5 Beste kattenholletjes voor je kat

De meeste katten vinden het echt heerlijk om ergens in te kruipen. Van nature zoeken ze een schuilplaats om in te liggen. Voor een kat voelt dit veilig aan. Sommige katten slapen ook alleen in een holletje. Als je liever niet wil dat je kat in huis een holletje maakt kan je een kattenholletje voor je kat aanschaffen. Dit is een gesloten mandje waar je kat in kan kruipen om te slapen. Dit geeft je kat een geborgen gevoel. De meeste katten ervaren ook minder stress als ze ergens in kunnen kruipen. Wij hebben de 5 Beste kattenholletjes voor je op een rijtje gezet. Je weet zo precies welk holletje perfect voor je kat is.

Lijst met 5 Beste kattenholletjes voor je kat

Relaxdays leeuw kattenholletje

In deze schattige leeuw kan jouw kat heerlijk even wegkruipen. Het is eigenlijk een klein huisje voor je kat. De vorm van de leeuw is natuurlijk mooi meegenomen. In de leeuw kan je kat heerlijk wegkruipen. De binnenzijde van het holletje is gemaakt van zacht pluche. Dit ligt lekker comfortabel voor je kat. Dit donzige kattenhuisje zorgt ervoor dat er minder licht en lawaai aanwezig is. Zo kan je kat even lekker ontspannen en zich terugtrekken. Kortom een perfect kattenholletje voor je kat.

District 70 Casa

De District 70 Casa is een kattenholletje in de vorm van een soort plunjezak. De zak heeft aan de voorzijde en kleine ronde ingang. Hier kan je kat lekker in wegkruipen. De zak is eventueel van de bovenkant open te maken. Handig als je de kat uit het holletje wilt halen. Of als je het bijgeleverde kussentje even wilt wassen. In de Casa voor je kat zit een zacht pluche kussentje in dezelfde kleur als de plunjezak. Je kat kan hier even lekker op uitrusten en genieten van z’n rust. In de plunjezak voelt je kat zich heerlijk veilig en beschut tegen de buitenwereld.

Petrebels Victoria kattenholletje

Ben je op zoek naar een kattenholletje die ook nog eens stijlvol in je interieur staat? De driepoot Victoria kattenholletje van Petrebels is de oplossing. Het kattenholletje staat vrij stabiel op z’n poten en is volledig gemaakt van zacht pluche. Het kattenholletje heeft een diameter van 40 cm. Als de kat er geen gebruik van maakt kan je het holletje ook nog eens als krukje gebruiken. Het is mogelijk om bovenop het stoeltje te gaan zitten. Het krukje is uitgehold en jouw kat kan er heerlijk in wegkruipen. Het holletje kan ook nog eens als krabpaal gebruikt worden. Dit maakt hem multifunctioneel voor je kat.

Jack & Vanilla kattenmand iglo

Ben je op zoek naar een lekkere warme iglo voor je kat? De Jack & Vanilla is de ideale kattenmand voor je kat. De iglo heeft een omkeerbaar kussen waar je kat heerlijk op kan slapen. Het grootste voordeel van de kattenmand is dat het een klein holletje is. Hier kan je kat lekker in wegkruipen. De iglo heeft een beetje de vorm van een pompoen en ziet er hierdoor ook nog eens leuk uit. Dit is een kattenmand waar je kat echt heerlijk van kan genieten.

Hoopet kattenmand

De Hoopet kattenmand is een multifunctioneel kattenholletje voor je kat. De mand kan gebruikt worden als een holletje waar je kat lekker in weg kan kruipen. Maar je kan hem ook als gewone mand gebruiken. Je kan het holletje uit elkaar halen en omdraaien voor je kat. Het holletje is gemaakt van lekker zacht angora wol. Dit voelt zijdezacht aan voor je kat z’n pootjes. In dit mandje heeft je kat een fijn geborgen plekje waar hij zich in thuis voelt. Het is ook een fijn plekje voor je kat om lekker te gaan luieren. Of om zich gewoon even terug te trekken in huis.

Veelgestelde vragen

Waarom heeft je kat een kattenholletje nodig?

De meeste katten vinden het van nature fijn om ergens in weg te kruipen. Een kattenholletje kan dan bescherming voor je kat geven. Dit zorgt ervoor dat je kat rustig kan slapen en minder stress ervaart.

Waar moet een kattenholletje aan voldoen?

Het is vooral belangrijk dat je kat zichzelf er lekker in kan wegstoppen. Zo krijgt je kat een beetje privacy tijdens het slapen. Daarnaast is het fijn als de binnenkant lekker zacht is. Zo kan je kat comfortabel slapen.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 x beste speelgoed voor je paard

Paarden zijn van nature hele slimme dieren. Naast dat het kudde dieren zijn, waardoor ze altijd op hun hoede zijn. Zijn ze zeer nieuwsgierig en altijd bezig. Het is dan...

3x beste longeerzwepen

Longeren houdt in: dat je paard om je heen loopt in cirkels, deze zit vast aan een lange lijn. Op deze manier kun je het paard gymnastiseren vanaf de grond....

5x beste springzwepen

Springen is een mooie tak van sport binnen de paardensport. Het is een tak die vraagt om discipline en veel training. Het is belangrijk dat zowel ruiter- als paard op...

5x beste Dressuur zwepen

Dressuur is een hele geliefde tak van de paardensport. Je kent Anky van Grunsven onze heldin natuurlijk wel. Zij heeft de Olympische spelen gehaald en is de Nederlandse heldin van...