10x Beste Hondentandenborstel

Tandplak is een veelvoorkomend probleem bij honden. Daarom is het belangrijk dat je de tanden van je hond wekelijks poetst. Het is natuurlijk ontzettend belangrijk dat je hond een goed, gezond en stevig gebit heeft. Zo kan je hond heerlijk blijven spelen en eten zonder dat hij pijn heeft. Hieronder lees je meer over de tien beste hondentandenborstels.

Lijst met 10 beste hondentandenborstels

Beaphar hondentandenborstel

Beaphar heeft een hele fijne tandenborstel voor je hond. Aan beide kanten zit een borsten, zo heb je kaan de ene kant een kleine borstel en aan de andere kant een wat grotere. Zo kan je perfect bij alle plekjes! Bij deze handige tandenborstel zit ook gelijk een tube met hondentandpasta.

Your Product House hondentandenborstel

Your Product House heeft een hele handige tandenborstel. Het is een soort vingerhoedje met daarop een borsteltje. Door de tanden van je hond te poetsen voorkom je tandplak en andere ongemakken in de bek van je hond. Een ander voordeel is dat het zorgt voor een betere adem.

Beeztees hondentandenborstel

Ook Beeztees heeft een tandenborstel die je op je vinger kunt doen. De borstels hebben mooie kleurtjes en zijn ontzettend handig! De borstels zijn makkelijk in gebruik. Het is net als bij mensen belangrijk dat je een tandenborstel regelmatig vernieuwd. Daarom krijg je gelijk twee tandenborstels, zo kan je er wel even mee vooruit!

Petpaws hondentandenborstel

Met deze hondentandenborstel van Petpaws mis je geen een stukje van het gebit van je hond. Er zitten namelijk drie borsteltjes aan waardoor elk gedeelte van het gebit gepoetst word. De borstels vallen eigenlijk om de tanden heen. Omdat honden het niet altijd even fijn vinden om gepoetst te worden gaat het sneller door de drie borstels.

Emmi-Pet hondentandenborstel

De tandenborstel van Emmi-Pet kan echt op alle plekken in het gebit komen. Dit voorkomt tandplak, tandsteen, het verwijdert bacteriën en zorgt voor een betere adem. Het is een soort elektrische tandenborstel maar dan geschikt voor honden. De borstel maakt geen lawaai, wat erg fijn is voor je hond.

Simplifii hondentandenborstel

Ook Simplifii heeft een hondentandenborstel met daaraan drie borsteltjes. Honden vinden het meestal niet fijn als je bezig bent in hun bek. Daarom kan je met de tandenborstel van Simplifii sneller poetsen omdat hij met de vele borstels gelijk meerdere plekken poetst.

Petosan hondentandenborstel

De hondentandenborstel van Petosan heeft niet één niet drie maar twee borsteltjes. Dit heeft hetzelfde doel als een tandenborstel met drie borsteltjes. Je komt overal beter bij, je slaat geen plekken over en het gaat ook nog eens sneller wat fijner is voor je hond. Naast dat hij twee borstels heeft is hij ook nog eens elektrisch zonder geluid.

Duvo hondentandenborstel

Duvo heeft net als vele andere merken een hondentandenborstel voor om je vinger. Het klinkt misschien raar een tandenborstel om je vinger, maat het werkt supermakkelijk! De borstel is erg flexibel zodat je geen een plekje in het gebit van je hond mist!

NBH hondentandenborstel

Het valt heel erg in de smaak om met de soort vinger hondentandenborstel te poetsen. Daarom heeft ook NBH een hele fijne hondentandenborstel voor om je vinger. Aan de ene kan zit een borstel voor de tanden en de andere kant maakt de tong van je hond schoon.

Morsal’s World hondentandenborstel

Morsal’s World kan niet ontbreken in het rijtje met hondentandenborstels voor om je vinger. Ook Morsal’s World heeft een hele handige hondentandenborstel. Wederom zit aan de ene kant het borsteltje en aan de andere kant zit het gedeelte wat goed is voor de tong van je hond.

Veelgestelde vragen

Moet je de tanden van je hond poetsen?

Om ongemakken in de mond van je hond te voorkomen is dit wel erg handig. Het voorkomt tandsteen, tandplak en nog veel meer. Nog een voordeel is dat het slechte adem voorkomt.

Hoe vaak moet je de tanden van een hond poetsen?

Als je het gebit van je hond echt goed wilt verzorgen dan is een paar keer per week tot dagelijks is het beste.

Moet je een speciale hondentandenborstel?

Hondentandenborstels zijn uiteraard speciaal ontworpen voor honden en zijn daarom ook het beste voor je viervoeter. Er zijn veel verschillende, zo heb je elektrische borstels, borstels voor om je vinger maar ook borstels met daaraan meerdere borsteltjes.

Bekijk hier de gehele top 10 beste hondentandenborstels

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

10x Beste Zwarte Hondenmand

Als je een hond hebt, is een hondenmand wel erg handig om te hebben. Ben jij opzoek naar een hondenmand en wil je specifiek een zwarte hondenmand? Hieronder lees je...

6x Beste Hondenrugzakken

Wil jij met je trouwe viervoeter grote rondes lopen en ben je bang dat je hond het niet helemaal volhoud, of wil jij overal handig jouw hond mee naar toe...

5x Beste Hondenkussenhoes

Jouw hond kan zo lang mogelijk genieten van zijn mandje met een hondenkussenhoes. Bovendien kan jouw hond zo altijd in een schoon mandje kruipen. Heerlijk! Hieronder zetten wij de vijf...

5x Beste Waakbord

Als je een hond hebt is het handig om bezoekers te laten weten dat je een hond hebt. Hiervoor zijn hele mooie waakborden gemaakt met leuke plaatjes van een hond....