5x Beste Aquarium Decoratie

De aanschaf van een aquarium is natuurlijk pas het begin. Je hebt nu een aquarium, maar nu moet je hem nog gaan inrichten. Je wilt een aquarium zo leuk mogelijk inrichten voor jezelf en voor de vissen. Zo kunnen je vissen een geweldige tijd in je aquarium beleven. Je hebt alleen geen flauw idee wat je aan aquarium decoratie kan aanschaffen. Wij hebben een lijst gemaakt met de vijf beste aquarium decoratie voor je eigen aquarium. Je weet zo precies welke decoraties je het beste kan aanschaffen.

Lijst met 5 beste aquarium decoraties

Titanic scheepswrak met luchtsteen

Op de bodem van je eigen oceaan kan je de iconische Titanic neerzetten. De Titanic is natuurlijk een geweldig stukje decoratie in je eigen aquarium. Dankzij de gedetailleerde afwerking lijkt het bijna alsof je echt een schip op de bodem van je aquarium hebt liggen. Je kan het scheepswrak eventueel verstoppen tussen de aquariumplanten. Het is zelfs mogelijk om mos tegen het schip aan te laten groeien. Zo krijg je een levensecht effect met je Titanic op de bodem van je aquarium. In de Titanic zit een luchtsteen verwerkt. Een luchtsteen zorgt voor bubbeltjes en voegt zuurstof aan het water toe. Zo blijft het water bewoonbaar voor je vissen. Kortom een nuttig stukje aquarium decoratie!

Spongebob Ananashuis voor je aquarium

Ben je stiekem een groot fan van Spongebob Squarepants? Dan mag het huis van Spongebob natuurlijk niet in je aquarium ontbreken. Je kan zelfs je complete aquarium omtoveren tot Bikinibroek. Dit is leuk voor de kinderen, maar stiekem ook voor volwassenen. Doordat het element oranje is valt hij goed op in je aquarium. Dankzij de openingen in het huis van Spongebob kunnen vissen naar binnen zwemmen en zich in het huis verstoppen. Naast het huis van Spongebob zijn er nog meer decoraties uit Bikinibroek te koop. Zo kan je het huis van Octo bestelen en de Crusty Crab. Zo bouw je compleet Bikinibroek na in je eigen aquarium.

Decoratie kubus van Ebi

Ben je op zoek naar een mooi stukje decoratie om in je aquarium weg te werken? Dan kan je kiezen voor de decoratieve kubus van Ebi. De kubus is zo natuurgetrouw mogelijk nagemaakt in de vorm van een rots. Hierdoor past de decoratie kubus prima tussen de echte rotsen die je eventueel in je aquarium hebt zitten. De kubus is gemaakt van kunsthars en volledig gifvrij. Je kan dus geen schade aan je aquarium of water aanbrengen door de kubus neer te zetten. De kubus is voorzien van verschillende gaten, zodat je vis erin kan zwemmen. De kubus ziet er niet alleen leuk uit, maar wordt ook een verstopplek voor je vissen.

Tempel van Angkor

Ben je op zoek naar een tempel die naar de bodem van de oceaan gezakt is en in jouw aquarium geplaatst kan worden? De tempel van Angkor is de perfecte oplossing om je aquarium mee te decoreren. Deze prachtige tempel kan je aquarium helemaal afmaken. Er zitten verschillende gaten in de tempel waar je vis doorheen kan zwemmen. Kleine vissen kunnen zichzelf verstoppen in de tempel.

Boomhuis voor vissen

Ben je op zoek naar natuurlijke aquariumdecoratie voor je vissen? Dan kan je overwegen om een boomhuis voor vissen aan te schaffen. Dit stukje nepschors lijkt levensecht en zou zomaar in de zee kunnen drijven. Dankzij de gaten in het boomhuis kunnen je vissen zichzelf erin verstoppen. Het is een levensechte kopie van echt drijfhout. Hierdoor past het perfect thuis in je eigen onderwaterwereld. Uiteraard is het gebruik van het boomhuis voor vissen 100% veilig voor je vissen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je vissen er vast in komen te zitten.

Veelgestelde vragen

Waarom heb je aquarium decoratie nodig?

Aquarium decoratie ziet er ten eerste natuurlijk leuk uit in je aquarium. Maar de aquarium zorgt ook voor een veilige verstop plek voor je vissen. In de natuur zoeken vissen ook een plek op om te schuilen als ze bijvoorbeeld uitrusten.

Wat is decoratie met een luchtsteen?

Sommige decoratie bevat een luchtsteen. Een luchtsteen pompt zuurstof in je aquarium. Hierdoor zie je luchtbellen rond de decoratie ontstaan. Voor je vissen is het belangrijk dat er voldoende zuurstof in het water zit. Met een luchtsteen kan je extra zuurstof aan het water toevoegen.

Kan je alle materialen in je aquarium zetten?

Voor de balans van je water is het belangrijk om alleen decoratie neer te zetten dat gemaakt is voor je aquarium. Sommige producten bevatten giftige stoffen die schadelijk kunnen zijn voor je vissen. Speciale aquarium decoratie is niet schadelijk voor je vissen.

Bekijk hieronder de volledige top-5 aquariumdecoraties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *