5 Beste hondenfietskar

Als je lange afstanden gaat fietsen kan je hond niet constant meelopen met de fiets. Het kan ook dat je hond te klein of te oud is om mee te rennen. Een eenvoudige manier om je hond toch mee te nemen tijdens het fietsen is met een hondenfietskar. Wij hebben de 5 Beste hondenfietskarren voor je op een rijtje gezet.

Lijst met 5 Beste hondenfietskarren

Flamingo hondenfietskar

De Flamingo hondenfietskar helpt je om je trouwe viervoeter veilig te vervoeren door weer en wind. De fietskar is voorzien van luchtroosters om je hond voldoende zuurstof en verkoeling te geven tijdens de rit. Doordat de fietskar afgesloten is kan je hond er niet afspringen en wordt hij beschermd tijdens een regenbui. Op de fietskar zit een wimpel en reflectoren om extra op te vallen in het verkeer. De fietskar is geschikt voor honden tot maximaal 40 kg.

Doggyride hondenfietskar

De Doggyride hondenfietskar is gespecialiseerd in het maken van fietskarren. Dit doen ze al meer dan 10 jaar en de nummer 10 is één van de laatste modellen. Het is de luxe fietskar voor je hond en één van de populairste fietskarren op dit moment. De Imperial is voorzien van een luxe lig mat en laat je hond in stijl vervoeren. De fietskar is afgesloten en voorzien van een aanlijn set. Na gebruik kan je hem eenvoudig opvouwen en opbergen. Zo neemt de fietskar weinig ruimte in beslag. De kar is stabiel zodat honden tot 50 kg eenvoudig in en uit kunnen stappen. Honden tot maximaal 65 cm hoogte kunnen veilig in de fietskar zitten. De fietskar heeft tevens een opberg vak en een waterfles houder.

Topmast hondenfietskar

Topmast produceert al jaren hoogwaardige fietskarren voor honden. De Original is de standaarduitvoering van de hondenfietskar. In de cabine past een hond tot 30 kg. Uiteraard zijn er ook uitvoeringen die grotere en zwaardere honden kan vervoeren. Tijdens de rit kan je hond veilig naar buiten kijken via het gaas. Op de bodem is een anti slip mat aangebracht die je eenvoudig schoon kan maken. Er zit ook een ring waar je hond aan vast kan maken met de bijgeleverde lijn. De cabine zelf houdt UV straling en regen tegen. De fietskar heeft een verlaagd frame waardoor je hond eenvoudig zelf in en uit kan stappen.

Duvo+ hondenfietskar

Maak eenvoudig een uitstapje met je hond op de fiets met de Duvo+ hondenfietskar. De kar maakt het mogelijk om comfortabel te fietsen door weer en wind. De kar zelf is voorzien van een vlag en reflectoren om extra op te vallen. De trailer zelf kan een hond tot maximaal 40 kg vervoeren. De zijkanten van de fietskar is voorzien van gaas. Zo krijgt je hond tijdens de rit frisse lucht en kan hij veilig naar buiten kijken. In de binnenzijde van de hondenfietskar zit een kleine verstelbare riem. Zo kan je hond tijdens het openen van het deurtje er niet uitspringen.

Petstar hondenfietskar

Ga veilig op pad met je hondje met een Petstar hondenfietskar. De fietskar biedt de beste bescherming tegen verschillende weersomstandigheden voor je hond. De kar is gemaakt van waterafstotend nylon. Met een koppelstuk verbind je de fietskar eenvoudig aan je fiets. Het gaas zorgt voor voldoende frisse lucht tijdens de fietstocht met je hond. Er zijn ook nog opbergruimtes in de fietskar aanwezig. Je kan een hond tot maximaal 40 kg dragen in de hondenfietskar.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5x Beste senior hondenvoer

Op het moment dat je hond de leeftijd van 8 jaar bereikt heeft is hij officieel een senior hond. Senior honden kunnen last krijgen van hun gebit of eten minder...

5 Beste hondensnacks

Uiteraard wil je af en toe je hond belonen. Of gewoon je hond een keer iets lekkers geven. Hondensnacks worden als tussendoortje gegeven, maar zijn vaak ook onderdeel van de...

5x Beste hondenvoerbak

Voordat je een hond aanschaft is het belangrijk om de basis benodigdheden in huis te halen. Eén van de belangrijkste benodigdheden is een hondenvoerbak. In de voerbak kan je het...

5 Beste voercontainers voor je hond

Een voercontainter is ideaal om de brokken van je hond langer vers in te houden. Het is voordeliger om voor je hond een zak van bijvoorbeeld 25 kg te nemen...