5x Beste vogel speelgoed

Wist je dat vogels echt de hele dag druk bezig kunnen zijn? Vogel speelgoed mag dan ook niet ontbreken in de vogelkooi. Hiermee kunnen je vogels zichzelf bezighouden terwijl je zelf op je werk bent. Ben je op zoek naar speelgoed waar je vogel echt veel plezier uit gaat halen? Dan hebben we goed nieuws voor je! We hebben namelijk een top lijst samengesteld met het Beste vogel speelgoed. Je weet zo meteen welk speelgoed je het beste voor je vogel kan aanschaffen!

Lijst met 5 Beste vogel speelgoed

Flamingo Karlie Klimspiraal

Vogels vinden het heerlijk om af en toe lekker te klimmen en klauteren. Met de Flamingo Karlie Klimspiraal kan je vogel heerlijk in z’n eigen spiraal klauteren. Je vogel is zo niet verplicht aangewezen op het gebruik van de kooi. Zodra je vogel erin gaat klimmen begint de spiraal rond te draaien. De meeste vogels vinden dit echt geweldig. Het zorgt voor een extra speelelement in de klimspiraal. Terwijl je vogel begint te klauteren begint ook nog eens het belletje onderin te luiden. De klimspiraal is 15 cm lang en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Happy Pet Papierplezier

De meeste vogels zijn dol op het versnipperen van papier. Maar je wilt dit natuurlijk wel veilig laten gebeuren. Zo wil je niet dat de stukjes papier die je vogel eventueel binnenkrijgt schadelijk zijn. Gelukkig heeft Happy Pet de oplossing ervoor namelijk Papierplezier! In deze koker zit een opgerold stukje papier dat veilig voor je vogel is om te versnipperen. De Papierplezier van Happy Pet kan zelfs gebruikt worden om natuurlijke verveling tegen te gaan. Uit verveling kan een vogel zichzelf helemaal kaal pikken. Met papierplezier heeft je vogel een fijn alternatief en is kaal plukken niet meer nodig!

Strong Play Papegaaienspeelplaats

Ben je op zoek naar een leuke speelplaats voor je papegaai? De Strong Play papegaaienspeelplaats kan je buiten de kooi zetten. De speelplaats is voorzien van een zitstok, voerbak en een ladder. Met een eigen zitplek kan je eventueel je papegaai trainen om buiten z’n kooi op de zitplek te zitten. Je papegaai kan zo z’n eigen plekje in huis hebben. De zit plek is ook nog eens eenvoudig te reinigen mocht je papegaai er z’n behoefte doen. Op de papegaaienspeelplaats zitten vier speciale bevestigingspunten. Hier kan je eventueel buitenspeelgoed voor je papegaai aan hangen. Met de speciale drink/voerbakken kan je papegaai naar z’n eigen speelplaats lokken.

Happy Pet Schatkist

Ben je op zoek naar een leuke verrassing voor je papegaai? Ga dan voor de Happy Pet Schatkist. Deze schatkist zit vol met leuke interactieve speeltjes met opvallende kleuren. Voordat je papegaai ermee kan spelen moet hij de schat eerst uit het kistje zien te halen. Je papegaai kan hier uren zoet mee zijn en de gekleurde blokjes trekken zeker weten de aandacht. Met de schatkist kan je het speelinstinct van je papegaai prikkelen. Dit voorkomt ook verveling en veren pikken in de kooi. De schatkist is ook leuk voor dwergpapegaaien om mee te spelen.

Happy Pet bamboe vogelspeelgoed

Wil je graag je vogel prikkelen om te spelen? Dan is deze Happy Pet Bamboe vogelspeelgoed de ideale oplossing. Deze stevige bamboe tak is voorzien van verschillende touwen in diverse kleuren. De touwen bevatten geen giftige kleurstoffen en is een lust voor het oog om mee te spelen. De bamboe vogelspeelgoed stimuleert je vogel om lekker te gaan spelen. Eigenlijk mag dit stukje vogelspeelgoed in geen één kooi ontbreken.

Veelgestelde vragen

Waarom heeft je vogel speelgoed nodig?

Vogels zijn de hele dag bezig en druk in de weer. Als ze hun energie niet goed kwijt kunnen in de kooi, dan gaan ze zich vervelen. Met als gevolg dat ze hun veren kaal plukken.

Moet je de kooi vol met speelgoed hangen?

Nee je kan beter één of twee dingen ophangen en dit regelmatig afwisselen met nieuw speelgoed. Je vogel blijft zo gemotiveerd om het speelgoed te ontdekken.

Is het speelgoed voor elk vogelsoort geschikt?

De meeste vogels spelen, maar sommige speeltjes zijn niet voor alle vogels geschikt. Papegaaien hebben bijvoorbeeld speciaal speelgoed gericht op de intelligentie en hun formaat.

Hoe weet je welk soort speelgoed je vogel leuk vind?

Dit is in het begin vooral uitproberen. Natuurlijk heeft elke vogel een uniek karakter. Probeer daardoor gerust verschillende soorten speelgoed uit en wissel dit af om te kijken wat je vogel leuk vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *