10x Beste Houten Hondenmand

Het is belangrijk dat je hond meerdere rust momenten heeft op een dag. Daarvoor ben je natuurlijk een goede hondenmand nodig. Wat is er nou leuker dan een houten hondenmand? De houten manden staan vaak ontzettend leuk in een huiskamer omdat het past bij heel veel andere meubels.

Lijst met 10 beste houten hondenmanden

Beeztees houten hondenmand

Beeztees heeft een hele mooie houten hondenmand. Aan de voorkant zit een krijtvlak waar je bijvoorbeeld de naam van je hond op kunt schrijven. De mand is 75 centimeter lang, 45 centimeter breed en 19,5 centimeter hoog. De mand is erg stevig en hij is van hoge kwaliteit. Naast dat hij van goede kwaliteit is, is hij ook nog eens duurzaam!

Lord Lou houten hondenmand

De mand van Lord Lou heeft een hele mooie uitstraling door de vele details. Aan de onderkant zitten hele schattige ronde houten pootjes. De mand is 33 centimeter lang, 53 centimeter breed en 24 centimeter hoog. Ook deze mand is van hoge kwaliteit en ook nog eens duurzaam. Hij is te verkrijgen in het zwart en in het wit en binnenin zit een kussen.

DBI houten hondenmand

Het design van de hondenmand van DBI ziet er super chique uit door de zwarte buitenkant. Aan de binnenkant ligt een heerlijk zacht kussen waar je hond lekker op kan liggen. De mand is 65 centimeter lang, 55 centimeter breed en 25 centimeter hoog. De mand is erg sterk van hoge kwaliteit en ook duurzaam.

Lex & Max houten hondenmand

De houten hondenmand van Lex & Max heeft een hele stoere uitstraling. Aan de onderkant zitten wieltjes, zodat je hem heel erg makkelijk kan verplaatsen. De mand is 88 centimeter lang, 54 centimeter breed en 49 centimeter hoog, maar hij is in drie verschillende maten te verkrijgen. Niet te vergeten gaat de mand lang mee want hij is van hoge kwaliteit.

Designed by Lotte houten hondenmand

Designed by Lotte heeft een hele mooie houten hondenmand met een hele chique uitstraling. Hij heeft een lage instap waardoor de hond er makkelijk in kan gaan liggen. De mand is 75 centimeter lang, 45 centimeter breed en 23 centimeter hoog. In de mand ligt een heerlijk zacht kussen die je ook makkelijk kunt uitwassen.

IMPROV houten hondenmand

Ben jij opzoek naar een leuke houten hondenmand? Dan heeft IMPROV een basic maar leuke hondenmand. De mand staat op zwarte pootjes waardoor hij een luxe uitstraling heeft. De mand is 73 centimeter lang, 73 centimeter breed en 26 centimeter hoog. Je hond is niet meer uit de mand te krijgen omdat hij zo lekker ligt!

Flamingo houten hondenmand

De houten hondenmand van Flamingo lijkt eigenlijk heel erg op een soort houden bed. Tussen twee mooie planken zit een soort matras gespannen. Honden vinden het heerlijk om hierop te liggen. De mand is 79 centimeter lang, 79 centimeter breed en 17,5 centimeter hoog. Naast dat de mand heerlijk ligt voor honden kan hij ook gebruikt woorden voor katten.

Zooselect houten hondenmand

Zooselect heeft een hele mooie houten hondenmand met veel details waardoor hij een soort industriële uitstraling heeft. De mand is 45 centimeter lang, 38 centimeter breed en 12 centimeter hoog. Naast dat hij er in het zwart is, is hij er ook in het wit. Aan de zijkant van de mand staan de woorden ‘Dream away’ een perfect plekje om heerlijk weg te dromen!

4-Use houten hondenmand

Ben jij opzoek naar een hele bijzondere houten hondenmand? Dan heeft 4-Use de perfecte mand. Deze mand is namelijk in de vorm van een wijnvat. In het vat ligt een heerlijk zacht kussen waar je hond op kan liggen. De mand is 96 centimeter lang, 96 centimeter breed en 40 centimeter hoog. Het vat is gemaakt van eikenhout.

Happy-House houten hondenmand

Happy-House heeft een hele mooie grijze houten hondenmand. Happy-House heeft meerdere bijpassende kussens. De mand is 103 centimeter land, 103 centimeter breed en 40 centimeter hoog. Hij is dus ook geschikt voor grote honden. Na een lange wandeling of een speelpartij kan je hond heerlijk uitrusten in deze hondenmand.

Veelgestelde vragen

Wat is er goed aan een houten hondenmand?

Houten hondenmanden zijn over het algemeen ontzettend stevig. Ze kunnen daardoor erg lang mee en gaan niet kapot. Ze kunnen beter tegen een stootje dan de gemiddelde hondenmand.

Hoe koop ik een goede houten hondenmand?

De maat van de mand moet natuurlijk wel kloppen, daarom is het belangrijk dat je je hond opmeet. Een tip is om dit te doen als je hond ligt, omdat hij in de mand natuurlijk ook ligt.

Waar moet een houten hondenmand staan?

Het is belangrijk dat je hond rust heeft als hij in de mand ligt, dus een rustig plekje is vaak goed. Maar sommige honden vinden het helemaal niet fijn, want die willen liever bij het gezin zitten. Dus je moet goed kijken naar de behoeften van je eigen hond.

De gehele top 10 beste houten hondenmanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *