5 Beste kattendekens voor je kat

De meeste katten vinden het heerlijk om ergens in weg te kruipen. Een kattendeken is speciaal gemaakt om je kat comfortabel te laten liggen. Je kan de deken op de bank leggen of in z’n eigen kattenmandje. Al vrij snel zie je dat je kat er helemaal in wegkruipt. Je kat verstopt zich in de deken en voelt zich hierdoor beschermd. De meeste katten vinden het heerlijk om zichzelf te verstoppen. Ben je op zoek naar een comfortabele kattendeken? Wij hebben de 5 Beste kattendekens voor je kat op een rijtje gezet.

Lijst met 5 Beste kattendekens voor je kat

Lief! Plaid voor katten

Lief! heeft prachtige producten voor katten en honden ontwikkelt. De Lief! plaid voor katten is hier een mooi voorbeeld van. Dit dekentje is niet alleen lekker voor je kat, maar ook voor de baas. Het is een fijn plaid gemaakt van zacht synthetisch schapenwol. Het dekentje voelt hierdoor extra zacht. Aan de achterkant is een roze print met pootjes aangebracht. Dit dekentje is speciaal voor poezen, maar uiteraard is er ook een stoere katten variant. Zo hebben we altijd een heerlijke deken voor je kat beschikbaar. De stijlvolle print maakt de kattendeken in ieder geval helemaal af.

Adori Fleeche deken

Ben je op zoek naar een lekkere zachte deken voor je kat? De Adori fleece deken kan je perfect op je bank leggen. Je beschermt je bank zo tegen de kattennageltjes. Daarnaast ligt deze fleece deken heerlijk comfortabel. De binnenzijde is van een zachte schapenhuid gemaakt. De buitenzijde is gemaakt van fleece en voorzien van dierenpootjes. De deken voelt superzacht aan en helpt om haren en vuil van de bank te weren. Daarnaast vind je kat het natuurlijk heerlijk om er lekker onder te kruipen. Maak het eventueel extra aangenaam door samen onder de deken te kruipen als het buiten koud is.

Luxe kattendeken van Designed by Lotte

Ben je op zoek naar een kattendeken die er ook nog eens stijlvol uitziet? Designed by Lotte heeft een luxe kattendeken ontworpen. Dit plaid is uitgevoerd in bordeaux rood en misstaat niet op de bank. De plaid houdt je bank harenvrij en je kat vind het heerlijk om erin weg te duiken. De deken is gewatteerd en daardoor ook ideaal tijdens de koude winterdagen. Jouw kat blijft deze dagen lekker warm binnen onder de plaid liggen. De kattendeken is verkrijgbaar in één maat en laat je vriendje er lekker in bijkomen.

Super zachte Wush kattendeken

Ben je op zoek naar de ultieme zachte kattendeken voor je kat? Designed by Lotte slaagt er opnieuw in om een design deken voor je kat te ontwerpen. De deken voelt super zacht aan en laat je kat lekker tot rust komen. Vanwege de zachte stof kan je de deken helaas niet te heet wassen. Je kat mag de deken dus niet te vies maken. Als je kat geen gebruik maakt van de deken, dan kan je hem stiekem zelf gebruiken. De deken voelt heerlijk comfortabel aan en is zeker weten de moeite waard. Daarbij helpt een kattendeken om te voorkomen dat de kat direct op de bank gaat liggen.

Adori Classic ligdeken voor je kat

Ben je op zoek naar een ligdek waar je kat heerlijk op kan liggen? Bijvoorbeeld voor op de bank of in z’n mandje? Dan kan de Adori Classic een leuke oplossing zijn. De deken voelt super zacht aan doordat het van een imitatie schapenvacht gemaakt is. De vetbed biedt een uitstekende bescherming voor je meubels. Handig als je de deken bijvoorbeeld op de bank legt. Dankzij de zachte stof kiest je kat er al snel voor dat hij lekker op z’n plekje op de bank gaat liggen.

Veelgestelde vragen

Wanneer gebruik je een kattendeken?

Een kattendeken is vooral extra comfortabel voor je kat. Je kat kan erop liggen op de bank. Een kattendeken kan je ook op de bank gebruiken. Je voorkomt zo dat er kattenharen op de bank terecht komen.

Waar moet je opletten bij een kattendeken?

Het kan handig zijn te checken of de kattendeken gewassen kan worden. Daarnaast is het vooral belangrijk dat de deken zacht is. Check daarbij ook of je kat er lekker in weg kan kruipen.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

10x Beste Hondenkussen

Je wil natuurlijk dat jouw hond een plekje in huis heeft waar hij tot rust kan komen. Zo mag dat bij sommige baasjes op de bank, maar sommige baasjes willen...

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond...

10x Beste Kauwstaaf

Kwispelen met de staart en een blij koppie: dit is waarschijnlijk de reactie van jouw hond wanneer jij aan komt lopen met een lekkere kauwstaaf. De hond vindt dit niet...

5x Beste Clicker

Met een clicker kun jij op een goede manier jouw hond trainen. Wanneer je op de clicker drukt, hoor je een klik. Hiermee zal jouw hond zijn eigen gedrag associëren...