5 beste rijlaarzen

Rijlaarzen horen bij je rijuitrusting als ruiter. Het geeft comfort tijdens het rijden en zorgt ervoor dat je niet in je beugels blijft hangen. Er zijn diverse soorten rijlaarzen verkrijgbaar. Hieronder vind je een lijst met de vijf beste rijlaarzen.

Lijst 5 beste rijlaarzen

QHP Rijlaars Adult Sasha

QHP Rijlaars Adult Sasha is een rijlaars die zich aan past aan jouw stijl. Als je naar de bovenkant van deze laars kijkt zie je dat je de bovenkant is voorzien van klittenband. Hierdoor kun je een decoratieve top verwisselen. Je krijgt er standaard een glitter top bij, maar er zijn ook andere tops verkrijgbaar. De laars heeft een rits met elastische inzet aan de achterkant- en elastische veters aan de voorkant. De buitenkant van de laars is van leer (runder) en de voering is van mesh met immitatie leer. Deze laars beschikt over een nauw aansluitende pasvorm en het model heeft een hoge hoog. De drukknoop aan de bovenkant van de laars biedt je meer bewegingsvrijheid, dit komt mede door de elastische veter.

Muck Boot Derby Tall

De Muck Boot Derby Tall is een stijlvolle- en veelzijdige rijlaars. Deze rijlaars is zo veelzijdig omdat deze laars beschikt over een stale- en antislip -zool. Het staal dat in deze zool zit zorgt voor extra stabiliteit in de stijgbeugel. De antislip zool zorgt ervoor dat je niet uitglijdt tijdens het lopen en je werkzaamheden in de stal. De voering ademt en zorgt zo voor extra comfort. Je hebt op deze manier in elk seizoen van het jaar profijt van deze laarzen. De extra lagen natuurrubber geven je ook nog eens extra bescherming. Je kunt deze laarzen rustig elke dag gebruiken. Zitten ze onder de urine- en uitwerpselen van je paard? Maak ze dan heel eenvoudig schoon met water en zachte zeep. Verder zijn deze laarzen 100% waterproof, krijg je 12 maanden garantie op de antislip zool en beschikken ze over een geweldig draagcomfort. Het is belangrijk om te weten dat je deze laarzen nooit bij een warmtebrom zoals zon of verwarming moet laten drogen. Spray ze regelmatig in met een onderhoudsmiddel voor natuurrubber.

QHP Rijlaars Birgit Adult Extra Wijd

De QHP Rijlaars Birgit Adult Extra Wijd is handig voor mensen die niet in smalle laarzen passen. Dankzij de grove structuur van het materiaal op de schacht en het vetertje aan de rits heeft deze rijlaars een stoere uitstraling. De kuit is gemaakt van elastisch imitatieleer en de voet is gemaakt van echt rundleer. De voering is van polyester en de zool van rubber. Deze laars heeft een rits aan de achterkant en wordt beschermt door de leren rits beschermer. De sporenhouders zorgen ervoor dat je op een makkelijke manier sporen kunt dragen. Deze rijlaarzen zijn ook in junior maten en normale kuitmaten verkrijgbaar.

Premiere Rijlaarzen Chico

De Premiere Rijlaarzen Chico zijn eer elegant dankzij het glanzend synthetisch leder. Ze zijn water afstotend en zo ideaal om de hele dag te dragen. Het Su├Ęde aan de binnenkant van de laars zorgt voor extra grip, is elastisch en ademend, dit voorkomt natte voeten. Aan de achterzijde van deze rijlaars vind je een sterke YKK rits welke wordt beschermd door de rits beschermer met drukknoop aan de bovenkant. Deze rits loopt door tot aan de onderkant van de zool en zorgt zo voor een makkelijke instap. Langs deze rits vind je een smalle inzet van elastiek en dit zorgt voor een aansluitende pasvorm. De boog aan de buitenzijde loopt tot de knie en is 4,5cm hoog. Deze rijlaars heeft een elastische vetersluiting, twee sporenknopjes en een profielzool van TPR rubber en een binnenzool van Cellulose welke extra is gelamineerd met Membraam stof. Op deze manier is deze rijlaars voorzien van extra comfort. De elegantie van deze rijlaars komt naar voren door de doorgestikte vierkante sierneus- en slank gesneden snit rond de enkel.

Harry’s Horse Rijlaars Vegas junior

Harry’s Horse Rijlaars Vegas junior is zeer geschikt voor kinderen. Het is een rijlaars met een mooie kap in suede look met crystallen en lak. Verder heeft deze rijlaars een ritssluiting op de achterkant, welke is afgedekt met een flapje voorzien van een drukknoopsluiting en heeft deze rijlaars een elastische veter op de wreef. Dit maakt dat je deze rijlaars makkelijk uit kunt trekken en dat kinderen de rijlaars zelf aan- en- uit kunnen trekken.

Veelgestelde vragen:

Hoe vind je de perfecte rijlaars?

Je vind de perfecte rijlaars door: je voeten goed op te meten, te kijken wat voor materiaal je wilt en door ze gewoon te passen.

Van wat voor materiaal zijn rijlaarzen gemaakt?

Rijlaarzen zijn gemaakt van: leder, rubber of polyester.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...