5x Beste Kattendeken

De meeste katten vinden het heerlijk om ergens in weg te kruipen. Een kattendeken is speciaal gemaakt om je kat comfortabel te laten liggen. Je kan de deken op de bank leggen of in z’n eigen kattenmandje. Al vrij snel zie je dat je kat er helemaal in wegkruipt. Je kat verstopt zich in de deken en voelt zich hierdoor beschermd. De meeste katten vinden het heerlijk om zichzelf te verstoppen. Ben je op zoek naar een comfortabele kattendeken? Wij hebben de vijf beste kattendekens voor je kat op een rijtje gezet.

Lijst met 5 beste kattendekens

Trixie activiteitsdeken

De deken van Trixie is niet zo maar een deken. Het is namelijk een activiteitsdeken. Dit is eigenlijk een kattenspeeltje en een deken in één: het is een deken dat bestaat uit twee verschillende delen stof, waar jouw kat lekker tussen kan kruipen. In de bovenste laag zitten gaten waar je bijvoorbeeld snoepjes in kunt verstoppen die jouw kat moet zoeken. Ook kan deze deken dienen als een schuilplaats.

Adori fleecedeken

Ben je op zoek naar een lekkere zachte deken voor je kat? De Adori fleecedeken kan je perfect op je bank leggen. Je beschermt je bank zo tegen de kattennageltjes. Daarnaast ligt deze fleece deken heerlijk comfortabel. De binnenzijde is van een zachte schapenhuid gemaakt. De buitenzijde is gemaakt van fleece en voorzien van dierenpootjes. De deken voelt superzacht aan en helpt om haren en vuil van de bank te weren. Daarnaast vind je kat het natuurlijk heerlijk om er lekker onder te kruipen. Maak het eventueel extra aangenaam door samen onder de deken te kruipen als het buiten koud is.

Duvo kattendeken

Ben je op zoek naar een kattendeken die er ook nog eens schattig uitziet? Dan kun je kiezen voor de kattendeken van Duvo. Op deze deken zitten kattenpootjes afgedrukt. Dankzij deze plaid blijft je bank harenvrij en je kat vindt het heerlijk om erin weg te duiken. De deken is gemaakt van fleece en daardoor ook ideaal tijdens de koude winterdagen. Jouw kat blijft deze dagen lekker warm binnen onder de plaid liggen. De kattendeken is verkrijgbaar in één maat en laat je vriendje er lekker in bijkomen.

Designed by Lotte kattendeken

Ben je op zoek naar de ultieme zachte kattendeken voor je kat? Designed by Lotte slaagt er opnieuw in om een design deken voor je kat te ontwerpen. De deken voelt super zacht aan en laat je kat lekker tot rust komen. Vanwege de zachte stof kan je de deken helaas niet te heet wassen. Je kat mag de deken dus niet te vies maken. Als je kat geen gebruik maakt van de deken, dan kan je hem stiekem zelf gebruiken. De deken voelt heerlijk comfortabel aan en is zeker weten de moeite waard. Daarbij helpt een kattendeken om te voorkomen dat de kat direct op de bank gaat liggen.

Adori Classic ligdeken voor je kat

Ben je op zoek naar een ligdek waar je kat heerlijk op kan liggen? Bijvoorbeeld voor op de bank of in z’n mandje? Dan kan de Adori Classic een leuke oplossing zijn. De deken voelt super zacht aan doordat het van een imitatie schapenvacht gemaakt is. De vetbed biedt een uitstekende bescherming voor je meubels. Handig als je de deken bijvoorbeeld op de bank legt. Dankzij de zachte stof kiest je kat er al snel voor dat hij lekker op z’n plekje op de bank gaat liggen.

Veelgestelde vragen

Wanneer gebruik je een kattendeken?

Een kattendeken is vooral extra comfortabel voor je kat. Je kat kan erop liggen op de bank. Een kattendeken kan je ook op de bank gebruiken. Je voorkomt zo dat er kattenharen op de bank terecht komen.

Waar moet je opletten bij een kattendeken?

Het kan handig zijn te checken of de kattendeken gewassen kan worden. Daarnaast is het vooral belangrijk dat de deken zacht is. Check daarbij ook of je kat er lekker in weg kan kruipen.

Bekijk hieronder de volledige top-5 dekens voor jouw kat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *