5 Beste hondentassen

Lang niet alle honden zijn fit genoeg om continu te wandelen. Misschien ben je in het bezit van nog een hond die wel z’n beweging nodig heeft. Een hondentas is een oplossing om je hond te dragen. Je kan één hond bij je dragen terwijl je de andere hond uitlaat. Als je op zoek bent naar een hondentas, dan hebben wij de 5 beste hondentassen voor je op een rijtje gezet.

Lijst met 5 Beste hondentassen

Trixie Timon hondendraagtas

De hondendraagtas van Trixie is uitgevoerd in de combinatie zwartgrijs. De tas is 34 x 44 x 30 cm groot. Meet voor de aanschaf je hond op zodat je zeker weet dat hij in de tas past. De binnenzijde van de tas is voorzien van schapenvacht, waardoor de tas extra zacht aanvoelt. De schouderriemen van de tas kan je op maat van je eigen lichaam instellen. Zo kan je comfortabel je hond op de rug dragen. In de bovenzijde van de tas zit gaas om je hond extra ventilatie en zuurstof te geven. In de tas zit een korthouder waarmee je kan voorkomen dat je hond uit de tas springt. Op de tas zitten ook reflecterende stroken om tijdens een wandeling in het donker extra op te vallen.

Rugtas Conor van Trixie

Opnieuw een rugtas om je hond in te vervoeren van Trixie. De Conor hondentas is net iets anders uitgevoerd en is iets breder, dan de Timon. De draagtas is zwart blauw en 41 x 21 x 29 cm. De tas is vooral gemaakt voor kleine honden om mee op reis te nemen. De achterzijde van de tas is ook vast te maken in de auto. Zo kan je de draagtas ook als autostoel gebruiken. In de binnenzijde van de tas zit een zachte voering om de reis zo comfortabel mogelijk te makn. De bovenkant is voorzien van gaas als ventilatie. Daarnaast is er een korthouder in de tas bevestigd waar je de hond aanvast kan maken.

Dog ’n Go Hondentas

Eén van de hipste hondentassen voor je hond is het model van Dog ’n Go. Het is namelijk een schouder draagtas die je aan de voorzijde kan dragen. Zo kan je hond meekijken aan de voorzijde terwijl je hem draagt. De stijlvolle draagtas zit comfortabel, is waterdicht en heeft voldoende luchtdoorlatend materiaal. Met een speciale rits kan je de hond instoppen. De bovenzijde is open zodat het hoofd van de hond eruit kan hangen. Dankzij een extra riempje voorkom je dat de hond uit de tas springt. In de tas zit ook een telefoonhouder voor het baasje.

Duvo Promenade Paris hondentas

Een stijlvolle rugtas kan gebruikt worden als hondentas. Duvo maakt verschillenden hondenaccessoires waaronder de rugtas. De waterbestendige tas is netjes afgewerkt en voorzien van een zachte bodem. Dit zorgt voor extra zitcomfort tijdens de rit. De tas is geschikt voor honden tot maximaal 7 kg. Er is ook extra opbergruimte in aanwezig om spullen in mee te nemen. Verder is de tas voorzien van extra ventilatie zodat je hondje altijd voldoende lucht krijgt.

Trixie hondentas trolly

Vind je hond iets te zwaar om een tijdje op je rug te dragen? Een eenvoudige manier om je hond te vervoeren is in een hondentrolly. Trixie heeft een speciale trolly ontwikkelt. Je kan hem op je rug dragen als hondentas of op wieltjes over de grond trekken. De troly is comfortabel en kan zelfs in de auto vastgemaakt worden. De bodem is dubbel gevoerd en daardoor extra comfortabel. Verder heeft de tas inzetstukken met gaas voor extra ventilatie en kijkgaatjes. Dankzij een geïntegreerde korthouder kan je hond niet ontsnappen. Er zitten ook nog vakken in de tas waar je zelf spullen in kan meenemen.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...