10x Beste Puppy Mand

Komt er binnenkort een puppy jouw gezin vergezellen? Dan is het verstandig om alvast een aantal voorbereidingen te treffen. Zo moet je voerbakjes aanschaffen, wat puppyspeeltjes, voer en natuurlijk een mandje. Om jou op weg te helpen zetten wij hieronder de tien beste puppymanden voor je op een rij.

Lijst met tien beste puppymanden

NapZZZ puppymand

De puppymand van NapZZZ is een heerlijke slaapplek voor jouw pup. De mand is namelijk gemaakt van zacht materiaal en in het mandje ligt een zacht kussentje. Bovendien kun je de hoes van de puppymand afnemen en wassen in de wasmachine.

Chibaa puppymand

Speciaal voor kleine hondjes is hier de puppymand van Chibaa. Dit mandje heeft namelijk een afmeting van 65 x 46 x 29 centimeter. Dankzij de donutvorm van het mandje zal jouw pup zich geborgen voelen.

Beeztees puppymand

De puppymand van Beeztees heeft aan de voorkant een X-vorm. Dit zorgt ervoor dat het mandje een lage instap krijgt, wat ideaal is voor jouw kleine pup. Zo kan hij of zij zonder moeite het mandje betreden, op weg naar een heerlijke nachtrust. Het mandje is gemaakt van een zachte stof.

Ferplast puppymand

Een zacht mandje, dat is de puppymand van Ferplast. Het mandje is namelijk gemaakt van katoen en heeft aan de binnenkant een zachte vulling. Je kunt het kussentje ook uit het mandje nemen en uitwassen in de wasmachine. Het kussentje kan op dertig graden gewassen worden.

RelaxPets puppymand

Wil jouw pup graag in een bench liggen? Dan wil je natuurlijk dat jouw pup op een zacht plekje kan slapen. De puppymand van RelaxPets is hiervoor perfect, want dit mandje past precies in de bench. Het mandje is gemaakt van honderd procent polyester.

Brise puppymand

Jouw hondje kan lekker geborgen liggen in de puppymand van Brise. Het is namelijk een soort van iglo, wat een kalmerend effect kan hebben op jouw pup. Ook wanneer de pup veel drukte ervaart kan hij of zij zich terugtrekken in dit mandje. 

Wooff puppymand

De Wooff-puppymand is een fijn mandje voor jouw pup. Ook wanneer jouw pup groter wordt kun je de profiteren van Wooff, want het mandje is in verschillende maten verkrijgbaar. Het mandje is gemaakt van canvas, wat een stoere uitstraling geeft.

Happysnoots puppymand

Een fijn plekje geef jij jouw pup met de puppymand van Happysnoots. Dit mandje heeft namelijk verhoogde randen, zodat jouw hond zich veilig voelt. Ook kan hij of zij het hoofdje hierop laten rusten.

Dogbed puppymand

Het mandje van Dogbed is bestemd voor de pup wanneer hij is uitgegroeid. Dit mandje is namelijk niet zomaar een mandje, maar een hondensofa. Jouw hond moet hierop kunnen durven springen, maar wanneer hij eenmaal dat punt heeft bereikt zal hij genieten van de sofa. 

Jack and Vanilla puppymand

Ben je op zoek naar een knus en zacht mandje voor jouw pup? Dan is de puppymand van Jack and Vanilla perfect. Dit mandje is namelijk gemaakt van pluche en is dus een en zal zachtheid! Bovendien kun je het mandje uitwassen.

Veelgestelde vragen

Waar moet ik op letten als ik een puppymand koop?

Een puppy wil graag in een knus mandje liggen. De pup wil namelijk bescherming krijgen tijdens zijn slaap.

Wat is de beste slaapplek voor een hond?

Een hond wil graag op een veilige plek slapen zonder al te veel rumoer. Vaak gaat jouw hond standaard op een plekje liggen in de woonkamer: zet hier dan ook zijn mandje neer.

Hoe groot moet een hondenmand zijn?

Meet jouw pup vanaf de snuit tot aan de staartaanzet. Tel hier ongeveer tien centimeter bij op.

Bekijk hieronder de volledige top-10 puppymanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *