10x Beste Kunststof Hondenmand

Het is altijd belangrijk dat je hond een lekker plekje heeft waar hij heerlijk kan uitrusten of slapen. Er zijn dan ook superveel verschillende soorten hondenmanden. Zo heb je houten manden, rieten manden, orthopedische manden maar ook kunststof hondenmanden. In deze kunstof manden hoort natuurlijk ook een heerlijk zacht kussen.

Lijst met 10 beste kunstsof hondenmanden

Flamingo kunststof hondenmand

De Flamingo kunststof hondenmand is ovaal en heeft een lage instap, zodat je hond er makkelijk in kan stappen. Hij is in meerdere kleuren en maten te bestellen. Het is belangrijk dat je mand niet te groot of te klein is. Zo is de kleinste maat 50 centimeter en de grootste is 100 centimeter. Daartussen zitten nog veel meer andere maten. De mand is erg sterk en gaat superlang mee!

Strong kunststof hondenmand

De naam Strong zegt het al, de kunststof hondenmand van Strong is namelijk ontzettend sterk. Ook deze mand is in verschillende maten te verkrijgen. Naast dat er meerdere maten zijn is hij er ook in verschillende kleuren zoals blauw, roze en zwart. De mand kan erg lang mee want hij kan goed tegen een stootje. De vorm van de mand is ovaal.

Ferplast kunststof hondenmand

Ook Ferplast heeft een hele mooie kunststof hondenmand van hoge kwaliteit. De mand gaat lang mee en kan zeker tegen een stootje. Hij is te verkrijgen in superveel verschillende maten zodat jouw dierenvriend de perfecte mand heeft. Zo kan je hond heerlijk uitrusten en slapen na een lange wandeling. Ook deze hondenmand heeft een ovale vorm.

Savic kunststof hondenmand

De Savic kunststof mand is niet alleen geschikt voor honden maar ook voor katten. De mand is 80 centimeter lang, 117 centimeter breed en 34 centimeter hoog. Hij is in twee verschillende maten te verkrijgen. Je krijgt de man super gemakkelijk schoon met een doek. Verder heeft de mand een super lage instap wat fijn is voor je hond.

Imac kunststof hondenmand

Als je dacht dat er nog niet genoeg goede hondenmanden zijn dan heb je nog de kunststof hondenmand van Imac. Deze mand is ook super stevig, gaat niet snel kapot, kan tegen een stootje en gaat lang mee. De mand is 67 centimeter lang, 95 centimeter breed en 28 centimeter hoog. Aan de onderkant van de mand zit antislip zodat de mand op z’n plek blijft staan.

Stefanplast kunststof hondenmand

Is je viervoeter helemaal moet van een lange wandeling door het bos of na het spelen in de tuin? Stefanplast heeft een heerlijke kunststoffen hondenmand waar je dierenvriend heerlijk in kan uitrusten of slapen. De mand is 80 centimeter lang, 54 centimeter breed en 32 centimeter hoog, maar de mand is ook in verschillende maten te verkrijgen.

Marchioro kunststof hondenmand

Ben jij helemaal weg van gekleurde meubels? Marchioro heeft een hele mooie blauwe kunststof hondenmand! Hij is ovaal van vorm en heeft een hele vrolijke uitstraling. Aan de onderkant zit superhandig antislip zodat de mand op zijn plek blijft zelfs als je dierenvriend te druk doet. De mand is 53 centimeter lang en 30 centimeter breed.

Duvo + kunststof hondenmand

Duvo + heeft een kunststof hondenmand met een hele lage instap. Over het algemeen vinden honden dit super fijn omdat ze er dan makkelijker in komen. Je hond kan heerlijk wegkruipen in deze stevige mand. De mand is in meerdere kleuren te verkrijgen. Hij is 110 centimeter lang, 70 centimeter breed en 25 centimeter hoog.

Curver kunststof hondenmand

De kunststof hondenmand van Curver heeft een hele chique uitstraling, dit komt door de vele details. Ook aan de onderkant van deze mand zit een antisliplaagje. Verder is de mand 112 centimeter lang, 94 centimeter breed en 24 centimeter hoog. De mand is super stevig en van hoge kwaliteit. De vorm van de mand is ovaal.

Nobby kunststof hondenmand

Nobby heeft superveel verschillende hondenmanden en zo ook een kunststof hondenmand. De mand is uiteraard ontzettend stevig en van goede kwaliteit. Als je net van een wandeling buiten komt kan het zijn dat je hond de mand vies maak. Maar de mand is super makkelijk schoon te maken dus daar hoef je je geen zorgen over te maken!

Veelgestelde vragen

Waar is een kunststof hondenmand goed voor?

Een van de grootste voordelen van een kunststof hondenmand is dat ze super makkelijk schoon te maken zijn. Dus ook als je pup nog niet zindelijk is, is een kunststoffen mand erg handig.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een kunststof hondenmand?

Het is belangrijk dat de mand erg goed en comfortabel ligt. Zo kun je er een bijpassend kussen in doen zodat je viervoeter een heerlijk zacht plekje heeft om in te liggen.

Welke maat moet mijn kunststof hondenmand?

Het is belangrijk dat je hond in een goede houding in zijn mand kan liggen. Wat je kan doen om de maat te bepalen is je hond opmeten, doe dit op het moment dat hij in z’n slaaphouding ligt. Doe mij de gemeten centimeters nog 10 centimeter er bij op en je hebt de perfecte maat!

De gehele top 10 beste kunststof hondenmanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *