6x Beste Kattenkruid

De meeste katten kunnen helemaal dol worden van een combinatie van bepaalde planten en kruiden. Katten kunnen echt dol zijn op de geur en dit kan zelfs een bepaalde reactie bij katten oproepen. Als je kat in beweging wilt krijgen, dan kan kattenkruid de oplossing voor je kat zijn. Kattenkruid is meestal een samenstelling van verschillende kruiden. Hierdoor is niet al het kruid hetzelfde en kan het voorkomen dat je kat op sommige producten niet reageert. Wij hebben in ieder geval een lijst gemaakt met de zes beste kattenkruiden voor je kat. Je weet zo precies welke kruiden een groot succes kunnen zijn voor je kat.

Lijst met 6 beste kattenkruid voor je kat

EPIN 3D Matabistokjes

Ben je op zoek naar kattenkruid die je eenvoudig aan je kat kan geven om mee te spelen? De Matabistokjes van EPIN 3D zijn altijd een groot succes voor de meeste katten. De stokjes kunnen gebruikt worden om op te kauwen, maar vooral om mee te spelen. De stokjes zijn sterk van geur en de meeste katten zijn dol op de stoffen die erin verwerkt zijn. Vind jouw kat de kattenstokjes niet meer interessant? Dan kan je het stokje eventueel onder de kraan houden. Doordat het stokje onder de kraan gehouden wordt komen er weer nieuwe stoffen vrij. De Matabistokjes zijn voor de meeste katten een groot succes.

KONG kattenkruidknuffel

Het enorm zachte knuffeltje van KONG is gemaakt van pluchen stof. Bovendien zit er in dit knuffeltje een grote hoeveelheid kattenkruid afkomstig van Noord-Amerika. Echter, zal jouw kat niet alleen getriggerd worden door de kattenkruid. Ook zit er in het speeltje een kraakgeluid verwerkt wat minstens zo interessant is voor jouw spinnende vriend. Laat het speelplezier maar beginnen!

KONG kattenkruidvulling

Zoals hierboven is benoemd, heeft KONG speciaal speelgoed ontwikkelt waar je vers kattenkruid aan kan toevoegen. Hierdoor is het speelgoed voor je kat extra interessant. Maar soms is het ook fijn om het oude kruid te vervangen of ergens kattenkruid aan toe te voegen. Sommige baasjes gebruiken bijvoorbeeld kattenkruid om hun kat naar de kattenbak te lokken. KONG Catnip navulling is de oplossing als je ergens kattenkruid aan wil toevoegen. De vulling kan ook gecombineerd worden met catnip speeltjes, bijvoorbeeld het speeltje die hierboven is benoemd.

Duvo+ kattenkruidspray

De meeste katten vinden kattenkruid geweldig. Er bestaat niet alleen kattenkruid die je kunt strooien, maar tegenwoordig is er ook een kattenkruid in de vorm van een spray zoals de kattenkruidspray van Duvo+. Dit kun je bijvoorbeeld spuiten op de krabpaal, een speeltje of het mandje, om dit zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Een handig wondermiddel voor katten die niet graag omkijken naar een nieuw speeltje.

Make Me Purr kattenkruidknuffels

De nieuwe knuffels van Make Me Purr worden binnenkort de favoriete knuffels voor je kat. De knuffeltjes in de vorm van een kat, een bij en een vis is voorzien van kattenkruid. De knuffeltjes zijn daardoor een grote hit voor je kat. Je kat vind het heerlijk om met de knuffeltjes te spelen en te knuffelen. Daarbij kan het je kat z’n instinct stimuleren om de knuffeltjes te vangen of te besluipen. Je kat ziet de knuffel al snel als z’n prooi en dit zorgt voor een leuke interactie. De knuffels zijn voor je kat zo leuk doordat er een grote hoeveelheid catnip of kattenkruid in verwerkt is.

Trixie kattenkruidspray

Ben je op zoek naar een manier om speelgoed voor je kat extra interessant te maken? Met speciale kattenkruid spray kan je zelf speelgoed voorzien van kattenkruid. Maar je kan bijvoorbeeld ook het mandje of de nieuwe slaapplek voor je kat extra interessant maken. De spray kan je direct op de stof van het mandje aanbrengen. Et stimuleert de speeldrift van je kat. De druppels van de kattenkruid spray voor je kat zijn o.a. voorzien van kattenmunt extract. De meeste katten zijn hier echt dol op.

Veelgestelde vragen

Is kattenkruid verslavend voor je kat?

Sommige baasjes krijgen bijna het idee dat hun kat drugs gebruikt heeft bij kattenkruid. Ondanks dat het effect zo lijkt is het niet verslavend. De werkzame stof heeft slechts 10 tot 15 min effect op je kat. Daarna zal je kat zich weer normaal gedragen.

Vanaf welke leeftijd kan je kattenkruid gebruiken?

Kittens tot 6 maanden kijken bijna niet naar kattenkruid om. Het lijkt wel alsof het geen effect op ze heeft. Vanaf 6 maanden kan je kat kattenkruid ineens interessant vinden.

Bekijk hieronder de volledige top-6 kattenkruiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *