8x Beste Krabpalen voor Katten

De meeste katten hebben de behoefte om even de nagels te strekken. Als baasje wil je liever niet dat je kat dit tegen je meubels gaat doen. Gelukkig is er een alternatief voor je meubels namelijk de krabpaal. Het is belangrijk dat je als baasje een mogelijkheid voor je kat hebt om z’n nagels ergens in te zetten. De acht Beste krabpalen voor katten hebben we daarom op een rijtje gezet. Je weet zo precies welke krabpaal voor een heerlijk relaxt gevoel zorgt. Jouw kat kan zichzelf zo lekker op z’n gemak voelen met een krabpaal in huis.

Lijst met acht beste krabpalen

Balty Krabbal van Lotte

Ben je op zoek naar een krabpaal die iets anders is dan je gewend bent? De Balty Krabbal van Lotte is speciaal ontworpen voor extra speelplezier. De krabpaal is een grote ronde bal waar je kat zich op kan uitleven. Om het nog leuker te maken hangt er zelfs een kattenspeeltje aan. Hier kan je kat lekker met z’n poten tegenaan slaan tijdens het krabben. Dankzij de leuke vormgeving kan je kat eindeloos spelen. Het leuke van deze krabbal is dat het design er ook gewoon leuk uitziet als de kat er niet mee speelt. Zo is het ook nog eens een eyecatcher in huis.

Cactus krabpaal

Altijd al een cactus willen hebben, maar gaat dit niet met de katten? De houten cactus van Lotte is de oplossing. Opnieuw brengt Lotte een leuke krabpaal uit om in huis neer te zetten. De krabpaal is door Lotte ontworpen om de nageltjes nog meer aan te scherpen. Naast een functionele krabpaal ziet de paal er ook nog eens leuk uit. Het is zo niet hinderlijk om een moderne krabpaal in huis te hebben. Dankzij de functionele krabpaal heeft je kat voldoende speelplezier in huis. Je kat gaat zo minder snel zichzelf uitleven op de meubels. Je kat kan zo heerlijk z’n natuurlijk krabbehoefte op de paal kwijt.

Beeztees Serpa zwarte krabpaal

Ben je op zoek naar een stijlvolle krabpaal om in huis te zetten? De Beeztees Serpa zwarte krabpaal wordt de trend in je woonkamer. De stijlvolle zwarte krabpaal past perfect thuis in een industrieel interieur. Of als je in huis al verschillende zwarte elementen gebruikt. Om de krabpaal voor je kat extra aantrekkelijk te maken hangt er nog een pluizig balletje aan. Het balletje hangt aan een touwtje. Zo kan je kat er heerlijk tegenaan slaan. De krabpaal zelf is voorzien van sisal tapijt. Dit maakt het lekker duurzaam om extra lang van te genieten.

Ebi krabpaal met speeltje

De krabpaal van Ebi voldoet niet alleen in de krabbehoefte van je kat, maar ook in de speelbehoefte. Aan de krabpaal zit namelijk een balletje. Je kat kan hier lekker met z’n poten tegenaan slaan. Je kat kan zich hier lekker op uitleven en hij kan in tussentijd zijn nagels vijlen. Kortom je kat heeft hier urenlang speelplezier van. De krabpaal is niet gemaakt van sisal tapijt, maar van hyacintbladeren. Dit maakt de Ebi absoluut uniek in z’n soort omdat de meeste krabpalen van sisal tapijt gemaakt zijn.

Houten design krabpaal

Ben je op zoek naar een krabpaal die er absoluut niet verkeerd uitziet in je interieur? Een houten design krabpaal van Lotte is de ideale oplossing. Deze krabpaal is gemaakt van luxe hout en heeft veel weg van een scheepsvaart paal. De paal is op een mooi rond frame bevestigd voor extra stabiliteit. Aan de krabpaal is Manilla touw aangebracht waar de kat heerlijk z’n nagels in kan zetten. Voor extra speelplezier zijn er nog leren flosjes aan de bovenkant vastgemaakt. De krabpaal ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook heerlijk om mee te spelen.

Adori krabpaal

Jouw kat kan niet alleen krabben aan de krabpaal van Adori, maar ook slapen! Deze krabpaal is van middelgroot formaat en onderop kan jouw kat zich terugtrekken. Ook bovenop de krabpaal zit een plateau waar jou kat op kan zitten of liggen. Deze grote krabpaal bevat drie sisalpalen: ideaal wanneer je meerdere spinnende diertjes hebt rondlopen. Deze krabpaal is 116 centimeter groot.

s.old krabpaal

Deze vrolijke krabpaal van s.old in de vorm van een groene cactus is een ware eyecatcher in jouw huis. Deze paal is gemaakt van sisaltouw en chenille. Zo kan jouw kat zijn krabbehoefte kwijt en daarnaast kan hij ook nog spelen. Aan de cactus zit namelijk een bolletje vast. De krabpaal kun je eenvoudig in elkaar monteren: zet het plateau aan de twee delen van de krabpaal vast met schroeven. Stevig én handig!

Homestyle Budget krabpaal

Je kunt wel zeggen dat de krabpaal van Homestyle Budget een huisje is voor jouw kat. Hij heeft maar liefst vier zit- en slaapgedeeltes, meerdere krabpalen en ook niet geheel onbelangrijk: verschillende onderdelen om mee te spelen. Het is een uitdagende krabpaal met een afmeting van 50 x 35 x 138 centimeter. Jouw kat zal jouw meubels met rust laten en zal deze krabpaal aantrekkelijk genoeg vinden.

Veelgestelde vragen

Is een krabpaal noodzakelijk?

Alle katten hebben de behoefte om te krabben. Als er geen krabpaal aanwezig is gebruiken ze zeer waarschijnlijk je meubels. Het kan slim zijn om je kat al vanaf het begin te leren de krabpaal te gebruiken. Je voorkomt zo kapotte meubels door je kat.

Waar moet je opletten bij een krabpaal aanschaffen?

Let vooral op het materiaal waar de krabpaal mee bekleed is. Touw gaat vaak minder lang mee dan tapijt. Daarbij kan het tapijt van verschillende materialen gemaakt zijn. Lees vooral eens de recensies door van andere kattenbaasjes. Je weet zo precies welke krabpalen duurzaam zijn en welke niet.

Bekijk hieronder de volledige top-8 krabpalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *