10x Beste Honden Rollijn

Je hond moet natuurlijk een aantal keer per dag de deur uit voor een heerlijke wandeling. Op heel veel plekken in Nederland is het dan ook verplicht om je hond aan de lijn te hebben. Wil je je hond toch een beetje vrijheid geven tijdens het wandelen? Dan is een rollijn super handig. Zo heb je je hond toch aan de lijn, maar hij kan ook wat verder weg lopen. Hieronder vind je de 10 beste rollijnen voor je hond.

Lijst met 10 beste honden rollijnen

Flexi honden rollijn

Flexi heeft een hele mooie honden rollijn met een super handig handvat zodat je een goede grip hebt en houd heel erg fijn vast. Hij is te verkrijgen in het blauw, zwart, roze of rood. De lijn rolt heel erg makkelijk uit en door op de knop te druk zet je hem op de rem en word hij niet langer. Zo kun je helemaal zelf de lengte bepalen. Op zijn langst is hij wel 8 meter.

Pepets honden rollijn

Pepets heeft een hele mooie rollijn te verkrijgen in verschillende kleurencombinaties. De lijn is super stevig en kan op zijn langst 5 meter uitrollen. Door het handige remsysteem bepaal je zelf of je hem korter wilt. Ook voor het baasje is de riem fijn want hij houd heerlijk vast aan het antislip handvat.

S.old honden rollijn

Ook S.old heeft een honden rollijn van hoge kwaliteit. De lijn is super flexibel hij kan namelijk alle kanten op bewegen door het speciale design. Het handvat houd heel erg fijn door de antislip laag. De lijn kan in totaal uitrollen tot vijf meter, maar uiteraard kun je hem korter maken.

Oasis Pets honden rollijn

Bij het maken van de Oasis rollijn is er heel goed gekeken naar de hond. Zo hebben ze de lijn zo comfortabel mogelijk gemaakt. Hij is van zeer goede kwaliteit en gaat heel erg lang mee. Ook deze riem kan makkelijk worden uitgerold en je kan hem gemakkelijk op de rem zetten.

Beactiff honden rollijn

Naast dat de Beactiff honden rollijn gemakkelijk uitrolt en goed remt heeft hij nog wat speciaals. Zo zit er in het handvat een lampje. Dit is natuurlijk perfect voor in de donkere wintermaanden, zo hoef je geen extra zaklamp mee en zien voorbijgangers je ook lopen. Verder is de lijn van hoge kwaliteit en rolt wel vijf meter uit.

AA Comerce honden rollijn

Ook de honden rollijn van AA Comerce is niet zo maar een rollijn. Bovenop het handvat is namelijk een zaklamp, perfect voor de donkere avonden in de herfst en winter. Verder is de lijn van hoge kwaliteit en gaat hij erg lang mee. Je kan de lijn gemakkelijk aan de halsband klikken met het gespje die eraan zit.

Belgian Beauty Platform honden rollijn

Het houd niet op met de hondenrollijnen met een lamp erin want ook Belgian Beauty Platform heeft een hondenriem met daarin een zaklamp. Als je dacht dat het niet nog handiger kan dan heb je het mis, want aan de onderkant van het handvat zit namelijk een poepzakjeshouder. Zo heb je alles in één!

Friendly Pet honden rollijn

Hou jij ervan om al je hondenspullen met elkaar te matchen? Friendly Pet heeft een hele mooie roze honden rollijn. Door zijn roze kleur heeft hij heeft hij een hele schattige uitstraling. De maximale lengte van de lijn is drie meter. Hij is in de maat XS en is daarom ook geschikt voor kleine hondenrassen.

Jara honden rollijn

Als je het hebt over schattige hondenriemen dan springt deze daar wel echt bovenuit. De honden rollijn van Jara is namelijk licht roze met witte stippen. Hij rolt makkelijk uit en de maximale lengte is vijf meter. Je kan hem heel erg makkelijk vast klikken aan de halsband van je hond.

Igoods honden rollijn

Igoods heeft een hele mooie oranje rollijn. De lijn geeft de hond veel loopruimte maar uiteraard kun je het zelf instellen als hij korter moet. De maximale lengte van de lijn is vijf meter. Je kan de lijn heel erg makkelijk aan de halsband of een tuigje vastmaken door het handige klipje.

Veelgestelde vragen

Wat is een honden rollijn?

Een honden rollijn is een hondenriem die uitrolt als je hond eraan trekt, zo kan hij wat verder weg lopen en trekt hij niet de hele tijd aan je riem. Maar er zit ook een rem op, dus als je niet wil dat de riem verder uitrolt kan je dit tegenhouden.

Gaat een honden rollijn snel kapot?

Dit verschilt natuurlijk heel erg per merk. Het is daarom belangrijk om een rollijn te kopen van hoge kwaliteit.
Over het algemeen gaan ze erg lang mee!

Waarom een honden rollijn en geen normale riem?

Een rollijn beweegt met je hond mee, zo trekt hij niet de hele tijd. Trekken met een normale riem is natuurlijk niet fijn met een halsband om. De rollijn kan je laten rollen maar ook gebruiken als normale riem. Dus eigenlijk is het twee in één!

De gehele top 10 beste honden rollijnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *