5x Beste stofzuigers voor kattenharen

Natuurlijk ben je absoluut dol op je kat. Het enige nadeel van je kat zijn de kattenharen. Eigenlijk verhaart bijna elke kat. Maar sommige katten kunnen wel heel veel haren verliezen. Het is dan fijn als je eenvoudig de haren kan opzuigen. Helaas zijn lang niet alle stofzuigers geschikt voor kattenharen. Sommige stofzuigers hebben niet genoeg zuigkracht om de kattenharen op te zuigen. Gelukkig hebben wij de 5 Beste stofzuigers voor kattenharen op een rijtje gezet. Ideaal als je nog op zoek bent naar een stofzuiger met voldoende zuigkracht.

Lijst met 5 Beste stofzuigers voor kattenharen

AEG Animal Edition

Het verwijderen van kattenharen kan een hele klus zijn. Gelukkig heeft AEG een Animal Edition stofzuiger. Deze stofzuiger is zelfs uitgeroepen tot de beste stofzuiger voor kattenharen in 2020. Kortom je kan niet misgaan met deze stofzuiger. Het verschil met een gewone stofzuiger is dat er een extra opzetstuk wordt geleverd voor kattenharen. De Consumentenbond heeft zelfs tests ermee gedaan. De conclusie is dat je hier echt veel eenvoudiger kattenharen mee kan verwijderen. Na gebruik moet je de borstel alleen wel nog even apart stofzuigen. Er blijven soms wat haren aan de borstel van de stofzuiger kleven. Dit is even iets om mee rekening te houden.

Philips Preformer stofzuiger

Ben je op zoek naar een extra sterke stofzuiger tegen kattenharen? De Philips Preformer stofzuiger zorgt er met extra zuigkracht voor dat alle kattenharen deskundig verwijderd worden. Dankzij een snoerlengte van 9 meter kom je echt in elk hoekje en gaatje met de stofzuiger. Een groot pluspunt is dat de stofzuiger extra geruisloos is. Je hebt zo minder overlast van lawaai door de stofzuiger. De stofzuiger zorgt voor maximale prestaties met kattenharen in combinatie met minimaal geluid. Dankzij de speciale opzetborstel voor kattenharen kan je nu nog eenvoudiger de haren van de vloer verwijderen.

Rowenta Animal Care zonder zak

Ben je op zoek naar een stofzuiger voor kattenharen zonder zak? Dan hebben we met de Rowenta Animal Care de oplossing in huis. Je hoeft hiermee nooit meer stofzuigerzakken te kopen om je huis te stofzuigen. Dankzij een speciale dierenharenborstel kan je nog eenvoudiger haren wegzuigen. De sterke stofopname maakt het eenvoudig om alle kattenharen in huis te verwijderen. Na gebruik kan je de stofbak eenvoudig legen. Vooral op harde vloeren en parket heeft de stofzuiger een extra sterke zuigkracht.

Philips Preformer Active Cat & Dog

Ben je op zoek naar de krachtpatser om kattenharen in huis te verwijderen? De Philips Preformer Active Cat & Dog is de oplossing om alle kattenharen definitief uit je huis te verwijderen. De stofzuiger met zak is voorzien van speciale opzetstukken om de kattenharen weg te halen. De speciale turbozuigmond haalt zelfs de kleinste haren uit de kieren van je woning. Dankzij een speciaal AirFlowMax technologie gaat deze stofzuiger ook nog eens langer mee. Dit is fijn want je slijt een stofzuiger toch een stuk sneller met kattenharen. Met deze stofzuiger maak je de woning perfect schoon en hou je hem kattenharen vrij.

Miele Blizzard Cat & Dog

Ben je op zoek naar de beste stofzuiger tegen kattenharen? Dan is Miele natuurlijk altijd een kwaliteitsmerk om kattenharen te verwijderen. Dankzij een speciale turboborstel haal je nu nog sneller en eenvoudiger kattenharen weg. Ervaar je na verloop van tijd dat je stofzuiger gaat stinken door de kattenharen? Dan heeft Miele met de Blizzard de oplossing. De stofzuiger is voorzien van een speciaal geurenfilter. De geurenfilter haalt de vieze luchtjes van de kattenharen direct uit je stofzuiger. Het stofzuigen van kattenharen is nog nooit zo eenvoudig en hygiënisch geweest. Met deze stofzuiger verwijder je echt alle haren en pluizen van je kat. De stofzuiger is uitgevoerd zonder zak. Dit bespaart je weer zakken kopen.

Veelgestelde vragen

Waar moet je opletten bij een stofzuiger voor katten?

Check vooral of er een speciale borstel voor dierenharen bij zit. Je kan hiermee eenvoudig eventuele haren uit de bekleding van je bankstel of woning halen. Let daarbij ook op de zuigkracht. Voor kattenharen heb je vaak iets meer zuigkracht nodig.

Een stofzuiger met zak of zonder zak?

Dit is eigenlijk heel persoonlijk. Als je regelmatig stofzuigt kan een stofzuiger zonder zak voordeliger zijn. Het nadeel is dat je de bak regelmatig moet legen en schoonmaken. Het voordeel is dat de zak niet te lang in de stofzuiger blijft zitten. Dit voorkomt nare luchtjes uit je stofzuiger.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond...

10x Beste Kauwstaaf

Kwispelen met de staart en een blij koppie: dit is waarschijnlijk de reactie van jouw hond wanneer jij aan komt lopen met een lekkere kauwstaaf. De hond vindt dit niet...

5x Beste Clicker

Met een clicker kun jij op een goede manier jouw hond trainen. Wanneer je op de clicker drukt, hoor je een klik. Hiermee zal jouw hond zijn eigen gedrag associëren...

10x Beste Benchkussen

Wanneer jouw trouwe viervoeter veel slaapt en rust in zijn bench, is een goede benchkussen een onmisbaar product. Je wilt immers dat jouw hondje een fijne plek heeft waar hij...