beste paardrijcaps

5x De beste paardrijcaps

Als je gaat paardrijden is veiligheid natuurlijk belangrijk. Dit is de reden dat je niet gaat rijden zonder paardrijcap. Toch wil het comfort en het uiterlijk ook wat. Vooral als je wedstrijden gaat rijden vindt je het belangrijk om goed voor de dag te komen. Gelukkig hebben wij een selectie gemaakt met de beste paardrijcaps. De caps springen ertussen uit qua comfort, stijl en design. Daarnaast maken de caps het uiteraard mogelijk om veilig te rijden. Dit blijft natuurlijk het belangrijkste punt bij het uitzoeken van de beste paardrijcap. Wij hebben een top lijst gemaakt met de vijf beste caps op een rijtje.

De beste paardrijcaps op een rij

Harry’s Horse Pro One

Harry’s Horse is al jaren een bekend gezicht in de paardenbranche. Het merk wordt gebruik voor zadels, maar ze maken ook uitstekende ruiterkleding. De Harry’s Horse Pro One paardrijcap voldoet aan alle eisen en ziet er netjes uit. De cap is eenvoudig op maat te maken en voor de hygiëne is de voering ook nog eens uitneembaar. Het is mogelijk om de voering te wassen. Dankzij de zwarte stof aan de bovenzijde ziet de cap er chique uit.

KED cap Paso

De KED cap Paso is speciaal ontwikkeld voor het rijden van toernooien. De cap zorgt voor voldoende ventilatie tijdens een verhitte wedstrijd en ziet er netjes uit. Een extra pluspunt is het K-fit systeem, waarmee je voor de perfecte pasvorm zorgt. De cap zit lekker comfortabel en zorgt vooral voor extra veiligheid tijdens het rijden.

Harry’s Horse Centaur

Opnieuw staat er een Harry’s Horse paardrijcap in onze top vijf lijst. Deze paardrijcap is chique en ziet er shiny uit met z’n glitters bovenop. Ideaal voor iemand die goed voor de dag wil komen of een cap zoekt voor tijdens toernooien. De Harry’s Horse Centaur is voorzien van een matte kleur en heeft meerdere ventilatiegleuven. De cap is niet alleen verkrijgbaar in verschillende maten, maar ook in diverse kleuren.

Horka Cap Arrow Carbon

Deze prachtige paardrijcap voor volwassenen is gemaakt van lichtgewicht carbon. Vanwege het lichtgewicht merk je bijna niet dat je nog een paardrijcap draagt. Dit zorgt voor een natuurlijk gevoel tijdens het rijden. De veiligheidshelm voldoet aan alle eisen en is voorzien van extra Coolmax ventilatie. Daarbij ziet de Horka Cap Arrow Carbon er ook nog eens prachtig uit.

Red Horse Hawk fluweel

De Red Horse Hawk staat bekend als de ultieme veiligheidshelm tijdens het rijden. De cap is bekleed met fluweel en ziet er daardoor prachtig uit. De paardrijcap voldoet aan verschillende certificeringen en zorgt daardoor voor de ultieme bescherming. De buitenzijde is gemaakt van kleurvast fluweel en droogt snel op na een regenbui. Kortom een prachtige cap om te dragen.

Geef een reactie

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5x Beste senior hondenvoer

Op het moment dat je hond de leeftijd van 8 jaar bereikt heeft is hij officieel een senior hond. Senior honden kunnen last krijgen van hun gebit of eten minder...

5 Beste hondensnacks

Uiteraard wil je af en toe je hond belonen. Of gewoon je hond een keer iets lekkers geven. Hondensnacks worden als tussendoortje gegeven, maar zijn vaak ook onderdeel van de...

5x Beste hondenvoerbak

Voordat je een hond aanschaft is het belangrijk om de basis benodigdheden in huis te halen. Eén van de belangrijkste benodigdheden is een hondenvoerbak. In de voerbak kan je het...

5 Beste voercontainers voor je hond

Een voercontainter is ideaal om de brokken van je hond langer vers in te houden. Het is voordeliger om voor je hond een zak van bijvoorbeeld 25 kg te nemen...