beste hondenvoer

5x beste hondenvoer voor jouw viervoeter

4.5
(77)

Natuurlijk wil je dat je hond gezond eet. Het enige nadeel is dat er heel veel verschillende merken en soorten hondenvoer op de markt verkrijgbaar is. Het is daarom nog best lastig om de juiste soort hondenvoer uit te kiezen. Want wat is nou de beste hondenvoer voor jouw viervoeter? Wij hebben een poging gedaan om een top vijf te maken met de beste hondenvoer voor jouw viervoeter. Handig als je nog twijfelt over het soort hondenvoer voor je hond.

Lijst 5x beste hondenvoer

Royal Canin

Elke hond is anders en op basis hiervan speelt Royal Canin in. De hondenbrokken zijn gemaakt in samenwerking met dierenartsen. Hierbij is gekeken naar ras specifieke behoefte of het formaat van je hond. Er zijn ook speciale brokken verkrijgbaar voor honden met allergieën of lichamelijke problemen. Wat ons betreft is Royal Canin al jaren de nummer één in hondenvoer voor je trouwe viervoeter.

Prins

Prins adviseren wij vooral bij hondenrassen met een grote energiebehoefte. Als je hond veel energie heeft en regelmatig rondrend is het belangrijk om hierop in te spelen. De Prins brokken zijn speciaal ontwikkeld voor actieve brokken. Ze zijn extra voedzaam, waardoor je hond er niet teveel van nodig heeft en er een langere tijd op kan teren.

Farm Food

Is jouw hond gevoelig voor kleurstoffen of toevoegingen die eigenlijk helemaal niet in hondenvoer hoort? Farm Food is dan de beste keuze voor je hond. Ze produceren zo natuurlijk mogelijk hondenvoer zonder kunstmatige toevoegingen. De brokken zijn voor de meeste honden goed verteerbaar en dit zorgt voor een uitstekende stofwisseling bij je hond.

Purina Pro Plan

Net als bij Royal Canin wordt dit voer in samenwerking met deskundige geproduceerd. Voedingsdeskundige hebben meegeholpen bij het maken van de beste voeding voor je hond. In 85 jaar tijd hebben ze heel wat ervaring opgedaan en het merk staat dan ook bekend als één van de topleveranciers in brokken. Purina Pro Plan is zeker een aanrader voor je hond.

Sam’s Field

Sam’s Field is een puur natuurlijke voeding voor je hond. Met de voeding proberen ze je hond z’n glanzende vacht terug te geven. Daarnaast proberen ze problemen met de ontlasting of een jeukende huid te voorkomen. De juiste voeding is hierin belangrijk en daarom hoort Sam’s Field in onze lijst.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 77

No votes so far! Be the first to rate this post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

De beste raamdecoratie voor springgrage katten

De beste raamdecoratie voor springgrage katten Een veel voorkomend probleem van een kattenbaasje: bij thuiskomst een jaloezie vol haren of een gescheurd vitrage gordijn. Het lijkt niet te voorkomen. Katten...

4x beste hondentuig

Als je hondje regelmatig aan de riem trekt kan hij zichzelf ophangen. Regelmatig raakt je hondje hierdoor in ademsnood. Een oplossing om problemen hiermee te voorkomen is door een hondentuig...

5x beste koelmat hond

Tijdens de warme zomerdagen in Nederland of op vakantie is het belangrijk dat je hond niet oververhit raakt. Sommige hondenrassen raken sneller oververhit in tegenstelling tot mensen. Een manier om...

3x beste hondenbuggy

Helaas lukt het jouw hondje door ouderdom niet langer meer om een lange wandeling te maken. Maar je hebt nog een ander hondje die wel de behoefte heeft om te...