10x Beste Gedroogde Hondensnacks

Wil jij je hond ook wel eens goed verwennen of belonen, maar vind je al die hondensnoepjes te ongezond? Denk dan eens aan gedroogde hondensnacks. Gedroogde hondensnacks zijn namelijk natuurlijk, zo zitten er geen kunstmatige stoffen in zoals kleur of smaak stoffen. Een ander voordeel is dat ze erg lang houdbaar zijn.

Lijst met 10 beste gedroogde hondensnacks

Snackmeester gedroogde hondensnack

Als honden ergens dol op zijn dan zijn dat wel kauwbotten. Honden vinden het heerlijk om te kauwen op zo’n bot. Naast dat ze er op kunnen kauwen, kunnen ze er ook heerlijk mee spelen. Snackmeester heeft een heerlijk kauw bot voor jouw viervoeter! Het bot is helemaal natuurlijke wijze gemaakt.

Landman Hoevelaken gedroogde hondensnack

Soms mag je je grote dierenvriend wel eens extra verwennen met een heerlijke snack. In heel erg veel hondensnacks zitten kleur en smaakstoffen, deze zijn niet goed voor je hond. Gelukkig heeft Landman Hoevelaken heerlijke gedroogde eendfilet. Hier zitten verder geen kunstmatige stoffen bij.

Topmast gedroogde hondensnack

Topmast heeft heerlijke gedroogde hondensnacks voor jouw lieve viervoeter. De snacks zijn kleine staafjes waar je hond heerlijk op kan kauwen. De staafjes zijn geheel natuurlijk geproduceerd, door de geur van deze natuurlijke producten vinden honden het al gauw erg lekker.

Panzi-Pet gedroogde hondensnack

Als je je viervoeter een keer echt goed wil verwennen dan heeft Panzi-Pet echt een heerlijke snack! Panzi-Pet heeft namelijk een caclium bot met daaromheen gedroogde kip. De snack is ook nog eens goed voor het gebit van je hond. Het is een echt feestmaal voor je hond!

Animal King gedroogde hondensnack

Animal King heeft gedroogde varkensoren waar je hond gemakkelijk op kan kauwen. En jouw hond zal hier dol op zijn, want honden zijn over het algemeen echt dol op varkensvlees. Het is een perfecte snack voor tussendoor of als je hem wil belonen.

Aware Pet Products gedroogde hondensnack

Niet te vergeten heeft ook Aware Pet Products een heerlijke kauw snack voor je hond. De snack is gemaakt van runderhuid. Naast dat honden van de smaak kunnen genieten is het ook nog eens goed voor je hond. Zo is de snack erg goed voor het gebit van je hond.

Qwisple gedroogde hondensnack

Als je opzoek bent naar een lekker tussendoortje of een beloningssnack voor je hond dan heeft Qwisple heerlijke gedroogde rund sticks. Er zitten geen kunstmatige stoffen in de snack, de snack is natuurlijk. Verder is de snack voor elke levensfase van je hond.

Paw & Pantry gedroogde hondensnack

Paw & Pantry heeft heerlijk kauwstaven van kip. De sticks zijn voor alle levensfases van je dierenvriend. Er zitten geen kunstmatige stoffen, granen of dierenhuid in. Er zit geen heftige geur aan en er zitten weinig vetten in. De sticks zijn niet te hard, zodat ook puppy’s en honden op leeftijd kunnen genieten van deze sticks.

Weka gedroogde hondensnack

Ook Weka heeft heerlijke gedroogde hondensnacks. De sticks zijn van gedroogd rund, honden zijn hier dol op! Je hond kan heerlijk kauwen op de sticks. Terwijl je hond geniet van de heerlijke smaak zijn de sticks ook nog eens goed voor het gebit. Het is verder wel belangrijk dat je hond altijd over vers drinkwater beschikt.

Carnis gedroogde hondensnack

Carnis heeft weer eens wat anders dan gedroogde kip of gedroogd rund, zo heeft Carnis gedroogde lamslong. Ook deze snack is in de vorm van soort sticks waardoor je hond er makkelijk op kan kauwen. De snack is geschikt voor elke levensfase, dus van pup tot volwassen hond!

Veelgestelde vragen

Is een gedroogde hondensnack gezond?

In gedroogde hondensnacks zitten geen toegevoegde kunstmatige stoffen. Gedroogde hondensnacks zijn dan ook 100% natuurlijk waardoor ze niet slecht zijn voor je hond.

Waarom een gedroogde hondensnack?

Honden hebben van nature de behoefte om op dingen te kauwen. Gedroogde hondensnacks zijn hier perfect voor. Zo kan je hond heerlijk kauwen terwijl de meeste hondensnacks ook nog eens goed zijn voor het gebit van je hond!

Wat is het verschil tussen een hondensnoepje en een gedroogde hondensnack?

In de meeste normale hondenkoekjes zitten extra smaak en kleurstoffen, deze stoffen zijn ongezond voor je hond. Gedroogde hondensnacks daarin tegen zijn 100% natuurlijk waardoor er geen toegevoegde kunstmatige stoffen bij zitten.

Bekijk hier de hele top 10 gedroogde hondensnacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *