Beste Hondentouw

7x Beste Hondentouw

Op zoek naar een perfect hondentouw? Dit speelgoed mag niet ontbreken in het speelgoedarsenaal van jouw viervoeter. Naast dat het speelgoed is heeft een hondentouw ook nog meerdere functies. Een hondentouw is vergelijkbaar met flosdraad, dus het is goed voor het gebit én het tandvlees! Bij het kopen van een touw is het slim om rekening te houden met de grootte van jouw hond. Zo is het voor grotere honden aan te raden dat je minimaal 40cm aanhoudt.

Lijst met de 7 Beste Hondentouwen

BigBoi XXL

De BigBoi XXL is zoals de naam al doet verklappen perfect voor grote honden. Een perfect touw dus voor grote honden. Bekijk dit touw hier en maak jouw grote hond blij! Het touw is 90 centimeter breed!

Nobleza Hondentouw

Heb je een kleinere hond die met regelmaat een hondentouw weet te slopen? Koop er dan gelijk zes, want deze Nobleza Hondentouw kan tegen een stootje en komt met zes tegelijk! Aan elke Nobleza zit ook een bal, hierdoor kan je het touw ook makkelijk wegwerpen.

Flostouw Hond

Zoek je voor jouw kleine speelse viervoeter een waar geschenk? Maak jouw hond dan enthousiast met dit hondentouw van Rohout. Let wel op, dit hondentouw is slechts 22 cm breed.

Trektouw Hond

Op zoek naar een goed en sterk trektouw voor jouw viervoeter? Dit touw is 60cm lang en ook geschikt voor de grotere honden. Er zitten zes sterke knopen in dus dit touw gaat lang mee!

WiseGoods Touw

Zoek je een klein maar sterk trektouw? Dan is het hondentouw van WiseGoods de juiste match voor jouw hond. Dit touw is 15cm breed en ijzersterk.

Vedic Hondentouw

Ben je op zoek naar een touw voor een kleine hond of een puppy? Dan is het Vedic Hondentouw hét speeltje voor jouw kleintje! Het touw is gigantisch sterk en kent goede beoordelingen. Let wel op dat het touw slecht 25cm breed is.

M-Pets Hondentrektouw

Wil je leuke spelletjes doen met jouw hond? Dan is dit speeltje perfect, apporteren, stoeien en trekken, het is allemaal mogelijk met dit touw van M-Pets.

Veelgestelde vragen over Hondentouwen

Waar moet je op letten bij het kopen van een hondentouw?

Bij het kopen van een hondentouw moet je vooral letten op de materialen en op de lengte. Materialen zoals katoen zijn het beste voor jouw hond. De lengte is afhankelijk van de grootte van de viervoeter.

Wat kan ik doen met een hondentouw?

Je kunt leuke trucjes leren zoals het touw apporteren, maar ook lekker stoeien met jouw hond door te trekken.

Is een hondentouw goed voor mij hond?

Een hondentouw word ook gezien als een soort flostouw voor jouw hond. Goed voor zijn/haar gebit dus. Dit speeltje mag dan ook niet ontbreken in het speelgoedarsenaal.

Bekijk hieronder de volledige lijst met de beste hondentouwen

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

10x Beste Zwarte Hondenmand

Als je een hond hebt, is een hondenmand wel erg handig om te hebben. Ben jij opzoek naar een hondenmand en wil je specifiek een zwarte hondenmand? Hieronder lees je...

6x Beste Hondenrugzakken

Wil jij met je trouwe viervoeter grote rondes lopen en ben je bang dat je hond het niet helemaal volhoud, of wil jij overal handig jouw hond mee naar toe...

5x Beste Hondenkussenhoes

Jouw hond kan zo lang mogelijk genieten van zijn mandje met een hondenkussenhoes. Bovendien kan jouw hond zo altijd in een schoon mandje kruipen. Heerlijk! Hieronder zetten wij de vijf...

5x Beste Waakbord

Als je een hond hebt is het handig om bezoekers te laten weten dat je een hond hebt. Hiervoor zijn hele mooie waakborden gemaakt met leuke plaatjes van een hond....