10x Beste Automatische voerbak

Tegenwoordig heb je steeds meer technische ontwikkelingen. Zo heb je ook voerbakken die zich automatisch vullen op een bepaald tijdstip of die je zelfs op afstand kan besturen. Dit kan handig zijn voor als je niet veel thuis bent of voor als je op vakantie bent. Hieronder vind je 10 automatische voerbakken van hoge kwaliteit.

Lijst met 10 beste Automatische voerbakken

Pawz & Tailz automatische voerbak

De voerbak van Pawz & Tails is alles behalve een normale voerbak. Via de app kun je ervoor zorgen dat jouw hond te eten krijgt op het goede moment. Zit er eten in het bakje? Dan kun je ook nog je stem opnemen zodat je hond weet dat hij kan eten. Verder zit er zelfs een camera bij in zodat je de hele dag je hond in de gaten kunt houden.

PetFriends automatisch voerbak

PetFriends heeft een hele handige automatische voerbak. Je kan op de voerbak een timer instellen en daardoor kan je zelf bepalen wanneer de voerbak het eten erin doet. Er zitten wel zes verschillende vakjes waar je verschillende maaltijden in kan doen. De voerbak werkt op batterijen, als hij leeg is kun je de batterijen gemakkelijk vervangen.

Pettadore automatische voerbak

Via een app kan de automatische voerbak van Pettadore gevuld worden. Je kunt tien eetmomenten in plannen. Als het eten erin zit kan je er voorkiezen om een belletje te laten rinkelen zodat je hond dan weet dat er weer eten inzit. Via de app krijg je een bericht als het eten bijna op is en wanneer er nieuw eten in word gedaan.

Kèshy automatische voerbak

De voerbak van Kèshy heeft zes verschillende bakjes waar je verschillende maaltijden in kunt doen. Zo kun je precies instellen wanneer welk bakje opengaat. Je kan zelf instellen hoelaat je hond te eten krijg. Dit is natuurlijk perfect als je een lange dag aan het werk bent. Je kan de voerbak uit elkaar halen waardoor je het gedeelte met de voerbakjes in de vaatwasser kunt schoonmaken.

Petwant automatische voerbak

Ben jij niet perse opzoek naar voerbakken met daarin meerdere maaltijden? Dan heeft Petwant een fijne voerbak voor jou. Je kunt gewoon het voerbakje onder de machine zetten en dan een tijd instellen voor wanneer de brokken uit de machine komen. Zo kun je ook verschillende porties geven. De machine is niet alleen geschikt voor honden maar ook voor katten.

PetGoods automatische voerbak

PetGoods heeft een automatische voerbak met daarin een camera! Zo kun je naast dat je je hond eten geeft op afstand, kan je hem ook nog eens in de gaten houden. De app kan je gebruiken via wifi of 4G. Super handig voor als je een lange dag op kantoor zit. De voerbak is op alles voorbereid, zelfs als de stroom uitvalt want hij werkt op batterijen.

Petkit automatische voerbak

Via de app van Petkit kun je heel erg makkelijk de voerbak besturen. Zo kan je maar liefst tien verschillende maaltijden geven op een dag. De voerbak weegt precies het aantal brokken dat jij per keer wilt geven. Dat kan allemaal terwijl je bijvoorbeeld gewoon op kantoor zit. Hij is roest vrij en gemakkelijk om schoon te maken.

Talo automatische voerbak

De automatische voerbak van Talo werkt net als de meeste andere voerbakken met een speciale app. In de app kun je een bepaalde tijd instellen en dan komen de brokken eruit. De app laat je ook weten als het bakje bijna leeg is. De bak werkt op stroom of via een powerbank.

More To Wish automatische voerbak

Met de automatische voerbak van More To Wish kan je zelf bepalen hoe laat en hoeveel je hond te eten krijgt. De voerbak heeft nog veel meer handig functies. Zo kun je je eigen stem opnemen zodat je je hond bijvoorbeeld kunt roepen als het eten erin zit. Verder krijg je ook een melding als het eten op is, zo zit je hond nooit zonder eten.

EasyLiving automatische voerbak

Ook EasyLiving heeft een hele handige automatische voerbak. De voerbak werkt samen met de bijbehorende app. De app heeft ontzettend veel functies. Zo kan je uiteraard het eten bijvullen op het moment dat jij wil, maar er zit ook een camera in zodat je je hond in de gaten kunt houden. Je kan zelfs met je huisdier praten via het microfoontje.

Veelgestelde vragen

Wat is een automatische voerbak?

Een automatische voerbak is een voerbak die je op afstand kan besturen. Zo kun je zelf bepalen wanneer je hond eten krijgt en hoeveel.

Hoe werkt een automatische voerbak?

De meeste automatische voerbakken zijn verbonden met een app. Via deze app kun je dan instellen hoe laat je hond eten krijgt, hoe vaak en hoe veel eten.

Wat kan een automatische voerbak?

Elke automatische voerbak kan op afstand jouw hond eten geven op de tijd dat jij dit wil. Bij de meesten kun je ook bepalen hoe veel eten je hond krijgt en sommige hebben nog extra functies met camera’s en geluidsfragmenten.

Bekijk hieronder de top 10 beste automatische voerbakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *