beste hondenbench

10x Beste Hondenbench

Een hondenbench is een fijn product voor jouw viervoeter. Honden vinden het namelijk prettig om in een beschut plekje te slapen. Een pup die net bij jou is komen wonen wil graag een veilig plekje hebben en wellicht wil jouw oude hond wel ongestoord tot rust kunnen komen. In dit geval is de bench een perfecte plek voor jouw trouwe viervoeter. Wil jij ook een hondenbench aanschaffen? Hieronder zetten wij de tien beste hondenbenches voor je op een rij.

Lijst met 10 beste hondenbenches

Merkloos hondenbench

Dankzij deze hondenbench krijgt jouw hond zijn eigen plekje. Ook kan het jouw pup helpen om zindelijk te worden. De draaddikte van deze hondenbench is circa drie millimeter. Bovendien heeft deze bench twee deuren met twee stevige sloten per deur. Daarnaast is de bench voorzien van een stevige onderlade met anti-sliplaag: dat betekent dat je makkelijk de bench kunt schoonmaken na een ongelukje van de pup. Deze bench is verkrijgbaar in meerdere maten.

Adori hondenbench

De hondenbench van Adori is opvouwbaar. Hierdoor kun je ‘m makkelijk opbergen als jouw hond geen gebruik meer wilt maken van de bench. Bovendien heeft deze bench twee deuren en een afmeting van 76 x 48 x 54 centimeter. Let er wel op dat deze bench wat fragiel kan zijn voor grotere honden.

Flamingo hondenbench

Als je op zoek bent naar een instapmodel, kun je de hondenbench van Flamingo proberen. Dit betekent dat de bench een wat dunnere draaddikte heeft. Bovendien zit er in de bench een kunststof lade die je uit kunt schuiven. Ook kun je deze bench inklappen wanneer de bench niet meer wordt gebruikt. De afmetingen van deze bench in maat XL zijn 124 x 76 x 83 centimeter.

Topmast hondenbench

De hondenbench van Topmast heeft twee deuren: een aan de zijkant en een aan de achterkant. Dit betekent dat je de bench in een hoekje kunt plaatsen en zo kan jouw hond alsnog de bench betreden. Bovendien is deze bench inklapbaar én eenvoudig schoon te maken dankzij de uitschuiflade. Deze hondenbench is verkrijgbaar in verschillende maten.

Duvo hondenbench

De supersterke hondenbench van Duvo is een echte aanrader voor de grotere honden. Deze bench is gemaakt van metaal en heeft een kunststof lade die je uit kunt schuiven. Zo kun je de bench makkelijk schoonmaken. Het fijne aan deze bench is dat de onderkant is voorzien van vier wieltjes waardoor jij zonder problemen de bench kunt verschuiven. De afmetingen van deze bench in maat XXL zijn 123 x 75 x 81 centimeter.

Beeztees hondenbench

Deze hondenbench is niet alleen een fijne slaapplek voor jouw viervoeter, hij staat ook mooi in het industriële interieur van jouw huis. De hondenbench van Beeztees heeft namelijk een mintgroene kleur waardoor deze bench geen doorn in het oog is. Bovendien bevat deze bench twee deuren, een metalen lade aan de onderkant, een handvat aan de bovenkant én de bench is makkelijk in te klappen. De afmetingen van deze bench in maat M zijn 78 x 55 x 61 centimeter.

Petstore hondenbench

Wanneer je liever voor een minder opvallende kleur gaat, is deze hondenbench ideaal. Deze bench heeft namelijk een zwarte kleur. Ook heeft deze bench een uitschuifbare lade en de bench is inklapbaar. Aan beide kanten van de bench zit een deurtje. Deze bench is verkrijgbaar in maat XXL, met afmetingen van 121 x 74 x 81 centimeter.

Nobby hondenbench

Geef jouw hondje een veilig gevoel in de hondenbench van Nobby. Deze bench is gemaakt van stevig metaal en heeft ook een uitschuifbare lade zodat je de ongelukjes makkelijk kunt schoonmaken. Bovendien heeft deze bench twee deurtjes en na gebruik kun je de bench opvouwen en opbergen. Ideaal, toch? De afmetingen van deze bench zijn 64 x 48 x 54 centimeter.

MaxxPet hondenbench

De hondenbench van MaxxPet is gemaakt van dik metaal. Bovendien is deze in verschillende maten verkrijgbaar: ideaal als je een grote lobbes in huis hebt. Bovendien is deze hondenbench inklapbaar en is deze voorzien van een uitschuifbare lade. Het fijne aan deze bench is dat je een plaid erbij krijgt in dezelfde afmeting. De afmetingen van deze hondenbench in maat M zijn 76 x 48 x 53 centimeter.

Keddoc hondenbench

Ook is de hondenbench van Keddoc gemaakt van dik ijzerdraad. Daarnaast is deze bench inklapbaar en kun je de lade op de bodem uitschuiven. Zo kun je de bench binnen een paar seconden schoonmaken en weer klaarmaken voor gebruik. De afmetingen van deze bench zijn 106 x 70 x 76 centimeter.

Veelgestelde vragen

Is een hondenbench goed voor mijn hond?

Een hondenbench is zeker goed voor jouw hond. De hond voelt zich hier op zijn gemak, het biedt veiligheid en daarnaast ook stabiliteit. Echter, moet je de bench niet gebruiken als straf. Sluit jouw hond dus niet op in de bench. De bench is bedoeld als een slaapplek en een plek waarin jouw hond zich kan terugtrekken.

Wat zijn de voor- en nadelen van een hondenbench?

Allereerst heeft jouw hond een veilige slaapplek dankzij een hondenbench. Hij zal zich hier op zijn gemak voelen en bovendien is een bench eenvoudig te vervoeren. Echter, kan een bench veel ruimte in beslag nemen. Ook kan een bench aanvoelen als een opsluiting voor jouw hond als hij hier nog niet aan gewend is.

Welke maat hondenbench is geschikt voor mijn hond?

Jouw hond moet kunnen staan, kunnen eten en drinken en kunnen draaien in de bench. Meet dus jouw hond op voordat je een bench gaat aanschaffen.

Bekijk hier de volledige top-10 beste hondenbenches

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *