5x Beste Biologische Kattenvoer

Natuurlijk vind je het belangrijk dat je kat het beste krijgt voorgeschoteld. Je bent daarom ook op zoek naar het beste voer voor je kat. We hebben verschillende merken biologische kattenvoer voor je vergeleken en de beste voor je op een rijtje gezet. Zo kan je voor de beste biologische kattenvoer voor je kat kiezen. Wij hebben ze geselecteerd op basis van beoordelingen van andere baasjes die op zoek zijn naar de beste voeding voor hun kat. Zo hebben we een eerlijke lijst samengesteld voor het kiezen van voer voor je kat.

Lijst met 5 beste biologische kattenvoer

Edgard & Cooper biologisch kattenvoer

Edgard & Cooper is absoluut een merk dat heel goed scoort op het gebied van biologisch kattenvoer. Ze maken gebruik van duurzame landbouw voor het produceren van brokjes. Vis en vlees wordt speciaal voor jouw kat geproduceerd. Dit gebeurt altijd 100% duurzaam waarbij er rekening gehouden wordt met overbevissing. Kortom als je op zoek bent naar een kwaliteitsmerk dan kom je al snel hier uit. Daarbij worden er geen andere bestandsdelen zoals granen aan de brokjes toegevoegd. Je krijgt zo pure brokken van verse vis. Precies wat jouw kat nodig heeft.

Yarrah Cat biologisch kattenvoer

Yarrah is gespecialiseerd in het produceren van biologisch organisch geproduceerd kattenvoer. De voeding wordt gemaakt van pure ingrediënten en is 100% graanvrij. De ingrediënten zijn van een hoogwaardige kwaliteit, waardoor ook kieskeurige katten ervoor kiezen. Kortom het ideale voer waar je kat echt van kan genieten. De kattenvoeding is een mix van biologische kip, haring en groentes. In de voeding zitten hoogwaardige eiwitten en essentiële voedingstoffen waar je kat op vooruit kan. De voeding is ook nog eens voorzien van een 3 sterren beter leven keurmerk. Kortom 100% biologisch en speciaal gemaakt voor jouw kat.

Schesir Cat Dry biologisch natvoer

Schesir Cat is een honderd procent organische kattenvoeding voor je kat. Bij het produceren van de voeding is er rekening gehouden met het welzijn van de producten. Er worden ook geen kunstmatige conserveermiddelen of kleurstoffen aan toegevoegd. De voeding is honderd procent biologisch en wordt hier ook officieel door erkend inclusief keurmerk. De voeding is zeer goed verteerbaar voor je kat en wordt gemaakt van varken, kip en pompoen. Kortom een volledig biologische maaltijd voor je kat.

Vitacraft Poesie biologisch natvoer

Ben je op zoek naar biologisch natvoer voor je kat? Dit is in de praktijk soms nog best lastig te vinden. Gelukkig heeft Vitacraft de heerlijke Poesie Deli natvoer ontwikkelt. Speciaal voor kieskeurige katten die graag biologische voeding krijgen. De voeding is gemaakt van biologisch gevangen kabeljauw en koolvis. Deze wordt voorzien van een fijne saus waardoor het voer echt een traktatie wordt. De vis is gevangen door MSC gecertificeerde visserijen. Er zijn ook geen granen of conserveringsmiddelen aan het natvoer toegevoegd. Jouw kat kan dus heerlijk genieten van biologisch natvoer. De ingrediënten zijn hierbij ook van de hoogste kwaliteit.

Yarrah biologisch natvoer

Ben je op zoek naar verantwoord natvoer voor je kat? Yarrah produceert niet alleen biologisch kattenvoer, maar ook natvoer. De voeding is voorzien van de officiële keurmerken voor biologische productie. In een doosje natvoer zitten verschillende smaken die allemaal op biologische wijze geproduceerd zijn. Het natvoer is een soort paté gemaakt uit kip, kalkoen of rund. Ze worden in een handige portieverpakking verpakt. Je kan zo een compleet kuipje aan je kat geven. Uiteraard is dit wel afhankelijk van het formaat van je kat. Heeft jouw kat een voorkeur voor een bepaalde smaak? Het is ook mogelijk om een multipack van één smaak te bestellen.

Veelgestelde vragen

Hoe weet je zeker of het voer biologisch is?

Biologisch kattenvoer is voorzien van een keurmerk. Dit keurmerk geeft aan of vlees bijvoorbeeld een beter leven gehad heeft. Er is voor visvoer ook nog een MSC keurmerk. Dit zijn duurzame visserijen die rekening houden met overbevissing.

Is biologisch kattenvoer beter voor je kat?

Biologisch kattenvoer bevat vaak minder bijproducten die als vulling voor de brokjes gebruikt worden. Hierdoor is het indirect beter voor je kat. Daarbij is duurzame kattenvoeding vooral beter voor de wereld waar we in leven.

Bekijk hieronder de volledige top-5 met biologisch kattenvoer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *