10x Beste Puppysnacks

Je hond moet je natuurlijk wel belonen als hij of zij iets goeds heeft gedaan. Verder kun je ook gewoon je hond een keer lekker trakteren. Als je hond een pup is heb je natuurlijk andere snacks nodig dan wanneer je een grotere hond hebt. Hieronder lees je de tien beste puppysnacks

Lijst met de top 10 beste puppysnacks

Hupple puppysnacks

Deze heerlijke puppysnacks van Hupple zijn ideaal voor een jonge pup. Je kunt je pup gemakkelijk belonen met deze snacks en je hond zal het heerlijk vinden. De kwaliteit van de snoepjes is erg goed, ze zijn extra zacht gemaakt zodat het voor puppy´s gemakkelijk te verteren is.

Antos puppysnacks

Deze lekkere puppysnacks van Antos zijn fantastisch voor je jonge pup. Je kunt gemakkelijk snacks uitdelen als hij het bijvoorbeeld goed doet op puppycursus. Verder vinden over het algemeen de meeste honden deze snack erg lekker en is het dus echt een aanrader voor de jongen pups.

Petsnack puppysnacks

Deze heerlijke puppysnacks van Petsnack kun je overal voor gebruiken. Je kunt je hond belonen, een lekker tussendoortje geven of juist rustig krijgen met deze heerlijke snacks. De puppysnacks zijn erg lekker voor de hond en ze zullen er zeker van smullen.

Boxby puppysnacks

Deze heerlijke snacks van Boxby zijn een echte aanrader voor jouw kleine viervoeter. Het leuke van deze snacks is, dat ze in de vorm van sushi in de verpakking zitten. Je kunt deze dus gemakkelijk meenemen en voeren aan je hond als eventuele beloning of iets dergelijks.

Woef Woef Snacks puppysnacks

Deze fantastische box voor snacks van Woef Woef Snacks is ideaal voor jouw kleine pup. Het is een box met allerlei verschillende snacks waar jouw pup zeker van gaat genieten. Het is gemaakt met goede kwaliteit en goede voedingsstoffen die een pup nodig zal hebben.

Paw & Pantry puppysnacks

Deze heerlijke kauwsticks van Paw & Pantry is ideaal voor elke levensfase van je hond, dus ook voor de kleinste onder de honden. Het zijn heerlijke snacks die je hond heel snel op wil eten. Er zitten natuurlijk veel goede voedingsstoffen in waar je pup goed van kan groeien.

Landman Hoevelaken puppysnacks

Deze heerlijke puppysnacks van Landman Hoevelaken zijn ideaal voor je kleine puppy. Deze snacks zijn ideaal om je pup mee te belonen of om mee te nemen tijdens het wandelen. Over het algemeen vinden de meeste pups deze heerlijke snacks ook erg lekker.

Landman puppysnacks

Deze fijne zachte puppysnacks van Landman zijn ideaal voor je pup. De snacks zijn namelijk zacht waardoor het een stuk gemakkelijker verteren is voor je hond. De snacks zijn lang houdbaar, hebben een hoge kwaliteit en zijn mega lekker voor jouw kleine pup.

Kong puppysnacks

Deze heerlijke hondensnacks van Kong zijn enorm lekker voor jouw kleine viervoeter. Het zijn kleine snacks die je kunt gebruiken om je hond een keer te belonen of om mee te nemen. De puppysnacks hebben een goede kwaliteit waardoor ze lang mee gaan en ook lekker blijven voor je pup.

Timo puppysnacks

Deze overheerlijke puppysnacks van Timo is erg goed voor je kleine viervoeter. De snacks zijn redelijk zacht waardoor je hond de snacks gemakkelijk kan verteren. Verder zijn de snacks van kleiner formaat waardoor het ook voor je pup ook makkelijker wordt om de snack te eten.

Veelgestelde vragen

Hoeveel snacks mag mijn pup?

Het maakt in principe niet heel veel uit, de meeste mensen houden zich aan de tien procent regel. Dit houdt in dat 10 procent van hun voedsel van de dag uit snacks of snoepjes mag bestaan.

Waarom zijn er apart puppysnacks?

Dit is omdat puppy’s andere voeding nodig zijn dan wat oudere honden. Puppy’s moeten namelijk wat zachter eten hebben zodat het gemakkelijker te verteren is.

Hoe moet ik een puppy belonen?

Een puppy beloon je dus gemakkelijk door middel van een lekkere snack. Verder is het gemakkelijk om een beloningstasje te hebben waar je de snacks in kunt doen. Zo kun je het meenemen naar de puppycursus of naar een lange wandeling.

Gehele top 10 met de beste puppysnacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *