10x Beste Hondenbal

Niks is leuker dan heerlijk stoeien en spelen met je viervoeter. Een van de bekendste hondenspeeltjes is natuurlijk de hondenbal. Maar welke gaat nou het langst mee, welke is het leukst en welke het populairst? Hieronder vind je de 10 beste hondenballen.

Lijst met de 10 beste hondenballen

Vustin hondenbal

Vustin heeft gelijk allerlei verschillende ballen in een pakket gestopt. Zo heb je altijd keuze en afwisseling. Zo zit er een bal van touw in, een bal met stekeltjes, een normale bal en nog veel meer soorten. Je hond kan er heerlijk zelf mee spelen maar je kunt er natuurlijk ook samen mee spelen. Honden zijn vaak al snel uitgekeken als hij maar een speeltje heeft. Daarom heeft Vustin meerdere ballen zodat je kunt afwisselen en dat je hond niet uitgekeken raakt.

Dutchwide hondenbal

Dutchwide heeft een hele speciale hondenbal. Eigenlijk is het een soort mini voetbal maar er zitten een soort touwtjes aan waar je hond de bal makkelijk aan kan vasthouden. De bal is ontzettend sterk en gaat niet snel kapot. De bal kan zelf mee naar een dagje strand want de bal blijft drijven. Deze bal is 15 centimeter maar hij is ook in andere maten te verkrijgen.

FEMUR hondenbal

FEMUR heeft een hele speciale hondenbal in een rare vorm. Honden vinden dit vaak erg interessant omdat het een keer wat anders is dan normaal. Daarnaast is de bal ook makkelijker vast te houden in de bek dan een normale bal. Midden in de bal zit ook nog een belletje dus dat maakt de bal nog extra interessant voor je dierenvriend.

Happy Pet hondenbal

Ook Happy Pet heeft een pakket met daarin meerdere ballen. De ballen zijn wel allemaal van hetzelfde materiaal maar ze hebben allemaal een andere kleur. Zo heb je een basketbal en een voetbal. De balletjes zijn zes centimeter groot. Ze hebben een erg leuke uitstraling en gaan lang mee!

Jelly Pets hondenbal

Bijt jouw hond de hondenballen altijd binnen een dag al kapot? Met deze hondenbal van Jelly Pets gebeurd dit niet. De bal is namelijk van supergoede kwaliteit en hij is ontzettend stevig. Aan de bal zit een touw waar je hond de bal makkelijk aanvast kan grijpen. Ook is het als baasje handig om de bal ermee weg te slingeren.

Chuckit hondenbal

De Chuckit hondenbal is gemaakt van duurzaam materiaal. De bal gaat lang mee want hij is super stevig. De bal is niet zomaar een bal. Je kunt er namelijk water in doen en dan in de vriezer, en als je hond er dan mee speelt kan hij heerlijk afkoelen in de warme zomerdagen. De bal is natuurlijk ook zonder water te gebruiken.

Zogoflex hondenbal

De hondenbal van Zogoflex is niet helemaal rond zoals we een normale bal kennen. Er zitten namelijk soort gleuven in waardoor hij alle kanten op stuitert. Honden vinden dit natuurlijk super interessant en zo kunnen ze er makkelijk zelf mee spelen. Door de gleuven in de bal heeft je hond ook nog eens een goede grip.

Vrolijke Viervoeter hondenbal

De naam Vrolijke Viervoeter zegt het al, met deze hondenbal word jouw viervoeter gelijk vrolijk. Door de speciale vormen van de bal blijft de bal alle kanten op rollen. Bij de bal zitten vier beschermhoesjes. Deze hoesjes kun je om de bal doen en ook weer uitwassen als ze vies zijn. De hoesjes zijn super fluffy en hebben een hele schattige uitstraling.

GDS-Brands hondenbal

GDS-Brands heeft een hele speciale hondenbal. In deze bal kun je namelijk brokjes of snoepjes doen. De bal is super stevig en gaat niet snel kapot. De bal is van rubber en is ook goed voor het gebit van je hond. Je kunt hem gemakkelijk apporteren zonder dat de brokjes of snoepjes eruit vallen. De bal gaat lang mee en kan goed tegen een stootje.

2 Glow hondenbal

2 Glow heeft een hele bijzondere hondenbal, de naam Glow zegt het al een beetje. De bal is namelijk Glow in the dark. Dit betekend dat hij licht geeft in het donker. Dit is natuurlijk super interessant voor je hond. De bal is dus in het licht en in het donker te gebruiken. De bal is ook nog eens goed voor het gebit en het tandvlees van je hond.

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik dat een hondenbal niet binnen een dag stuk is?

Het antwoord hierop is eigenlijk heel erg simpel. Het is belangrijk dat je een bal koopt met hoge kwaliteit. Hierboven lees je dan ook alles over stevige hondenballen.

Waarom is een hondenbal leuk?

Honden vinden het vaak superleuk om met een bal te spelen, deze kunnen ze gemakkelijk oppakken. Als je je hond eenmaal hebt geleerd om de bal te apporteren dan houd hij er waarschijnlijk niet snel mee op omdat hij dit zo leuk vind. Je kun dus samen met je hond spelen maar een hond vermaakt zich ook prima alleen met een hondenbal.

Hoe groot moet een hondenbal zijn?

Het verschilt per hond maar de meesten vinden het voormaat van een tennisbal het fijnst. Dit is omdat het gemiddelde ras deze makkelijk kan vastpakken. Maar een andere hond vind het weer leuker in het voormaat van een voetbal. Zo moet je zelf kijken wat jouw dierenvriend het leukst vind.

De gehele top 10 beste hondenballen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *