5 Beste automatische voerbakken voor katten

Het kan een keer voorkomen dat je kat alleen thuis zitten. De meeste katten kunnen zich prima een dagje alleen redden. Het enige nadeel is dat je dan niet je kat te eten kan geven. Het is wel fijn als je kat gewoon eten krijgt als je zelf van huis bent. Wij hebben de 5 Beste automatische voerbakken voor katten uitgezocht. Je hoeft zo niet meer naar huis te komen om je kat te eten te geven. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn dat je kat eten tekort komt. De automatische voerbak zorgt altijd voor voldoende voeding voor je kat.

Lijst met 5 Beste automatische voerbakken voor je kat

Cat Mate voerautomaat voor je kat

De best beoordeelde automatische voerbak voor katten is de Cat Mate automaat voor katten. De meeste baasjes kiezen bij een automatisch systeem voor deze kattenvoerbak. Je kan de ton vullen met maximaal 3 kg voorraad. Dankzij een uniek mechanisme wordt elk bakje voer voor je kat afgewogen en gedoseerd gegeven. Het is al mogelijk om het bakje vanaf 10 gram te vullen. Je kan zelf instellen hoe laat je kat te eten krijgt. Dit kan tot maximaal 3 maaltijden per 24 uur. De automatische voerbak is ook ideaal als je soms vergeet om de kat eten te geven. Met een LCD regelknop stel je precies in wanneer je kat te eten krijgt.

Lovely Pets slimme automatische voerbak

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je het voedingsschema van je kat vergeet. Of dat je kat graag in de middag eten wil, maar je dan zelf bent werken. Met de Lovely pets slimme automatische voerbak kan je tot wel 3 maaltijden per dag automatisch serveren. Je kan zelf instellen hoe vaak je kat te eten krijgt. De machine kan voeding van 30 gram tot maximaal 360 gram per keer geven. Met een LCD scherm kan je direct instellen wat het voerschema precies van je kat wordt. Het is zelfs mogelijk om een boodschap in te spreken. Je kan bijvoorbeeld inspreken dat je kat geroepen wordt dat het tijd is om te eten. De boodschap wordt dan 3 keer achter elkaar afgespeeld als het bakje gevuld is. Je kan zo stiekem ook nog met je kat communiceren als je van huis bent.

Skymee automatische voerbak

Is jouw kat een grote eter die tot wel 4 maaltijden per dag eet? Dan kan de Skymee automatische voerbak een oplossing zijn. Je kan tot 4 maaltijden per dag instellen op de dagen dat je buiten de deur bent. De dispenser heeft opslagruimte voor een zak voer tot 8 kg. Zo is er voldoende ruimte voor meerdere weken aan brokjes voor je kat. Het is mogelijk om de voerbak van een spraakopname te voorzien. Deze opnames worden afgespeeld 10 seconden voor het voeren begint. De voerbak werkt op stroom, maar ben je bang dat je kat door een stroomuitval geen eten krijgt? De Skymee is voorzien van een noodbatterij die het overneemt als de stroom uitvalt. Via een LCD display kan je eenvoudig het schema voor je kat instellen.

Skymee automatische voerbak met camera

De Skymee automatische voerbak met camera is een upgrade tot het model hierboven. Je kan hiermee automatisch de voeding van je kat voor een maand lang instellen. Tot 4 maaltijden per dag kunnen verspreid over 24 uur gegeven worden. Je kan hierbij ook nog je kat roepen met een spraakopname voor de brokjes gegeven worden. Dankzij de noodstroomvoorziening hoef je niet bang te zijn dat de stroom uitvalt en je kat geen brokjes heeft. Een upgrade met het vorige model is dat de voerbak voorzien is van een camera. Je kan zo 24/7 overal ter wereld via een app bij je kat meekijken. De livestream van je kat kan je ook nog eens delen. Dankzij motion detection krijg je een melding als je kat bij de voerbak staat. Het is zelfs mogelijk om tegen je kat te praten en de reacties live door te krijgen.

Pretty Paws automatische voerbak met wifi

Werk je onregelmatig, maar wil je wel graag je kat op tijd te eten geven? Met Pretty Paws kan je via een LCD scherm zelf de maaltijden instellen. Je kan ook bepalen hoe vaak, wanneer en hoeveel voer je kat krijgt. Het is mogelijk om porties van minimaal 30 gram tot maximaal 360 gram per dag te geven. Naast het LCD scherm kan je de voerbak ook met je smartphone verbinden door middel van een app. Je kan hiermee het schema aanpassen of je kat extra eten geven als je toch langer wegblijft. Daarnaast krijg je ook een waarschuwing als er te weinig voeding in de voerbak zit.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als de stroom uitvalt?

Er zijn een aantal voerautomaten uit ons lijstje waarbij de voerbak naast stroom een noodbatterij heeft. Als de stroom uitvalt neemt de batterij het over. Je kat zit zo niet zonder voer.

Hoe weet je of je voldoende voer hebt?

Een automatische voerbak geeft zeer gedoseerd eten. Je kan dus uitrekenen wanneer de voerton bijgevuld moet worden. De meeste voerbakken hebben voldoende ruimte voor een maand voer. Eventueel kan je een reminder in je telefoon zetten. Er zijn ook slimme voerautomaten die een melding geven als de ton bijgevuld moet worden.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

10x Beste Hondenkussen

Je wil natuurlijk dat jouw hond een plekje in huis heeft waar hij tot rust kan komen. Zo mag dat bij sommige baasjes op de bank, maar sommige baasjes willen...

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond...

10x Beste Kauwstaaf

Kwispelen met de staart en een blij koppie: dit is waarschijnlijk de reactie van jouw hond wanneer jij aan komt lopen met een lekkere kauwstaaf. De hond vindt dit niet...

5x Beste Clicker

Met een clicker kun jij op een goede manier jouw hond trainen. Wanneer je op de clicker drukt, hoor je een klik. Hiermee zal jouw hond zijn eigen gedrag associƫren...