Over Ons

Bij PetMania.nl draait alles om echte liefde voor huisdieren. Van de ondeugende kat die door je huis sluipt tot de vrolijke hond die je elke ochtend begroet, elk dier verdient het allerbeste. Opgericht in 2015, zijn we uitgegroeid tot dé online dierenwinkel vergelijker waar dierenvrienden op kunnen vertrouwen.

Onze missie is eenvoudig: jouw huisdier verwennen met kwalitatieve producten zonder een gat in je portemonnee te slaan. Met meer dan duizenden producten voor honden, katten, knaagdieren, vogels, vissen en reptielen, bieden we een uitgebreid assortiment dat aan alle behoeften voldoet. Door onze gebruiksvriendelijke navigatie en slimme filteropties kun je eenvoudig en snel de dierenbenodigdheden vinden die je zoekt. En mocht je vragen hebben over een product, dan staan onze partnerwebshops voor je klaar.

Ons Team

Achter de schermen van PetMania werkt een team van vijf gepassioneerde individuen die elk artikel met zorg samenstellen:

Onze Waarden

  • Het welzijn van jouw dier staat altijd voorop.
  • Streven naar een duurzame en eerlijke wereld waarin mens en dier in harmonie kunnen leven.

Bij PetMania geloven we dat de band tussen mens en dier uniek en kostbaar is. Daarom zijn we vastbesloten om bij te dragen aan een wereld waarin deze relatie gevierd wordt en beide kunnen floreren.

Ben jij klaar om je geliefde huisdier te verwennen? Duik dan nu in ons assortiment en ervaar zelf waarom PetMania de gekste dierenvriend is die je ooit zult ontmoeten!