Onze Auteurs

Team Petmania.nl


Hoofdredactrice Lilian: ! Hallo, ik ben Lilian, de trotse hoofdredactrice van Petmania.nl. Sinds het prille begin ben ik betrokken bij de missie van Petmania, namelijk het voorzien van de meest betrouwbare informatie voor dierenliefhebbers. [Meer over Lilian…] (Klik op “Meer over Lilian” voor de volledige achtergrond)


Honden & Vogel Expert Melissa: ! Als erkende expert op het gebied van honden en exotische vogels, streef ik ernaar om eigenaren te voorzien van de beste zorginformatie voor hun dierbaren. [Meer over Melissa…] (Klik op “Meer over Melissa” voor de volledige achtergrond)


Paarden Expert Miriam: ! Mijn naam is Miriam, en mijn passie en liefde voor paarden zijn wat me drijft in mijn bijdrage aan Petmania.nl. [Meer over Miriam…] (Klik op “Meer over Miriam” voor de volledige achtergrond)


Over Petmania.nl: Petmania.nl is de ultieme bron voor alle dierenliefhebbers die streven naar de beste zorg voor hun huisdieren. Wij geloven in het creëren van een wereld waarin elk dier een gelukkig, gezond leven leidt. [Meer over Petmania.nl…] (Klik op “Meer over Petmania.nl” voor de volledige achtergrond)


Team Redactie: ! Wij zijn een team van vijf gedreven vrouwen: Hieke, Lola, Ilse, Manouk en Anne. Met uiteenlopende expertises dragen we gezamenlijk bij aan de missie van Petmania.nl. [Meer over Team Redactie…] (Klik op “Meer over Team Redactie” voor de volledige achtergrond)

[molongui_author_list output=list layout=basic min_post_count=1]