5x Beste hamstervoer

Natuurlijk wil je graag het beste voer voor je hamster. Alleen kan je op het internet kiezen uit verschillende soorten hamstervoer. Ben je toch op zoek naar het Beste hamstervoer voor je hamster? Dan kan je gebruik maken van onze website. Wij hebben een lijst samengesteld met de 5 Beste hamstervoer voor je hamster. Met onze lijst weet je precies welke voeding je echt nodig hebt.

Lijst met 5 Beste hamstervoer

Xtra Vital Care Plus Dwerghamstervoer

Ben je op zoek naar een volledige diervoeding voor je dwerghamster? Xtra Vital Care Plus is de beste voeding voor je hamster. Het is een smaakvolle premium voeding waar je dwerghamster van kan genieten. De voeding is goedgekeurd door dierenartsen en deskundige. De voeding is speciaal behandeld om een betere vertering van eiwitten en voeding mogelijk te maken. De voeding is afgestemd op de natuurlijke voedingspatroon. Elk brokje heeft een ander kleurtje, maar dezelfde voedingsstoffen. Je hamster krijgt dus altijd dezelfde voedingsstoffen binnen en geen tekorten door selectief eetgedrag. De harde brokjes zorgen tevens voor de natuurlijke slijtage van de tanden.

Pets Place Deluxe Hamstervoer

Ben je op zoek naar een eigen merk hamstervoer? Dan heeft Pets Place de ideale oplossing voor je hamster. Dit premium merk is door Pets Place zelf ontwikkelt en geeft je hamster een uitgebalanceerde voeding. In de deluxe voeding zitten extra vitamines en vitamine D. Een groot deel van de dag kan je hamster bezig zijn met het zoeken van voer. Hierbij haalt je vriendje voldoende voedingsstoffen uit de Deluxe voeding. Dankzij de extra vezels die eraan toegevoegd zijn krijgt je hamster een gezonde darmflora. Pets Place heeft z’n best gedaan om een zo’n natuurlijk mogelijk eetpatroon voor je hamster neer te zetten. De voeding wordt ook uitstekend beoordeeld door consumenten.

Supreme Harry Hamstervoer

Een heerlijke mix met evenwichtige voeding voor je hamster kom je tegen bij Supreme Harry Hamster voeding. Dit is een evenwichtige mix van verschillende zaden en pinda’s. Dit wordt gecombineerd met extra vitamines en soja. Dankzij de toevoeging van o.a. pompoenzaden wordt de voeding voor je hamster extra aantrekkelijk. Dit voer is zelfs officieel goedgekeurd door een hamster commissie in Engeland. Kortom een prima voeding voor je knaagdier.  

Witte molen hamstervoer

Hamstervoer van Nederlandse bodem is natuurlijk perfect voor je kleine vriendje. De Witte Molen ontwikkelt voeding voor gerbils, muizen en hamsters. De voeding bestaat uit natuurlijke producten zoals zonnebloempitten, vlierbessen, appels en dierlijke eiwitten. Aasn de voeding is ook Yucca toegevoegd. Door Yucca aan het dieet van je hamster te voegen kan je nare geurtjes in de spijsvertering tegen gaan. De voeding is verder vrij van kunstmatige kleur en smaakstoffen. Je hamster krijgt dus echt puur natuur met de Witte Molen hamstervoeding.

Verse Laga Hamstervoeding

Eén premium hamstervoeding voor je hamster wordt ontwikkeld door Verse Laga. Dit bedrijf mengt noten, zaden en granen tot de perfecte voeding voor je hamster. De voeding bestaat uit 100% granen en plantaardige producten. Hier worden ook nog 4% insecten zoals meelwormen aan toegevoegd. De voeding van Verse Laga ligt zo dichtmogelijk bij het dieet in de natuur. De gevarieerde voeding is rijk aan antioxidanten en zorgt ervoor dat je hamster langer actief blijft. Zo kan je elke dag langer genieten van je hamster terwijl hij klimt en klautert in z’n kooi.

Veelgestelde vragen

Hoeveel voer heeft je hamster nodig?

Een dwerghamster heeft aan een eetlepel voer genoeg. Geef je teveel voer? Dan gaat je hamster waarschijnlijk alleen maar hamster. Het voer wordt dan niet opgegeten.

Mag je een hamster ook versvoer geven?

Als aanvulling kan je hamster vers fruit en groente geven. Dit is een extraatje. Dit is niet de hoofdvoeding voor je hamster.

Waar moet je opletten bij droogvoer?

Het is belangrijk dat er in de voeding dierlijke eiwitten zitten. Als deze niet standaard in de voeding zit, dan moet je eiwitten bijvoeren.

Zijn extra vitamines noodzakelijk?

Als je hamster een prima voeding krijgt en gezond is hoeft hij geen extra vitamines te eten. Je kan eventueel wel vitamines geven door groente en fruit te geven.

Black Friday 2020Black Friday 2020

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5x Beste zitstokken vogels

Natuurlijk is een vogelkooi niet compleet zonder een zitstok. Je vogel maakt hier veel gebruik van. Op de zitstok rust je vogel uit of gaat hij lekker klimmen en klauteren....

5 Beste vogelschommels

Vanuit de natuur vindt een vogel het heerlijk om een bungelende tak te zitten. Terwijl de taak heen en weer wiegt door de wind oefent de vogel z’n evenwichtsgevoel. In...

5x Beste voer/waterbakken vogels

Natuurlijk is het belangrijk om je vogel elke dag vers water en eten te geven. Het is hiervoor belangrijk om de juiste voer/waterbak aan te schaffen. Bij de aanschaf van...

5 Beste papegaaienspeelgoed

Natuurlijk wil je graag dat je papegaai gezond en gelukkig is. Een manier om je papegaai gelukkig te maken is met papegaaienspeelgoed. Een kooi zonder speelgoed voor je papegaai is...