5x Beste Automatische Voerbak voor Katten

Het kan een keer voorkomen dat je kat alleen thuis zitten. De meeste katten kunnen zich prima een dagje alleen redden. Het enige nadeel is dat je dan niet je kat te eten kan geven. Het is wel fijn als je kat gewoon eten krijgt als je zelf van huis bent. Wij hebben de vijf beste automatische voerbakken voor katten uitgezocht. Je hoeft zo niet meer naar huis te komen om je kat te eten te geven. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn dat je kat eten tekort komt. De automatische voerbak zorgt altijd voor voldoende voeding voor je kat.

Lijst met 5 beste automatische voerbakken voor je kat

Cat Mate voerautomaat voor je kat

De best beoordeelde automatische voerbak voor katten is de Cat Mate automaat voor katten. De meeste baasjes kiezen bij een automatisch systeem voor deze kattenvoerbak. Je kan de ton vullen met maximaal 3 kg voorraad. Dankzij een uniek mechanisme wordt elk bakje voer voor je kat afgewogen en gedoseerd gegeven. Het is al mogelijk om het bakje vanaf 10 gram te vullen. Je kan zelf instellen hoe laat je kat te eten krijgt. Dit kan tot maximaal 3 maaltijden per 24 uur. De automatische voerbak is ook ideaal als je soms vergeet om de kat eten te geven. Met een LCD regelknop stel je precies in wanneer je kat te eten krijgt.

Lovely Pets slimme automatische voerbak

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je het voedingsschema van je kat vergeet. Of dat je kat graag in de middag eten wil, maar je dan zelf bent werken. Met de Lovely pets slimme automatische voerbak kan je tot wel vijftien maaltijden per dag automatisch serveren. Je kan zelf instellen hoe vaak je kat te eten krijgt, in wel vijftig verschillende porties. Met een LCD-scherm kan je direct instellen wat het voerschema precies van je kat wordt. Het is zelfs mogelijk om een boodschap in te spreken. Je kan bijvoorbeeld inspreken dat je kat geroepen wordt dat het tijd is om te eten. Je hebt tien seconden de tijd om iets in te spreken. Je kan zo stiekem ook nog met je kat communiceren als je van huis bent.

Pettadore automatische voerbak

De slimme voerbak van Pettadore kan een uitkomst zijn voor jouw kat. De voerbak heeft namelijk een bijbehorende app waarin jij een wekelijks eetschema kunt instellen met in totaal tien voedermomenten. Je krijgt een melding wanneer het eten bijna op is of wanneer het eten wordt geserveerd. Ook is het mogelijk om deze zonder telefoon te bedienen. Als laatst zit er een vochtonttrekker in de automatische voerbak, zodat het eten vers blijft en het zijn smaak behoudt.

BOME automatische voerbak met camera

De BOME automatische voerbak met camera is een voerautomaat met een grote capaciteit. Deze voerbak heeft namelijk wel een ruimte voor zes liter voer. Daarnaast kun je twaalf porties per dag geven. Je kan hierbij ook nog je kat roepen met een spraakopname voor de brokjes gegeven worden. Een upgrade met het vorige model is dat de voerbak voorzien is van een camera. Deze maakt automatisch een video wanneer jouw kat aan het eten is. Bovendien krijg je dankzij deze slimme voerbak een melding wanneer het eten bijna op is, of wanneer het apparaat een storing heeft.

Pretty Paws automatische voerbak met wifi

Werk je onregelmatig, maar wil je wel graag je kat op tijd te eten geven? Met Pretty Paws kan je via een LCD scherm zelf de maaltijden instellen. Je kan ook bepalen hoe vaak, wanneer en hoeveel voer je kat krijgt. Het is mogelijk om porties van minimaal 30 gram tot maximaal 360 gram per dag te geven. Naast het LCD scherm kan je de voerbak ook met je smartphone verbinden door middel van een app. Je kan hiermee het schema aanpassen of je kat extra eten geven als je toch langer wegblijft. Daarnaast krijg je ook een waarschuwing als er te weinig voeding in de voerbak zit.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als de stroom uitvalt?

Er zijn een aantal voerautomaten uit ons lijstje waarbij de voerbak naast stroom een noodbatterij heeft. Als de stroom uitvalt neemt de batterij het over. Je kat zit zo niet zonder voer.

Hoe weet je of je voldoende voer hebt?

Een automatische voerbak geeft zeer gedoseerd eten. Je kan dus uitrekenen wanneer de voerton bijgevuld moet worden. De meeste voerbakken hebben voldoende ruimte voor een maand voer. Eventueel kan je een reminder in je telefoon zetten. Er zijn ook slimme voerautomaten die een melding geven als de ton bijgevuld moet worden.

Bekijk hieronder de volledige top-5 automatische voerbakken voor jouw kat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *