10x Beste Hondenkennel

Een hondenkennel is eigenlijk een soort hondenhok waar je hond buiten in kan verblijven. Dit kan bijvoorbeeld als je liever niet hebt dat je hond door je hele tuin loopt of je kan het gebruiken als je visite hebt die allergisch zijn voor honden of als je hond soms agressief is. Er zijn genoeg redenen om een hondenkennel in je tuin te hebben. Maar wat is nou een goede hondenkennel? Hieronder lees je meer over de top 10 beste hondenkennels.

Lijst met 10 beste hondenkennels

Kitch hondenkennel

Kitch heeft een hele handige hondenkennel voor kleine honden en puppy’s. Deze kan je in je tuin zetten zodat je puppy wel de vrijheid heeft buiten maar hij niet weg kan lopen. De ren is erg stevig en je hond kan er niet uit ontsnappen. Verder is hij supermakkelijk in elkaar te zetten. Hij is 145 centimeter lang, 145 centimeter breed en 75 centimeter hoog.

MaxxPet hondenkennel

MaxxPet heeft een hele handige hondenkennel voor grote en kleine honden. Hij is maar liefst 1,8 meter hoog, 1,2 meter lang en 1,2 meter breed. Het handige aan deze kennel is dat er een dakje bovenop zit, zo kan je hond zelfs in de regen een frisse neus halen. Wat ook handig is, is dat hij makkelijk in elkaar te zetten is.

Topmast hondenkennel

Topmast heeft een hondenkennel met aan de onderkant een ondergrondje. Dus je hond staat niet op de grond. De kennel is mooi zwart van kleur en in het midden zit een deurtje zodat je hond jij of je hond er gemakkelijk in kan stappen. De kennel is van metaal en is gemakkelijk in elkaar te zetten.

MiniDoggy hondenkennel

De hondenkennel van MiniDoggy is heel erg makkelijk om in elkaar te zetten. Verder is hij ook erg ligt waardoor je heb gemakkelijk kunt verplaatsen. De kennel is voornamelijk voor kleine rassen en puppy’s. Met deze kennel kun je een heerlijk privé plekje creëren voor je viervoeter, de kennel kan zowel binnen als buiten staan.

Spoint hondenkennel

De hondenkennel van Spoint is 71 centimeter lang, 107 centimeter breed en 75 centimeter hoog. De kennel is dan ook geschikt voor veel verschillende dieren, van honden, konijnen en kippen tot cavia’s en katten. Zo kan je hond toch heerlijk buiten spelen zonder dat hij weg kan lopen. Het allerbelangrijkste van alles dat hij ook nog eens super stevig is.

Dierenverblijf hondenkennel

Als je opzoek bent naar een wat grotere kennel voor grote hondenrassen dan heeft Dierenverblijf een hele handige hondenkennel. De kennel is 200 centimeter lang, 160 centimeter breed en 99 centimeter hoog. De kennel is uiteraard ook geschikt voor puppy’s of kleine hondenrassen. Je hond kan heerlijk spelen of slapen in de kennel.

VidaXL hondenkennel

VidaXL heeft een hele stevige hondenkennel. Hij is gemaakt van staal en is zilver van kleur. De kennel is 1 meter lang, 2 meter breed en 1 meter hoog. De kennel is daarom ook geschikt voor grote hondenrassen. Aan de zijkant zit een deurtje zodat jij of je hond er gemakkelijk in en uit kan.

Cozytrix hondenkennel

Cozytrix heeft een keer wat anders dan een rechthoekige of vierkante hondenkennel. De kennel van Cozytrix is namelijk rond. De kennel is 80 centimeter hoog en dus ook geschikt voor grote honden. In het midden zit een deurtje zodat je er gemakkelijk is en uit kunt stappen. Verder is hij superstevig en makkelijk om in elkaar te zetten.

Medina hondenkennel

De hondenkennel van Medina is vierkant en 150 centimeter lang, 150 centimeter breed en 185 centimeter hoog. Er zit een grote deur in dus je kunt er heel erg makkelijk in en uit stappen. Je hond kan er heerlijk in spelen, liggen of andere dingen doen terwijl hij heerlijk buiten is. Aangezien de kennel 185 centimeter hoog is, is hij ook geschikt voor grote honden.

Petstore hondenkennel

Petstore heeft een hele mooie en handige hondenkennel. Het handige aan deze kennel is dat je zelf kan kiezen in welke vorm je hem wilt. Je kan hem namelijk ook vierkant, rond of rechthoekig in elkaar zetten. Zo kan je precies kijken waar en hoe de kennel past. Nog een voordeel is dat je hond telkens wat afwisseling heeft.

Veelgestelde vragen

Waarvoor is een hondenkennel?

Een hondenkennel kan gebruikt om veel verschillende redenen. Een van deze redenen kan zijn dat je je hond wel buiten wil laten spelen maar liever niet door de hele tuin. Nog een reden is als je bijvoorbeeld een open tuin hebt waar je hond weg kan lopen. Dan kan je hond makkelijk in een kennel. Zo zijn er nog veel meer redenen om een hondenkennel te gebruiken.

Hoe groot is een hondenkennel?

Het verschilt heel erg per merk hoe groot de kennel is. Zo heb je kennels van een aantal meter lang maar je hebt ook kleinere. Dan heb je nog hele lage kennels maar je hebt ze ook van een paar meter hoog met een dakje.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een hondenkennel?

Het is belangrijk dat je kijkt of de kennel wel past op de plek waar je hem wilt neerzetten. Het allerbelangrijkst is natuurlijk dat je moet kijken of je hond erin past en of hij dan genoeg beweegruimte heeft. Gelukkig heb je ze in alle vormen en maten, zo zit er altijd een goede voor jou bij!

Bekijk hier de gehele top 10 beste hondenkennels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *