5 Beste papegaaienspeelgoed

Natuurlijk wil je graag dat je papegaai gezond en gelukkig is. Een manier om je papegaai gelukkig te maken is met papegaaienspeelgoed. Een kooi zonder speelgoed voor je papegaai is eigenlijk geen optie. Als je papegaai niet mentaal vermaakt wordt is de kans groot dat hij zichzelf kaal gaat plukken. Het is daarom belangrijk om het beste speelgoed voor je papegaai aan te schaffen. Gelukkig helpen wij je hierin op weg met het Beste papegaaienspeelgoed. Je weet zo precies welk speelgoed je absoluut moet aanschaffen voor je papegaai.

Lijst met 5 beste papegaaienspeelgoed

Happy Pet Fiesta Papegaaienspeelgoed

Ben je op zoek naar papegaaienspeelgoed waar je papegaai echt vrolijk van wordt? Dan is Happy Pet Fiesta Papegaaienspeelgoed de oplossing voor je papegaai! Dit speelgoed ziet er vrolijk uit en nodigt je papegaai uit om lekker te gaan spelen. Het speelgoed is ook veilig in gebruik. Zo kan je papegaai hier uren mee spelen zonder dat je bang hoeft te zijn dat er iets schadelijks gebeurt. Dankzij de duurzame kwaliteit van het speelgoed kan de Happy Pet Fiesta nog jaren mee! Kortom een aanrader om voor je papegaai aan te schaffen!

Happy Pet Swing Papegaaienspeelgoed

Ben je op zoek naar een leuke schommel voor je papegaai? De Happy Pet Swing nodig je papegaai echt uit om plaats te nemen en heerlijk te gaan schommelen. Je papegaai kan hier heerlijk op klimmen en proberen te balanceren tijdens het schommelen. Doordat de schommel uit vrolijke kleurtjes gemaakt is trekt deze direct de aandacht van je vogel. Je papegaai kan hier echt uren zoet mee zijn en de verschillende houten kralen gaan verkennen. Met een metalen haak kan je de schommel in de kooi hangen. De haak is stevig genoeg om je papegaai lekker wild te laten schommelen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat hij met de schommel en al valt. Kortom leuk speelgoed voor grote vogels zoals een papegaai!

Happybird Leather Waves

Ben je op zoek naar speelgoed waar je papegaai uren zoet mee kan zijn? De Happybird Leather Waves is gegarandeerd een succes voor je papegaai. Dit speelgoed is vrij fors en voorzien van meerdere dingen om lekker in te pikken. Er zijn meerdere touwen van robuust leer, houten kralen en gewone touwen. Er zitten zelfs blokjes en dobbelstenen van hout in verwerkt. Spelenderwijs kan je papegaai hier lekker mee gaan spelen en ontdekken. De Leather Waves is ook nog eens voorzien van verschillende kleuren. Dit maakt het extra leuk om te gaan ontdekken! Je papegaai wordt direct uitgedaagd om dit touw te gaan ontdekken.

Happy Pet Carnaval

Ben je op zoek naar veilig en vooral vrolijk speelgoed voor je papegaai? De Happy Pet Carnaval is gemaakt van duurzame touwen en voorzien van houten kralen. Jouw papegaai kan hier urenlang plezier aan beleven. Dit veilige speeltje is een feest voor je papegaai om mee te spelen. Dankzij een haak kan je de Carnaval direct in de kooi hangen. Zo kan je papegaai ook lekker gaan spelen op de momenten dat je zelf niet thuis bent. Je papegaai kan zichzelf zo prima zelf vermaken met de Carnaval!

Blokken hout met touw

Dit speeltje is speciaal gemaakt voor papegaaien en kan direct in de kooi gemonteerd worden. Dit speeltje bestaat uit een geknoopt touw van 32 cm lang waar verschillende houtblokken tussen hangen. Je papegaai kan hier heerlijk aan hangen of in het hout pikken. Met een speciale karabijnhaak kan je het touw in de kooi hangen. Papegaaien vinden het heerlijk om hiermee te spelen ter afwisseling van het standaard speelgoed.

Veelgestelde vragen

Heeft een papegaai speelgoed nodig?

Ja een papegaai kan niet zonder speelgoed. Als je niet dagelijks speelgoed aanbiedt gaat je papegaai zich vervelen. Hij voelt zich mentaal niet goed in z’n vel en hij gaat z’n verendek kaal plukken.

Hoeveel speelgoed heeft je papegaai nodig?

Ons advies is om 8 tot 12 speeltjes voor je papegaai uit te zoeken. Het is namelijk belangrijk om elke keer een ander speeltje aan te bieden. Met de vijf hier boven kan je dus een mooi begin maken.

Waarom moet je papegaaienspeelgoed afwisselen?

Een papegaai moet continu uitgedaagd worden. Als dit niet gebeurt gaat je papegaai zich vervelen of is het speelgoed ineens niet meer interessant. Hang daarom standaard twee speeltjes in de kooi en wissel deze elke dag om.

Zit er een verschil tussen papegaaienspeelgoed en gewoon vogelspeelgoed?

Een papegaai is over het algemeen een stuk groter dan andere vogels. Een parkiet of kanarie is namelijk een klein vogeltje ter vergelijking met een papegaai. Papegaaienspeelgoed is op het formaat van je vogel afgesteld. Daarnaast zijn papegaaien hele intelligente vogels. Het speelgoed is op deze intelligentie afgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *