beste hondentoilet

10x Beste Hondentoilet

Een hondentoilet is een handig accessoire waar jouw hond zijn behoefte op kan doen. Zo hoef jij hem niet uit te laten als je een drukke dag voor de boeg hebt. Ook kan een hondentoilet handig zijn als je een puppy in huis hebt die nog niet volledig zijn zindelijkheid onder controle heeft, een oudere hond die incontinent begint te worden of een hond die net is geopereerd. Wil jij ook een hondentoilet aanschaffen voor jouw trouwe viervoeter? Hieronder zetten wij de tien beste hondentoiletten voor je op een rij.

Lijst met 10 beste hondentoiletten

Gtrise hondentoilet

Met een paar keer oefenen weet jouw hond het hondentoilet te vinden van Gtrise. Nadat jouw hond zijn behoefte heeft gedaan, kun je het toilet makkelijk schoonmaken. Je leegt simpelweg de opvangbak na gebruik en je spoelt eens in de zoveel tijd de mat af. Bovendien kun je het hondentoilet op elke gewenste plek plaatsen: zowel binnen als buiten. Dit toilet heeft een afmeting van 51 x 63 centimeter.

Pet Loo hondentoilet

Het hondentoilet van Pet Loo is ideaal voor in de nacht of als je geen tijd hebt om jouw viervoeter uit te laten. Je kunt dit hondentoilet namelijk binnenshuis plaatsen. De urine wordt door de grasmat heen geabsorbeerd en vervolgens komt het terecht in de opvangbak. Na gebruik kun je de grasmat schoonmaken met heet water en een bijbehorend reinigingsmiddel. De afmetingen zijn 61 x 61 centimeter wanneer je maat M bestelt.

LifeHappiness hondentoilet

Het in- en outdoor hondentoilet van LifeHappiness biedt een uitkomst. Jij hoeft niet meer vier keer op een dag naar buiten, en jouw hond kan zijn behoefte doen wanneer het hem uitkomt. De grasmat is geurbestendig – wel zo prettig als je het hondentoilet in huis plaatst. Ook bij dit hondentoilet wordt de urine opgevangen in een bak. Dit toilet heeft een afmeting van 63 x 51 centimeter.

Toowy hondentoilet

Het hondentoilet van Toowy is een herbruikbare plasmat. Het fijne aan dit hondentoilet is dat je het kunt uitwassen in de wasmachine. Bovendien heeft dit hondentoilet vier absorberende lagen die de nare geurtjes onderdrukken. De mat is voorzien van een anti-sliplaag aan de onderkant. Deze mat heeft een afmeting van 50 x 75 centimeter.

AWEMOZ hondentoilet

Dankzij het hondentoilet van AWEMOZ kan jouw hond op ieder moment zijn behoefte doen. Na zijn behoefte hoef je enkel het gras schoon te spuiten en het hondentoilet is weer klaar voor gebruik. Bovendien krijg je bij aanschaf van dit hondentoilet meerdere grasmatten geleverd. Ideaal als er eentje aan vervanging toe is. De afmetingen van dit toilet zijn 63 x 50 centimeter.

Merkloos hondentoilet

Net als de andere hondentoiletten is ook dit hondentoilet geschikt voor niet-zindelijke honden, oude honden en honden die net geopereerd zijn. Dankzij dit hondentoilet leert jouw jonge pup direct zijn behoefte te doen op het gras. Hierdoor zal hij waarschijnlijk sneller snappen dat hij ook buiten op het gras zijn behoefte kan doen. Dit hondentoilet kun je voor zowel binnen als buiten gebruiken. Dit toilet heeft een afmeting van 70 x 43 centimeter.

vidaXL hondentoilet

Het gras van dit hondentoilet van vidaXL voelt en lijkt alsof het echt gras is. Hierdoor raakt jouw hond sneller gewend aan echt gras als hij buiten is. Bovendien is dit toilet gemaakt van niet-giftige materialen en is daarom veilig voor jouw huisdier. Als jouw hond eenmaal zijn behoefte heeft gedaan, wordt dit door een rooster opgevangen en vervolgens komt het in de opvangbak terecht. De afmeting van deze grasmat is 63 x 50 centimeter.

Power Goods hondentoilet

Naast het leuke design van een hondenbot is het hondentoilet van Power Goods erg praktisch. Het gerecyclede kunstgras op het hondentoilet zorgt ervoor dat jouw hond alvast gewend raakt aan echt gras. Bovendien wordt de behoefte van jouw hond opgevangen door de opvangbak onder de mat. Dit hondentoilet is geschikt voor kleine en grote honden. De afmeting van dit hondentoilet is 43 x 68 centimeter.

Nobleza hondentoilet

Het hondentoilet van Nobleza is niet in de vorm van gras, maar is gemaakt van absorberend katoen. Dit toilet kan na gebruik gewassen worden, wat betekent dat dit goed is voor jouw portemonnee maar ook voor het milieu. Het toilet bestaat uit vier lagen en kunnen wel vier kopjes vocht opvangen. De afmeting van dit toilet is 81 x 72 centimeter. 

Trixie hondentoilet

Voor zindelijkheidstraining is het hondentoilet van Trixie ideaal. Je kunt dit hondentoilet combineren met puppytrainingpads, zodat deze na gebruik nog steeds op hun plek blijven liggen. Dit hondentoilet fungeert als een soort houder van de trainingpads. Je kunt de klemmen van het hondentoilet namelijk vastzetten zodat de trainingpads op hun plek blijven. Bovendien heeft dit hondentoilet rubberen voetjes.

Veelgestelde vragen

Wat is een hondentoilet?

Een hondentoilet is een plaats waar jouw hond zijn behoefte kan doen. Een hondentoilet helpt jouw hond om zijn behoefte te doen om wat voor reden dan ook. Het hondentoilet vangt de behoefte van jouw hond op die jij na gebruik eenvoudig kunt legen.

Wat is het voordeel van een hondentoilet?

Als jouw puppy zindelijk moet worden, kan een hondentoilet hierbij helpen. Ook als jouw hond incontinent is of wordt kan een hondentoilet een handige uitvinding zijn, of wanneer jouw hond geopereerd is. Als jouw hond niet graag naar buiten gaat of geen lange wandelingen kunt maken kan hij zijn behoefte doen op het hondentoilet.

Waar moet ik op letten als ik een hondentoilet koop?

Allereerst is de grootte van het hondentoilet belangrijk; jouw hond moet er immers zijn behoefte op kunnen doen. Ook is het materiaal van het hondentoilet belangrijk en de ervaringen van eerdere kopers.  

Bekijk hieronder de volledige top-10 hondentoiletten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *