beste paardrijcaps

5x De beste paardrijcaps

4.8
(55)

Als je gaat paardrijden is veiligheid natuurlijk belangrijk. Dit is de reden dat je niet gaat rijden zonder paardrijcap. Toch wil het comfort en het uiterlijk ook wat. Vooral als je wedstrijden gaat rijden vindt je het belangrijk om goed voor de dag te komen. Gelukkig hebben wij een selectie gemaakt met de beste paardrijcaps. De caps springen ertussen uit qua comfort, stijl en design. Daarnaast maken de caps het uiteraard mogelijk om veilig te rijden. Dit blijft natuurlijk het belangrijkste punt bij het uitzoeken van de beste paardrijcap. Wij hebben een top lijst gemaakt met de vijf beste caps op een rijtje.

De beste paardrijcaps op een rij

Harry’s Horse Pro One

Harry’s Horse is al jaren een bekend gezicht in de paardenbranche. Het merk wordt gebruik voor zadels, maar ze maken ook uitstekende ruiterkleding. De Harry’s Horse Pro One paardrijcap voldoet aan alle eisen en ziet er netjes uit. De cap is eenvoudig op maat te maken en voor de hygiëne is de voering ook nog eens uitneembaar. Het is mogelijk om de voering te wassen. Dankzij de zwarte stof aan de bovenzijde ziet de cap er chique uit.

KED cap Paso

De KED cap Paso is speciaal ontwikkeld voor het rijden van toernooien. De cap zorgt voor voldoende ventilatie tijdens een verhitte wedstrijd en ziet er netjes uit. Een extra pluspunt is het K-fit systeem, waarmee je voor de perfecte pasvorm zorgt. De cap zit lekker comfortabel en zorgt vooral voor extra veiligheid tijdens het rijden.

Harry’s Horse Centaur

Opnieuw staat er een Harry’s Horse paardrijcap in onze top vijf lijst. Deze paardrijcap is chique en ziet er shiny uit met z’n glitters bovenop. Ideaal voor iemand die goed voor de dag wil komen of een cap zoekt voor tijdens toernooien. De Harry’s Horse Centaur is voorzien van een matte kleur en heeft meerdere ventilatiegleuven. De cap is niet alleen verkrijgbaar in verschillende maten, maar ook in diverse kleuren.

Horka Cap Arrow Carbon

Deze prachtige paardrijcap voor volwassenen is gemaakt van lichtgewicht carbon. Vanwege het lichtgewicht merk je bijna niet dat je nog een paardrijcap draagt. Dit zorgt voor een natuurlijk gevoel tijdens het rijden. De veiligheidshelm voldoet aan alle eisen en is voorzien van extra Coolmax ventilatie. Daarbij ziet de Horka Cap Arrow Carbon er ook nog eens prachtig uit.

Red Horse Hawk fluweel

De Red Horse Hawk staat bekend als de ultieme veiligheidshelm tijdens het rijden. De cap is bekleed met fluweel en ziet er daardoor prachtig uit. De paardrijcap voldoet aan verschillende certificeringen en zorgt daardoor voor de ultieme bescherming. De buitenzijde is gemaakt van kleurvast fluweel en droogt snel op na een regenbui. Kortom een prachtige cap om te dragen.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 55

No votes so far! Be the first to rate this post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

4x beste hondentuig

Als je hondje regelmatig aan de riem trekt kan hij zichzelf ophangen. Regelmatig raakt je hondje hierdoor in ademsnood. Een oplossing om problemen hiermee te voorkomen is door een hondentuig...

5x beste koelmat hond

Tijdens de warme zomerdagen in Nederland of op vakantie is het belangrijk dat je hond niet oververhit raakt. Sommige hondenrassen raken sneller oververhit in tegenstelling tot mensen. Een manier om...

3x beste hondenbuggy

Helaas lukt het jouw hondje door ouderdom niet langer meer om een lange wandeling te maken. Maar je hebt nog een ander hondje die wel de behoefte heeft om te...

3x beste hondenfietskar

Je trouwe viervoeter wordt een dagje ouder en het lukt hem niet goed meer om naast de fiets te lopen. Of je hondje is eigenlijk iets te klein om lange...