10x Beste Honden Iglo

Het is erg belangrijk dat je hond zijn eigen plekje heeft waar hij heerlijk kan slapen of uitrusten. Hoe schattig is het dat je hond dat echt zijn eigen huisje heeft? Er zijn gelukkig genoeg honden iglo’s waar je hond heerlijk in kan chillen. Daarom lees je hieronder meer over de tien beste honden iglo’s.

Lijst met 10 beste honden iglo’s

Trixie honden iglo

Trixie heeft een hele schattige honden iglo in de vorm van een huisje. Je hond kan er makkelijk in kruipen, zo heeft hij zijn eigen veilige plekje waar hij heerlijk kan uitrusten. Het huisje is grijs en heeft een hele schattige uitstraling. Aan de bovenkant van het huisje staat een hondenpootje afgebeeld. Verder is het huisje 40 centimeter lang, 40 centimeter breed en 45 centimeter hoog.

Brise honden iglo

Brise heeft een hele zachte en comfortabele honden iglo. Hij is wel echt bedoelt voor kleine hondjes. Zo is hij 34 centimeter lang, 38 centimeter breed en 30 centimeter hoog. Aan de zijkant van de mand staat een lief hondenpootje afgebeeld. Aan de onderkant zit een hele handige antislip mat waardoor je hond niet wegglijd.

Rexa honden iglo

Rexa heeft een iglo geschikt voor zowel honden als katten. De mand is 40 centimeter lang, 40 centimeter breed en 38 centimeter hoog. Hij is voor grote katten en kleine honden. De mand ligt erg comfortabel door de schuimwanden. Je hond kan er helemaal lekker in weg kruipen zodat hij even een privé plekje heeft voor zichzelf.

Adori honden iglo

Adori heeft een hele lekkere iglo waar je hond heerlijk in kan wegkruipen. De iglo is 60 centimeter lang, 80 centimeter breed en 20 centimeter hoog. De iglo is niet alleen lekker om in weg te kruipen voor rust maar hij is ook heerlijk om even lekker om op te warmen. Verder is het kussen ook nog eens super lekker zacht!

Kentucky Dogwear honden iglo

Ook Kentucky heeft een heerlijke honden iglo perfect voor jouw viervoeter! Ben je opzoek naar een lekker plekje voor je hond waar hij even kan uitrusten? Dan is de iglo van Kentucky goed geschikt. De binnenkant van de iglo is heerlijk warm en daar kan je hond heerlijk in weg kruipen. De mand is 65 centimeter lang en 65 centimeter breed.

Doegly honden iglo

De honden iglo van Doegly heeft de vorm van een tipi tent, dit heeft dan ook een hele schattige uitstraling. In de tent ligt een heerlijk rond kussentje waar je hond heerlijk op kan uitrusten of slapen. De tent is 60 centimeter lang, 60 centimeter breed en 83 centimeter hoog. Hij is zowel voor honden als katten te gebruiken.

Relaxdays honden iglo

Ook Relaxdays heeft een honden iglo in de vorm van een tentje. Aan de bovenkant steken er nog stokken uit, net als bij een tipi tent. In de tent ligt een heerlijk vierkant kussentje waar je hond op kan weg dommelen. De ten is grijs van kleur. Verder is hij 45 centimeter lang, 46 centimeter breed en 57 centimeter hoog.

Pochon Pet honden iglo

Omdat de honden tipi tenten er zo ontzettend leuk zijn, zijn ze ook erg populair. Zo heeft Pochon Pet ook een hele leuke honden tipi tent. De tent is rood en heeft zachte hoesjes om de buitenkant. In de binnenkant ligt een heerlijk zacht kussentje die je ook gemakkelijk kunt uitwassen. Een perfect tentje voor katten of kleine honden!

MikaMax honden iglo

Ben je opzoek naar een hele bijzondere honden iglo? Dan ben je bij MikaMax aan het goede adres! Deze honden iglo is namelijk in de vorm van een haai. De mond van de haai is de ingang van de iglo. De mand is gemaakt van katoen en is 41 centimeter lang, 41 centimeter breed en 36 centimeter hoog. Kleine honden rassen passen perfect in deze honden iglo!

Camon honden iglo

Camon heeft een heerlijke iglo mand waar je hond heerlijk in kan wegkruipen. De mand zorgt voor privacy voor je hond maar het is ook een lekker plekje om op te warmen. De mand is 50 centimeter lang, 50 centimeter breed en 25 centimeter hoog. Verder is hij blauw van kleur en de binnenkant is super zacht!

Veelgestelde vragen

Wat is een honden iglo?

Een honden iglo is een soort hondenmand maar dan met een dakje erop. Dit kan in de vorm van een tent, huis, slaapzak en nog veel meer. Doordat je hond afgeschermd zit kan je hond zich even helemaal terug trekken.

Waarom een honden iglo?

Honden moeten net als mensen veel prikkels verwerken. Daarom is het fijn dat ze een plekje hebben waar ze zich kunnen terug trekken. In zo’n iglo kan dat perfect omdat hij een beetje verstopt zit.

Past mijn hond in een honden iglo?

De meeste honden iglo’s zijn bedoeld voor kleine hondenrassen of puppy’s.

Bekijk hier de top 10 beste honden iglo’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *