5x Beste zwemvest hond

Als je hond mee op de boot gaat wil je hem natuurlijk graag beschermen. Als je hond in het water valt blijft hij dankzij een zwemvest drijven. Het is daarom belangrijk om te investeren in een zwemvest. Wij hebben 5 keer de beste zwemvest voor je op een rijtje gezet.

Lijst met 5x beste zwemvest voor de hond

Trixie hondenzwemvest

Een comfortabel zwemvest voor de hond is ontwikkeld door Trixie. Het zwemvest kan als een soort jas door je hond gedragen worden. Hierdoor wordt je hond niet in z’n beweging belemmerd. Met een klittenbandsluiting en Nylon riemen kan je het vest vastmaken. Zo voorkom je dat het vest bij aanraking met water loslaat. Op de rug zit een handgreep waarmee je de hond eventueel weer terug in de boot kan trekken. Het vest is voorzien van een veiligheidskleur en reflecteert in het donker. Trixie hondenzwemvest is snel en eenvoudig aan te trekken bij je hond. Je kan zo snel op pad met de boot. Het zwemvest is verkrijgbaar in verschillende maten en tot maximaal 46 kg en 65 cm lang.

Jobe hondenzwemvest

Het Jobe hondenzwemvest is een licht nylon zwemvest van sterk materiaal. Het zwemvest is gevoerd, zodat je hond niet direct onderkoeld raakt. Het PVC zwemvest is perfect voor honden die regelmatig mee op reis gaan op de boot. Aan de bovenzijde zit een rits waarmee je het vest aan en uit kan trekken. Rond de buik zitten gespen waarmee je het vest op maat kan maken. Op de rug zit een handvat waarmee je de hond uit het water kan tillen of op kan tillen.

Mimente hondenzwemvest

Ben je op zoek naar een stoer hondenzwemvest voor je hond? De Mimente hondenzwemvest is niet alleen belangrijk, maar ziet er ook nog eens modieus uit. Op de rug van het blauwe zwemvest zie je namelijk een haaienvin. Hierdoor valt je hond extra op in het water. Aan de bovenkant zit ook een soort grip waar je de hond mee uit het water kan halen. Dankzij de front float blijft je hond met z’n hoofd boven water met het zwemvest aan. Het zwemvest zelf is een lichtgewicht en zit daardoor lekker comfortabel. Het zwemvest is verkrijgbaar in verschillende maten.

Doegly haaienzwemvest voor honden

Ben je op zoek naar ondersteuning voor je hond tijdens het zwemmen? Of wil je veilig met je hond gaan varen? De Doegly haaienzwemvest is de oplossing om veilig ter water te gaan. Het zwemvest zorgt voor stabilisatie in het water. Het kan ook helpen om oudere honden veilig te laten zwemmen. De afneembare haaienvin zorgt voor een leuk detail. Het is mogelijk om het zwemvest in de kleur grijs of geel te bestellen. Uiteraard is het zwemvest verkrijgbaar in verschillende maten. Je kan zo voor een maat kiezen die bij je hond past.

AniQare zwemvest voor honden

Wil je een zwemvest waarin je hond goed in opvalt? Dan kan je kiezen voor een oranje hondenzwemvest van AniQare. Het voordeel van dit zwemvest is dat je hond er sneller in opvalt. De oranje kleur valt goed op in het water. Dit is vooral ideaal als je hond overboord slaat. Het vest kan ook honden ondersteunen die minder goed kunnen zwemmen. Ze blijven dankzij het vest drijven waardoor ze op vakantie in een riviertje kunnen zwemmen zonder in de problemen te komen. Op het zwemvest zitten reflectoren en een hendel om je hond weer uit het water te tillen.  

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...