5 Beste kattenkruid voor je kat

De meeste katten kunnen helemaal dol worden van een combinatie van bepaalde planten en kruiden. Katten kunnen echt dol zijn op de geur en dit kan zelfs een bepaalde reactie bij katten oproepen. Als je kat in beweging wilt krijgen, dan kan kattenkruid de oplossing voor je kat zijn. Kattenkruid is meestal een samenstelling van verschillende kruiden. Hierdoor is niet al het kruid hetzelfde en kan het voorkomen dat je kat op sommige producten niet reageert. Wij hebben in ieder geval een lijst gemaakt met de 5 Beste kattenkruiden voor je kat. Je weet zo precies welke kruiden een groot succes kunnen zijn voor je kat.

Lijst met 5 Beste kattenkruid voor je kat

Kattenveertjes Matabi stokjes

Ben je op zoek naar kattenkruid die je eenvoudig aan je kat kan geven om mee te spelen? De Matabi stokjes zijn altijd een groot succes voor de meeste katten. De stokjes kunnen gebruikt worden om op te kauwen, maar vooral om mee te spelen. De stokjes zijn sterk van geur en de meeste katten zijn dol op de stoffen die erin verwerkt zijn. Vind jouw kat de kattenstokjes niet meer interessant? Dan kan je het stokje eventueel onder de kraan houden. Doordat het stokje onder de kraan gehouden wordt komen er weer nieuwe stoffen vrij. De Matabi stokjes zijn voor de meeste katten een groot succes.

Kong kattenkruid vulling

Kong heeft speciaal speelgoed ontwikkelt waar je vers kattenkruid aan kan toevoegen. Hierdoor is het speelgoed voor je kat extra interessant. Maar soms is het ook fijn om het oude kruid te vervangen of ergens kattenkruid aan toe te voegen. Sommige baasjes gebruiken bijvoorbeeld kattenkruid om hun kat naar de kattenbak te lokken. Kong Catnip navulling is de oplossing als je ergens kattenkruid aan wil toevoegen. De vulling kan ook gecombineerd worden met catnip speeltjes.

Kattenkruid balletje

Ben je op zoek naar speelgoed voor je kat met kattenkruid? Een kattenkruid balletje is de perfecte oplossing om je kat te laten spelen. Dit balletje heeft een doorsnede van 3 cm. Perfect voor kleine katten die graag willen spelen. Het balletje heeft dankzij de kruiden een extra aantrekkingskracht op je kat. Zo blijft je kat ermee spelen en heeft hij een leuk stukje vermaak. In het balletje zijn twee veren aangebracht. Dit maakt het extra leuk voor je kat om ermee te spelen. Het balletje zorgt voor extra interactie met je kat.

Catnip knuffel voor je kat

De nieuwe Catnip knuffel voor je kat wordt binnenkort de favoriete knuffel voor je kat. Het knuffeltje in de vorm van een kat is voorzien van kattenkruid. Het knuffeltje is daardoor een grote hit voor je kat. Je kat vind het heerlijk om met het knuffeltje te spelen en te knuffelen. Daarbij kan het je kat z’n instinct stimuleren om het knuffeltje te vangen of te besluipen. Je kat ziet de knuffel al snel als z’n prooi en dit zorgt voor een leuke interactie. De knuffel is voor je kat zo leuk doordat er een grote hoeveelheid catnip of kattenkruid in verwerkt is.

Kattenkruid spray voor je kat

Ben je op zoek naar een manier om speelgoed voor je kat extra interessant te maken? Met speciale kattenkruid spray kan je zelf speelgoed voorzien van kattenkruid. Maar je kan bijvoorbeeld ook het mandje of de nieuwe slaapplek voor je kat extra interessant maken. De spray kan je direct op de stof van het mandje aanbrengen. Et stimuleert de speeldrift van je kat. De druppels van de kattenkruid spray voor je kat zijn o.a. voorzien van kattenmunt extract. De meeste katten zijn hier echt dol op.

Veelgestelde vragen

Is kattenkruid verslavend voor je kat?

Sommige baasjes krijgen bijna het idee dat hun kat drugs gebruikt heeft bij kattenkruid. Ondanks dat het effect zo lijkt is het niet verslavend. De werkzame stof heeft slechts 10 tot 15 min effect op je kat. Daarna zal je kat zich weer normaal gedragen.

Vanaf welke leeftijd kan je kattenkruid gebruiken?

Kittens tot 6 maanden kijken bijna niet naar kattenkruid om. Het lijkt wel alsof het geen effect op ze heeft. Vanaf 6 maanden kan je kat kattenkruid ineens interessant vinden.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond...

10x Beste Kauwstaaf

Kwispelen met de staart en een blij koppie: dit is waarschijnlijk de reactie van jouw hond wanneer jij aan komt lopen met een lekkere kauwstaaf. De hond vindt dit niet...

5x Beste Clicker

Met een clicker kun jij op een goede manier jouw hond trainen. Wanneer je op de clicker drukt, hoor je een klik. Hiermee zal jouw hond zijn eigen gedrag associëren...

10x Beste Benchkussen

Wanneer jouw trouwe viervoeter veel slaapt en rust in zijn bench, is een goede benchkussen een onmisbaar product. Je wilt immers dat jouw hondje een fijne plek heeft waar hij...