10x Beste Hondenpenning

De grootste nachtmerrie als baasje is natuurlijk dat je je hond kwijtraakt omdat hij wegloopt of omdat hij de weg kwijt is. Niemand ziet het aankomen maar helaas kan het wel gebeuren. Daarom is het goed dat je je hierop voorbereid door bijvoorbeeld een hondenpenning aan de halsband te hangen. Op zo’n penning kun je de naam van je hond zetten of je adres of misschien wel je telefoonnummer.

Lijst met 10 beste hondenpenningen

Keltora hondenpenning

Keltora heeft een ronde hondenpenning. Op de penning kun je je naam zetten en je telefoon nummer. Hij is zilver van kleur en hij is van supergoede kwaliteit. De ring is 3 centimeter. Bovenin zit een gat zodat je hem makkelijk aan de hondenriem kunt bevestigen. De letters zijn goed te lezen en vervagen niet.

No Evil hondenpenning

No Evil heeft een superhandige hondenpenning. Het is namelijk een soort kokertje die je kunt vullen met een briefje. Op dit briefje kun je zelf zetten wat je wil. Voorbeelden zijn uw adres of telefoonnummer. Het kokertje kun je makkelijk dichtdraaien. De koker kun je supermakkelijk aan je halsband vastmaken.

Red Dingo hondenpenning

Red Dingo heeft een hele mooie hondenpenning met daarop een lief hondenpootje afgebeeld. Ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. De penningen zijn van goede kwaliteit. Red Dingo heeft in totaal wel meer dan 800 hondenpenningen te verkrijgen. De penning zelf is drie centimeter.

Hondenpenning.net

Ben jij meer van kleur inplaats van al die zilvere penningen? Dan heeft Hondenpenning.net hele mooie kleurtjes. Ze zijn niet alleen in verschillende kleuren te koop maar ook in verschillende vormen. Zo heb je ronde penningen maar ook in de vorm van een botje. Hij is van goede kwaliteit en makkelijk te bevestigen aan de band.

Sama24.nl hondenpenning

Sama24.nl heeft hele mooie hondepenningen. Ze zijn van super goede kwaliteit. Je kunt hem super makkelijk aan de halsband van je hond bevestigen. Op de penning kun je je telefoonnummer laten zetten en de naam van je hond. De ring is van titanium, je kunt kiezen uit een zilveren of een gouden. De penning is 2,5 centimeter.

Misjuba hondenpenning

Vind je het niet handig als er zo’n penning onderaan de halsband hangt? Dan heeft Misjuba de perfecte penning voor jou. De penning van Misjuba zit namelijk op een soort bandje die aansluit aan de halsband. Hij is in verschillende kleuren te verkrijgen. Het bandje is acht centimeter lang en twee centimeter breed.

Imarc hondenpenning

Imarc heeft een hondenpenning in de vorm van een hondenbot. Op de penning kun je je naam en telefoonnummer laten zetten, maar je kan er ook voor kiezen om je adres erop te zetten. De penning is gemaakt van aluminium. Hij is van goede kwaliteit en in meerdere kleuren te verkrijgen.

Namenenzo hondenpenning

Ook de hondenpenning van Namenenzo is in de vorm van een hondenbot. Hij is in vier verschillende kleuren te verkrijgen, in het zwart, zilver, rood en goud. Hij is 3 centimeter lang en 2 centimeter breed. Hij is makkelijk te bevestigen aan de halsband van je hond.

Lief! Lifestyle hondenpenning

Het bekende merk ‘Lief‘ heeft een super schattige hondenpenning. Ook dit is in plaats van een hangertje een koker. In deze koker kun je dus zelf een briefje doen die je zelf kunt invullen. Naast het kokertje hang nog een superschattige hanger met een hartje erop. Het kokertje zelf is drie centimeter.

id-tack hondenpenning

De hondenpenning van id-tack heeft twee kanten. Zo kun je op de ene kant de naam of je telefoonnummer zetten en op de andere kant staat een hondenpootje afgebeeld. De penning zelf is drie centimeter. Hij is gemaakt van aluminium en is zilver van kleur.

Veelgestelde vragen

Wat is een hondenpenning?

Je kan een hondenpenning vergelijken met een soort sleutelhanger voor je hond. Het is een hanger die je aan de halsband kunt bevestigen. Op de penning staat vaak de naam van de hond of het adres van het baasje.

Waarvoor is een hondenpenning?

Een hondenpenning kan gebruikt worden voor de sier met bijvoorbeeld de naam van je hond erop. Maar het word vooral gebruikt om je nummer of adres op te zetten voor als je hond kwijt is.

Zijn er verschillende soorten hondenpenningen?

Je hebt de penningen in allerlei verschillende soorten en maten. Zo is de één rond maar je hebt ook penningen in de vorm van een pootje of een bot. Verder heb je ook nog kokertjes waar je een briefje in kunt doen.

Lijst met 10 beste hondenpenningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *