10x Beste Hondentrimmer

Het is belangrijk dat je zo af en toe je hond trimt. Dit kun je natuurlijk laten doen bij een trimmer maar je kunt het ook zelf doen. Er zijn genoeg trim apparaten die het je erg makkelijk maken. Zo heb je trimmers voor kortharige honden maar ook voor langharigen. Dan hebben de meeste ook nog het voordeel dat ze geen geluid maken waardoor je hond niet schrikt. Hieronder lees je meer over de beste hondentrimmers.

Lijst met 10 beste hondentrimmers

Essential Goods hondentrimmer

Essential Goods heeft een hele handige hondentrimmer. Met deze trimmer kan je heel gemakkelijk zelf je hond trimmen. De tondeuse heeft twee verschillende standen. Ook zijn er verschillende opzetstukken. De trimmer is geschikt voor alle soorten vachten. Met de trimmer van Essential Goods kun je je hond veilig en gemakkelijk scheren. De trimmer is ook waterdicht en je kunt hem opladen met de bijbehorende lader.

MOWMI hondentrimmer

Met MOWMI heb je nooit meer last van haren door je hele huis heen. Met de tondeuse van MOWMI kun je heel erg makkelijk je hond scheren. Er zitten verschillende standen op waardoor het je makkelijker af gaat. Ook op deze trimmer zitten twee verschillende standen en maar liefst vier verschillende opzet stukjes. De trimmer slijt niet en gaat dus lang mee. Hij is te gebruiken voor alle soorten vachten.

TjillaPets hondentrimmer

TjillaPets heeft een heel trimpakket met daarin een tondeuse met vier verschillende opzetstukjes. Verder zit er nog een kam, vijltje, nagelknipper, lader, borstel en schaartjes bij. Zo heb je een heel schoonheidspakket voor je hond. De trimmer heeft vier opzetstukjes voor de verschillende soorten vacht. Verder zitten er ook drie verschillende standen op. Hij gaat lang mee want hij is slijtvast. Hij maakt bijna geen geluid, zo schrikt je hond hier niet van.

Woodoro hondentrimmer

Ook Woodoro heeft een heel trimpakket. In dit pakket zit een tondeuse in met vier opzetstukjes en drie verschillende standen. Dit is handig voor verschillende soorten vachten. Verder zit er nog een kam bij en een schaartje, deze kunnen je helpen bij de details. De trimmer maakt weinig geluid, dit is dus erg fijn voor je hond. Verder is de trimmer ook draadloos, het scheren gaat daardoor erg makkelijk.

ZISU hondentrimmer

Ook ZISU heeft een hele handige hondentrimmer. Naast de tondeuse zitten er twee opzetstukjes in het pakket. De timmer maakt bijna geen geluid, is draadloos en is ook nog eens geschikt voor alle vachttypes. Naast dat het goed is voor je hond om te scheren krijgt hij ook nog eens een gezonde glanzende vacht. Verder zul je minder haren in je huis tegenkomen.

Petshair hondentrimmer

De hondentrimmer van Petshair heeft een hele handig functie. Naast dat hij net als de andere tondeuses meerdere opzetstukjes heeft, heeft hij de opzuig functie. Het is een soort kleins stofzuiger want de losse haren worden gelijk opgezogen door de tondeuse. Zo blijft het altijd schoon, ook als je je hond aan het trimmen bent. Verder zitten ook hier twee standen op. Petshair maakt trimmen makkelijk!

Happysnoots hondentrimmer

De trimmer van Happysnoots is erg populair. Er zitten twee opzetstukjes bij zodat hij bij verschillende types vacht gebruikt kan worden. Naast twee opzetstukjes zitten er ook twee verschillende standen op. De trimmer is makkelijk in gebruik en ook draadloos. Nog een voordeel is dat ook deze trimmer bijna geen geluid maakt. Hij is makkelijk op te laden en kan lang mee.

Rock&Rose hondentrimmer

De trimmer van Rock&Rose heeft maar liefst vier verschillend opzetstukjes. Met deze trimmer kun je heel gemakkelijk je harige dierenvriend scheren. De trimmer is draadloos en ook draadloos oplaadbaar. Je kunt het gebruiken bij verschillende soorten vacht. De trimmer kan erg lang mee want hij is slijtvast.

Kemei hondentrimmer

Met de trimmer van Kemei kun je heel erg makkelijk je hond trimmen. Of je hond nou lang of kort harig is, het maakt niet uit want met Kemei gaat het allemaal. Er zit ook een borstel bij waarmee je je hond kunt schoonmaken. Ook deze trimmer maakt bijna geen geluid. Dus hij is makkelijk, veilig en erg handig.

Labi hondentrimmer

De Labi hondentrimmer is ontzettend fijn in gebruik. Zo blijf je hond altijd verzorgd. Ook heb je minder last van los liggende haren. Je hebt verschillende standen, elke stand is weer voor een ander soort vacht. Zo heb je een voor kleine honden maar ook voor grote of middelmatige honden.

Veelgestede vragen

Hoevaak moet ik m’n hond trimmen?

Het verschilt natuurlijk erg per vacht. Zo moet het bij de krulvacht ongeveer zes keer per jaar maar bij een hond met een plukvacht hoeft het maar twee keer in het jaar. Dan heb je nog de honden met lang haar die vier tot zes keer per jaar getrimd moeten worden en honden met onderwol moeten vaak twee tot vier keer getrimd worden.

Waarom moet ik mijn hond trimmen?

Het is goed voor de gezondheid van de vacht. Ook gaat de vacht er van glanzen en voor baasjes is het ook fijn want je hond gaat hierdoor minder uitharen.

Hoe trim ik mijn hond?

Met de trimmers gaat het eigenlijk al van zelf. Wat erg kan helpen is om de haren tussen je vingers te houden.

De gehele top 10 beste hondentrimmers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *