beste trimtafel

10x Beste Trimtafel

Heb jij een viervoeter in huis rondlopen waarvan het haar in een rap tempo groeit? Wellicht gaat jouw hond dan om de haverklap naar de trimsalon, of misschien knip je het haar van jouw hond zelf wel bij. In dat laatste geval is het misschien fijn voor jouzelf en voor jouw hond om een trimtafel aan te schaffen. Wij helpen jou een handje, want hieronder zetten wij de tien beste trimtafels voor je op een rij.

Lijst met 10 beste trimtafels

vidaXL trimtafel

De trimtafel van vidaXL is geschikt voor iedereen die een trimsalon heeft of zijn eigen hond wil knippen. De trimtafel heeft een anti-sliplaag zodat jouw hond niet uitglijdt terwijl jij ‘m aan het knippen bent. Bovendien heeft de trimtafel een verstelbare aanlijnarm en een aanlijnlus. De aanlijnarm is in hoogte verstelbaar. De verstelbare lussen houden jouw hond op zijn plek. Wel zo veilig. Deze tafel heeft een draagvermogen van zestig kilo.

MaxxPet trimtafel

De stabiele en veilige trimtafel van MaxxPet is ideaal om jouw huisdier op te knippen. De tafel is voorzien van een verstelbare aanlijnoptie, een anti-sliplaag en een solide stalen frame. Dit betekent dat de trimtafel ergonomisch is voor jou. Ook kun je deze trimtafel inklappen als je ‘m niet gebruikt. Het maximale draagvermogen is tachtig kilo.

Tectake trimtafel

Een stressvrije knipbeurt is waar te maken met de trimtafel van Tectake. Bovendien heeft de trimtafel een anti-sliplaag zodat jouw diertje optimale steun heeft. Ook heeft de trimtafel een 360 graden-draaibare houdgordel, een verstelbare strop en een beschermende tafelomranding van aluminium. De tafel kan belast worden tot en met zestig kilo.

Tools-2-groom trimtafel

Heb jij een grote hond in huis rondlopen? Dan is de trimtafel van Tools-2-Groom geschikt. De tafel heeft namelijk een draagvermogen van 125 kilo. Ook kun je de tafel in- en uitklappen en de tafel heeft een opzetstuk om de hond op een veilige manier vast te zetten. Het handige aan deze tafel is dat deze een opbergmand heeft. Zo heb jij de kam, borstel en tondeuse allemaal binnen handbereik. Handig!

Topmast trimtafel

De trimtafel van Topmast is praktisch en compact. Zo heeft dit tafelblad een grootte van 81 x 52 centimeter. Bovendien heeft deze tafel een voetbediening waarmee je de hoogte kunt verstellen naar 82 tot 96 centimeter. Ook heeft de tafel een aluminium stootstrip, een anti-sliplaag op de tafel en een verstelbare trimarm. Je kunt deze tafel met maximaal vijftig kilo belasten.

SJ Interiors trimtafel

De professionele trimtafel van SJ Interiors is ideaal voor iedereen die honden wil trimmen en knippen. Dankzij deze trimtafel kun jij zonder problemen jouw hond voorzien van een nieuwe coupe. De tafel heeft namelijk een anti-sliplaag op het blad en verstelbare lussen. Je hebt namelijk niet één lus, maar twee. De trimtafel mag een hond dragen van maximaal zestig kilo.

Wiltec Wildanger Technik GmbH trimtafel

De trimtafel van Wiltec Wildanger Technik GmbH is van alle gemakken voorzien. Zo kun je de tafel deze hygiënisch goed onderhouden en de tafel is in hoogte verstelbaar. Ook kun je de trimtafel makkelijk inklappen; ideaal als je de trimtafel ergens mee naartoe wil nemen. Deze trimtafel heeft een draagvermogen van zestig kilo. 

NiceGoodz trimtafel

Heb jij een angstige of een nieuwsgierige hond? Dan is de trimtafel van NiceGoodz prettig voor zowel jou als jouw hondje. Je kunt jouw hond namelijk vastmaken met verwijderbare lussen. Zo blijft de hond op een plek. Bovendien is deze trimtafel ook geschikt voor professioneel gebruik, te danken aan zijn stabiele plaat die goed schoon te maken is. Het draagvermogen van de trimtafel is 150 kilo.

Merkloos trimtafel

Het verzorgen van jouw hond is dankzij deze trimtafel een eitje. Je kunt de tafel namelijk in hoogte verstellen en daarnaast is hij makkelijk te demonteren: ideaal als je de trimtafel ergens mee naartoe wil nemen. Ook deze tafel heeft een anti-slipblad dat makkelijk schoon te maken is. De trimtafel mag een gewicht dragen van zestig kilo.

Topmast trimtafel

De trimtafel van Topmast is van hoge kwaliteit. Zo is dit tafelblad in hoogte verstelbaar, evenals de dubbele verstelbare trimarm over de gehele tafel. Deze trimtafel heeft een stevig werkblad met een anti-sliplaag. Bovendien wordt bij deze trimtafel een trimlus meegeleverd. De trimtafel heeft een draagvermogen van 100 kilo. Zeg maar vaarwel tegen die lange vacht!

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een trimtafel?

De vacht van jouw hond kan snel groeien. Daarom is het belangrijk dat je de verzorging ervan goed bijhoudt. Als je zelf een trimtafel in huis hebt, kun je te allen tijde de vacht van jouw hond bijwerken. Hierdoor hoef je niet elke keer naar de trimsalon.

Waar moet ik op letten als ik een trimtafel aanschaf?

Allereerst moet de trimtafel het gewicht van jouw hond aankunnen. Bovendien is het goed om te kijken naar verstelbaarheid voor een ergonomische houding, de veiligheid voor jouw hond en de prijs-kwaliteitverhouding.

Hoe maak je een trimtafel schoon?

Je moet sowieso na elke knipbeurt de trimtafel schoonmaken. Veeg eerst alle haren bij elkaar en gooi deze weg. Je kunt hier ook de stofzuiger voor gebruiken. Bovendien maak je de tafel schoon met een sopje.

Bekijk hieronder de top-10 trimtafels

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

10x Beste Hondenkussen

Je wil natuurlijk dat jouw hond een plekje in huis heeft waar hij tot rust kan komen. Zo mag dat bij sommige baasjes op de bank, maar sommige baasjes willen...

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond...

10x Beste Kauwstaaf

Kwispelen met de staart en een blij koppie: dit is waarschijnlijk de reactie van jouw hond wanneer jij aan komt lopen met een lekkere kauwstaaf. De hond vindt dit niet...

5x Beste Clicker

Met een clicker kun jij op een goede manier jouw hond trainen. Wanneer je op de clicker drukt, hoor je een klik. Hiermee zal jouw hond zijn eigen gedrag associëren...