5x Beste hondenbench voor in het vliegtuig

Een hondenbench voor het vliegtuig moet aan speciale eisen voldoen. Je hond mag anders niet mee in het vliegtuig. Het is slim om vooraf te checken welke eisen de luchtvaartmaatschappij stelt. Wij hebben in ieder geval al een aantal hondenbenchen op een rijtje gezet. Je kan hiermee zien welke volgens de meeste voorschriften van het vliegtuig voldoen. Check wel even voor het bestellen of de maten en eisen voldoen bij jouw luchtvaartmaatschappij.

Lijst met 5 Beste hondenbench voor in het vliegtuig

Flamingo reiskennel Nomad

De Flamingo reiskennel Nomad heeft een officiĆ«le IATA keurmerk. Hierdoor wordt de reiskennel bij vrijwel alle Europese luchtvaartmaatschappijen meegenomen. De stevige reiskennel is voorzien van een metalen deur. Er zit een speciaal lock-systeem aan de zijkanten. In de reiskennel zit een voerbakje en een stevig handvat. De kleinste maat is 50×5 x 33.5 x 33.5 cm. Er zijn ook grotere maten voor grote honden beschikbaar.

Jack and Vanilla IATA reiskennel

De Jack and Vanilla IATA reiskennel voldoet aan de speciale IATA norm. Hierdoor mag de reiskennel tijdens de meeste Europese vluchten gebruikt worden. De reiskennel is in vijf verschillende maten verkrijgbaar. Hierdoor is er voor elke hond een geschikte reiskennel beschikbaar voor in het vliegtuig. De kleinste maat weegt is voor honden tot 5 kg en is 50 x 34 x 32 cm. De grootste maat is 100 x 67 x 75 cm en kan honden tot 50 kg vervoeren. Bij de L en XL maat zitten er wielen onder de reiskennel.

Duvo Bracco reisbench

De Duvo Bracco reisbench voldoet aan de IATA norm om je hond veilig in een vliegtuig of trein te vervoeren. De reisbench voldoet aan de voorschriften van de meeste vliegmaatschappijen. Je kan de bench in verschillende maten bestellen afhankelijk van het formaat van je hond. Je hond kan tijdens de reis naar buiten kijken via de uitsparingen. Er kan ook een voerbak in de box geplaatst worden. De reisbench is gemaakt voor veilig transport van je hond.

Petmate transportbox

Petmate is een Amerikaans merk en heeft een speciale transportbox voor honden in vliegtuigen ontwikkelt. De box heeft een uniek design voor optimaal zicht en voldoende ventilatie tijdens de vlucht. Dankzij de tralies is ontsnappen vrijwel onmogelijk. De box is een combinatie van staaldraad en kunststof. De bodem is verlaagd zodat bij een ongelukje de urine er niet uitloopt. De transportbox is inclusief voer en drinkbank. De box voldoet aan de IATA norm.

Skudo MPS bench

De Skudo MPS bench is special gemaakt om honden mee op reis te nemen in het vliegtuig. De speciale transportbox wordt door de meeste luchtvaartmaatschappijen goedgekeurd. De transportbox kan zowel aan de voorkant als zijkant opengemaakt worden om je hond te aaien. Er zitten voldoende gaten in de box om je hond van frisse lucht te voorzien. Via het handvat kan je de box eenvoudig dragen. De box is 40 x 39 x 60 cm en weegt 2 kg. Er kan een hond tot maximaal 24 kg in. De transportboxen van Skudo zijn eventueel ook nog in grotere maten verkrijgbaar.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...