5 x beste speelgoed voor je paard

Paarden zijn van nature hele slimme dieren. Naast dat het kudde dieren zijn, waardoor ze altijd op hun hoede zijn. Zijn ze zeer nieuwsgierig en altijd bezig. Het is dan ook niet zo vreemd dat het paard het ideale dier is om iets te leren en mee te trainen. Paarden worden dan ook ingezet voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld: politie paarden. Vroeger werden paarden voor meer doeleinden ingezet dan tegenwoordig. Paarden worden nu over het algemeen alleen voor het plezier gehouden. Tenzij je professioneel met je paard rijdt, dan werk je met je paard naar wedstrijden toe. Ook al train je in zo’n geval met je paard, er zijn momenten dat je paard gewoon op stal of de wei staat. Of je nu jouw paard nu voor professionele doeleinden hebt of niet, paarden kunnen zich vervelen. Het zit in de natuur van het paard om bezig te zijn. Om verveling tegen te gaan kun je speelgoed inzetten. In dit artikel vind je 5 x het beste speelgoed voor je paard.

Lijst met 5 x beste speelgoed voor je paard

Maximus Power Play Ball 

Met de Power Play Ball van Maximus zal je paard nooit last hebben van verveling. Met deze bal biedt je jouw paard of pony extra vermaak. Deze bal is gemaakt van stevig kunststof en kan een belasting tot maximaal 1130 kg aan. Deze bal is verkrijgbaar in het geel, dankzij deze kleur valt de bal extra goed op in de wei. Je paard of pony kan met deze bal spelen door er tegenaan te tikken en erachter aan te rennen. Natuurlijk zal je paard of pony vast zelf nog wel extra spelletjes bedenken. Gun je paard of pony veel plezier in de wei met de Maximus Power Play Ball.

RelaxPets – Hay Slowfeeder – Fun and Flex – 20 cm 

De Hay Slowfeeder van RelaxPets is ideaal om je paard of pony van verveling te behoeden. Je paard of pony zal uren lang bezig zijn om het eten eruit te krijgen. Stop hooi of iets anders lekker in deze bal. Denk aan: kruiden, groente of fruit. Dit is leuk voor je paard of pony, want die wil natuurlijk wel al het lekkers eruit krijgen. Dit gaat niet zo makkelijk doordat deze bal erop gemaakt is om het te vertragen. Deze slowfeeder bestaat volledig uit natuurrubber en is makkelijk om te vullen en te reinigen. Hang de slowfeeder eenvoudig op in de stal of wei met het meegeleverde soft halstertouw. Ook als je paard in de trailer staat is de slowfeeder van RelaxPets ideaal om verveling tegen te gaan.

Jolly Ball Oceaan/Groen “Appelgeur” 25cm

Je zult het niet geloven maar aan de Jolly Ball Oceaan/Groen “Appelgeur” van 25cm zit een heuse appelgeur. Je paard of pony zal deze bal heerlijk vinden als het de geur betreft. Het mooie aan dit stuk speelgoed is dat als je paard of pony erin bijt, de bal zichzelf weer opblaast. Je kunt deze bal ophangen in de stal van je paard of pony, of gebruiken in de wei.

Vinex Markeer Pionnen Set van 20 stuk met draagtas 

Met de Vinex Markeer Pionnen Set van 20 stuk met draagtas  kun je leuke parcoursen uitzetten voor je paard of pony. Paarden en pony’s houden van spanning en sensatie, ze vinden het leuk om iets nieuw te leren. Dankzij deze pionnen kun je een heel parcours uitzetten. Deze pionnen zijn speciaal uitgevoerd voor de paardensport. Ze zijn ideaal om je paard of pony te trainen. Het is goed voor de behendigheid van je paard of pony. Een mooi extraatje, je krijgt er een draagtas bij zodat je deze goed op kunt bergen.

Voerbal Hay Play 

Paarden en pony’s zijn gek op hooi. Dankzij deze Voerbal Hay Play  biedt jij jouw paard een leuk spelletje tegen verveling. Het biedt jouw paard of pony net die uitdaging die het nodig heeft. Het is een innovatieve manier om je paard of pony zijn dagelijkse portie hooi te voeren. Bovendien stimuleert het de natuurlijke graas houding. Je kunt deze bal gebruiken in de stal, op de wei, paddock of in de trailer. Door de hoekige vorm rolt de bal onvoorspelbaar vrij rond, dit is superleuk voor je paard of pony. Je kunt deze bal in diverse maten en kleuren verkrijgen.

Veelgestelde vragen:

Waar dient speelgoed voor paarden voor?

Speelgoed zorgt ervoor dat je paard of pony zich niet verveelt. Paarden en pony’s zijn graag bezig. Ze kunnen zich snel vervelen, door ze extra vermaak aan te bieden voorkom je dat je paard of pony zich gaat vervelen.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

10x Beste Kattenbak

Wanneer je een kat in huis hebt rondlopen, is dat een en al gezelligheid. Ook al zijn ze soms stout of druk, een kat maakt deel uit van het gezin....

5x Beste Hondenfluitje

Honden vinden het heerlijk om zo af en toe eens los te mogen lopen. Bovendien is dit ook goed voor de hond, hij kan op deze manier namelijk goed zijn...

5x Beste Vetbed

Een vetbed is een perfecte slaapplek voor jouw viervoeter. Op een vetbed kan jouw hond heerlijk ontspannen. Hiermee voorkom je ook dat jouw hond last heeft van kou in de...

5x Beste Hondenstretcher

Honden kunnen vrijwel overal slapen. Het zijn namelijk over het algemeen makkelijke slapers. Toch is een koude ondergrond niet goed voor de hond. Een hond kan in dat geval beter...