10x Beste Puppy Voerbak

Als je een puppy in huis haalt zijn er zoveel belangrijke dingen waar je aan moet denken. Zo ook een voerbak, uiteraard moet je puppy te eten krijgen en gelukkig zijn hier speciale puppy voerbakken voor. Het is belangrijk dat je puppy op een goede manier eet en dat hij niet alles naar binnen schrokt. Daarom lees je hieronder meer over de 10 beste puppy voerbakken.

Lijst met 10 beste puppy voerbakken

SOdeal puppy voerbak

SOdeal heeft een basic maar superhandige voerbak voor puppy’s. Het is een zilveren bakje met aan de onderkant een hele fijne en handige antislip rand. Omdat puppy’s vaak erg enthousiast zijn kunnen ze nog wel eens een bakje omstoten. Met deze antislip laag blijft het bakje staan!

DeVreugdDesign puppy voerbak

Het design van DeVreugdDesign is ontzettend leuk. De twee bakjes zitten namelijk in een soort houten tafeltje. Waardoor dit er echt super schattig uitziet! Doordat hij wit van kleur is, ziet hij er ook nog eens chique uit. Hij is ook in het zwart te verkrijgen. Verder is hij speciaal gemaakt voor puppy’s dus maak je geen zorgen dat hij te hoog is.

Joyha puppy voerbak

Schrokt jouw puppy altijd zijn eten naar binnen? Dit is eigenlijk niet goed voor je pup. Daarom heeft Joyha een speciale voerbak waarbij dit niet kan. In de bak zitten verschillende vakjes waar je de brokken in kunt doen. Deze vakjes kun je ook dichtdoen. Zo moet je pup moeite doen voor zijn brokjes waardoor hij het niet te snel op eet.

A.K.A puppy voerbak

A.K.A heeft een hele mooie puppy voerbak met een heel erg leuk design. De bak is zwart met gouden ruitjes. Hij is 16 x 16 x 4 centimeter. Je kan de bak zowel gebruiken als voer en drinkbak. Verder is hij niet alleen goed voor puppy’s maar hij kan ook gebruikt worden door katten!

Relaxdays puppy voerbak

Relaxdays heeft een heel erg leuk design. Zo lijkt de voerbak net een tafeltje maar dan voor je pup. Naast dat hij een hele mooie buitenkant heeft is hij ook nog eens heel erg handig. Doordat de bakjes niet op de grond staan kunnen ze niet omvallen. Een ander voordeel is dat de bakjes ook geen lawaai maken tijdens het eten.

Pet Products puppy voerbak

Ben jij opzoek naar een puppy voerbak met een leuk printje? Dan is deze voerbak van Pet Products perfect voor jou! Op de voerbak staat een leuk hondje afgebeeld met de tekst ‘Give a dog a bone’. Je kan het binnenste bakje eruit halen. Verder kan het hele bakje gewoon in de vaatwasser. Nog een voordeel is dat aan de onderkant een antislip laag zit.

TZ puppy voerbak

Is jouw puppy altijd ontzettend enthousiast als hij eten krijgt en valt daarom alles altijd om? TZ heeft de perfecte oplossing! TZ heeft namelijk een antislip mat. In de mat zitten twee gleufjes waar de voerbakjes in kunnen. Zo blijven de bakjes op hun plek en vallen ze niet om. Met de mat en bakjes van TZ voorkom je rommel!

Loving owner puppy voerbak

Ook Loving owner heeft een hele fijne antislipmat met daarin voerbakken. Hoe fijn is het dat je je pup gewoon rustig kan laten eten zonder dat je in de gaten moet houden dat het een rommeltje word. De bakjes zullen niet omvallen door de grip. Stel er vallen toch nog brokken uit de bakken dan worden deze opgevangen door de mat.

Mascow puppy voerbak

Ook de voerbakken van Mascow staan niet op de grond maar hangen in een soort houder die op een tafeltje lijkt. De bakken zijn gemaakt van kunststof en siliconen. De bakjes kun je vanaf onder indrukken waardoor je de bak eventueel ook ergens mee naartoe kunt nemen. Hierdoor kun je hem ook gemakkelijk schoonmaken.

Belgian Beauty platform

Belgian Beauty platform heeft een antislip voerbak en een antischrok bak ineen. Zo is het een antislipmat met daarop twee bakjes. Het ene bakje is normaal en de andere heeft figuurtjes en midden in. Zo kan je puppy niet alles in een keer naar binnen schrokken. Dit schrokbakje kun je er ook uithalen en dan heb je een normaal bakje.

Veelgestelde vragen

Waarom moet een puppy een speciale voerbak?

Het is belangrijk dat je pup niet alles te snel opeet. Daarom zijn de puppy bakjes extra klein. Verder hebben de meeste extra veel grip omdat pups vaak erg enthousiast zijn.

Waar moet ik opletten bij het kopen van een puppy voerbak?

Het is handig dat ze een antislip laag hebben zodat je puppy er geen rommel van kan maken en natuurlijk dat de bak niet te groot is.

Is een schrokbak goed voor puppy’s?

Een schrokbak kan erg geschikt zijn voor puppy’s. Zo krijgen ze hun eten niet te snel binnen en kunnen ze het rustig verteren.

De gehele top 10 beste puppy voerbakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *