5x Beste graanvrije kattenvoer

Geen enkele kat is hetzelfde en kan daardoor bepaalde behoeftes of leefstijl erop na houden. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je kat last heeft van een allergie. Eén van de meest voorkomende allergieën bij katten ontstaat door granen. Als je kat een graanallergie heeft kan dit resulteren in huidproblemen en jeuk. Mocht je kat een graanallergie hebben, dan kan je het beste graanvrije kattenvoeding geven. Wij hebben een lijst met de 5 Beste graanvrije kattenvoer voor je op een rijtje gezet. Je kan zo eenvoudig de beste kattenvoer uitzoeken.

Lijst met 5 Beste graanvrije kattenvoer

Wellness Core Graanvrij

Ben je op zoek naar complete voeding voor je kat zonder granen? Wellness Core is gespecialiseerd in het maken van een totaalvoeding voor katten zonder granen. Granen worden vaak aan brokken toegevoegd als vulling. Dit is met Wellness Core Graanvrije kattenbrokken helemaal niet nodig. De graanvrije kattenbrokken zijn gemaakt van vers vlees en zorgen zo voor de ingrediënten die je kat echt nodig heeft. Daarbij is de voeding ook nog eens speciaal afgestemd op katten die gecastreerd of gesteriliseerd zijn. De voeding is voedzaam en gaat een hongergevoel tegen. Zo is je kat ook weer blij als hij z’n brokken krijgt.

Edgar & Cooper versvoer voor katten

We willen natuurlijk het beste voor onze kat en we maken liever geen gebruik van bijvoer. Edgar & Cooper maakt kattenvoer van verse vis en natuurlijke ingrediënten. Hierbij wordt er geen gebruik gemaakt van granen om de brokjes te vullen. Edgar & Cooper maakt als één van de weinige merken gebruik van verse vis die speciaal gevangen wordt voor je kat. Er wordt dus niet gebruik gemaakt van restproducten die bij de slacht overblijven. Jouw kat verdient tenslotte het beste en daarom maakt Edgar & Cooper echt versvoer voor je kat. De voeding is ook nog eens biologisch geproduceerd en draagt bij aan een betere wereld.

Renske verse kattenvoer

Ben je op zoek naar brokken gemaakt van verse zalm? Dan kom je uit bij Renske. Renske is al jaren het nummer één merk voor verse voeding voor je kat. De brokken zijn 100% natuurlijk geproduceerd voor katten. De brokken helpen bij het behoud van de vacht en huid. Je kan de voeding ook gebruiken om het gewicht van je kat te regelen. De verse zalm wordt als hoofdingrediënt gebruikt en aangevuld met dierlijke ingrediënten. Er worden dus geen granen toegevoegd om het brokje te vullen. Dit ondersteunt de schildklier en zorgt voor een regelmatig en stevige ontlasting bij je kat.

Acana regionals grasslands kattenvoeding

Ben je op zoek naar kattenvoeding met een hoog eiwitgehalte en lage koolhydraten, maar vooral geen granen? Dan hebben we met Acana Regionals de perfecte kattenbrok voor je kat gevonden. De samenstelling van de brokken bestaat uit gedroogde dieren zoals zalm, lam, eend, baars en groentes zoals linzen en kikkererwten. De ingrediënten zijn bij de bereiding 100% vers en worden tot een kwaliteitsvoeding vol vitaminen en mineralen bereid. De brokken zijn van een hoge kwaliteit en lang houdbaar. Zelfs de meest kieskeurige katten vinden deze brokken daardoor perfect.

Stuzzy Cat zonder granen

Ben je op zoek naar hypoallergene kattenbrokjes voor je kat? Dan kan Stuzzy Cat de oplossing zijn. De brokken bevatten alleen kip en zijn ideaal voor katten met een allergie. Doordat er voor slechts één dierrijke bron gekozen wordt is de kat er minder snel gevoelig voor. De voeding is ook nog eens speciaal afgesteld voor gesteriliseerde katten. Handig als je kat een hongergevoel heeft. De brokken bevatten geen granen of andere gluten waar je kat gevoelig voor kan zijn. Het voer is ook nog eens vrij van hormonen en conserveermiddelen waar je kat op kan reageren.

Veelgestelde vragen

Waarom geven baasjes graanvrije kattenvoeding?

Graanvrije kattenvoeding wordt meestal gegeven aan katten met een allergie. Als je kat een allergie heeft kan het slim zijn om hypoallergene voeding zonder granen te geven. Je kan zo huidproblemen tegengaan.

Hoe weet je of een brokje graanvrij is?

Producenten van graanvrije kattenvoeding zetten dit altijd netjes op de zak. Je weet hierdoor als baasje dat er geen granen aan toegevoegd zijn. Je kan dit ook nog terugvinden in de ingrediëntenlijst van de voeding. Producenten zijn verplicht om de ingrediënten op de zak te zetten.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond...

10x Beste Kauwstaaf

Kwispelen met de staart en een blij koppie: dit is waarschijnlijk de reactie van jouw hond wanneer jij aan komt lopen met een lekkere kauwstaaf. De hond vindt dit niet...

5x Beste Clicker

Met een clicker kun jij op een goede manier jouw hond trainen. Wanneer je op de clicker drukt, hoor je een klik. Hiermee zal jouw hond zijn eigen gedrag associëren...

10x Beste Benchkussen

Wanneer jouw trouwe viervoeter veel slaapt en rust in zijn bench, is een goede benchkussen een onmisbaar product. Je wilt immers dat jouw hondje een fijne plek heeft waar hij...