10x Beste Vlooienband

Het is natuurlijk supervervelend als je hond vlooien heeft, wat dit kan voorkomen is natuurlijk een vlooienband. Van basic hondenbanden tot hele mooie kleurtjes. In deze banden zit namelijk een bepaald stofje waar vlooien niet tegen kunnen. Dit is verder niet giftig voor je hond of kat.

Lijst met 10 beste vlooienbanden

Seresto vlooienband

De vlooienband van Seresto gaat maar liefst acht maanden mee. De band is te gebruiken voor kleine maar ook grote honden. Naast dat de band helpt tegen vlooien, helpt het ook tegen teken. De stof die in de band zit word verspreid over de vacht van je hond. Verder is de band helemaal veilig net als een normale halsband.

LifeProducts4You vlooienhalsband

Om vlooien en tekenbeten te voorkomen bij jouw grote dierenvriend is de vlooienhalsband van LifeProducts4You perfect! Je kan zelf de band bijknippen om de perfecte maat te hebben voor je hond. Daarom is hij ook geschikt voor kittens en puppy’s. De band is super veilig en makkelijk aan te brengen.

My Sweet Romance vlooienband

Ben jij opzoek naar een mooie vlooienband maar vind je de meeste zo saai? My Sweet Romance heeft een hele mooie gekleurde vlooienband met vele leuke details. Aan de band zitten kralen, deze zorgen voor de afstoot van de vlooien. De band helpt heel erg goed tegen vlooien maar blijf wel altijd je hond controleren.

AR Molitor vlooienband

De AR Molitor kan je maar liefst acht maanden lang gebruiken. De band is geheel veilig voor je hond want dosering van het stofje tegen vlooien is erg laag. Naast dat het teken en vlooien voorkomt, helpt het ook bij het bestrijden. De band is niet geschikt voor puppy’s of honden met een gevoelige huid.

Sharon B vlooienband

Je wilt natuurlijk niet dat je hond last heeft van vlooien, als je hond er last van heeft kan er al gauw een vlooienplaag komen. Om dit te voorkomen kan de vlooienband van Sharon B helpen. De ban is veilig te gebruiken. Naast dat hij handig is, heeft hij ook nog eens een mooi opvallende roze kleur.

Beaphar vlooienband

Ook Beaphar heeft een hele fijne vlooienband. De werking van de band is een halfjaar. Hij is niet geschikt voor honden onder de zes maanden. De band is makkelijk aan te brengen en werkt ongeveer binnen twee tot vier dagen. Hij is 65 centimeter lang en ook nog eens waterproof.

Floreo vlooienband

Wil je jouw dierenvriend beschermen tegen vlooien en teken? Dan heeft Flereo een hele fijne vlooienhalsband. Deze band gaat acht maanden mee en beschermt niet allen tegen teken en vlooien maar ook tegen muggen, mijten, larven en luizen. De band van Floreo is geheel natuurlijk en niet slecht voor het milieu.

Mewoo vlooienband

Mewoo heeft een hele fijne vlooienband voor jouw dierenvriend. Je wil natuurlijk niet dat je hond last krijgt van vlooien of teken. Daarom is het goed voor de gezondheid van je hond om een vlooienband te hebben. De band houd vlooien en teken weg van je hond. Deze band is veilig te gebruiken. Het helpt ook tegen andere insecten zoals muggen en en luizen.

DommAr vlooienband

De vlooienband van DommAr is niet zo maar een vlooienband, zo is hij ook nog eens glow in the dark. Dus naast dat hij vlooien en teken tegen gaat, is hij ook nog eens veilig in het donker. De maand gaat zo’n acht maanden mee. De band is grijs en ongeveer 63 centimeter lang.

RMtrade vlooienband

Ben jij meer van de vrolijke en kleurrijke halsbanden maar wil je toch een vlooienband? Dan heeft RMtrade hele leuke oranje en paarse vlooienbanden. De band is 100% natuurlijk en veilig in gebruik. Je kan er superlang mee want hij werkt zo’n acht maanden. Je kan de band gemakkelijk aanbrengen en hij is ontworpen dat hij verstikking voorkomt.

Veelgestelde vragen

Wat doet een vlooienband?

Een vlooienband voorkomt vlooien doormiddel van een bepaald stofje waar vlooien niet tegen kunnen. Dit stofje verspreid zich in de huid en vacht van de hond. Het stofje is overigens niet giftig voor je hond.

Is een vlooienband gevaarlijk?

In de banden zitten giftige stoffen voor vlooien en teken. Het is wel belangrijk dat je bij een goed merk de band koopt zodat je zeker weet dat het niet slecht is voor je hond. Verder zijn er ook natuurlijke vlooienbanden.

Hoelang gaat een vlooienband mee?

Gemiddeld werkt een vlooienband wel zes maanden of langer. Dit verschilt natuurlijk heel erg per merk.

De gehele top 10 beste vlooienbanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *