5 Beste kattenvoerbakken

Kattenvoer serveer je natuurlijk uit een speciale kattenvoerbak. In de voerbak past precies een portie kattenvoer voor je kat. Uiteraard moet je dit nog wel even afwegen want elke kat heeft een andere behoefte aan voeding. Een Noorse boskat eet bijvoorbeeld meer brokken, dan een kleine huiskat. Wij hebben de 5 Beste kattenvoerbakken voor je op een rijtje gezet. Je ziet zo precies welke voerbak eventueel leuk is om voor je kat te bestellen.

Lijst met 5 Beste kattenvoerbakken

Beeztees Smickle kattenvoerbak

Ben je gewoon op zoek naar een simpele kattenvoerbak? De Beeztees Smickle kattenvoerbak is perfect om aan je kat te serveren. De voerbak is gemaakt van melamine en voorzien van 2 RVS inleg bakjes. Je kan de bakjes eruit halen om schoon te maken na gebruik. Een extra pluspunt is dat de RVS bakjes vaatwasmachine bestendig zijn. Je hoeft ze dus niet eens met de hand af te wassen. Je kan de voerbakken gewoon na gebruik in de vaatwasser doen. Aan de onderzijde van de kattenvoerbak zitten antislip dopjes. Zo voorkom je dat het bakje na gebruik door de kamer heengaat. Kortom een prima dinerset voor je kat waar je voer en drinken in kan doen.

Cat-It Senses 2.0

Ben je op zoek naar een voerbak voor je kat die meteen voor een grotere uitdaging zorgt? Cat-It Senses 2.0 is de ideale oplossing om de zintuigen van je kat te prikkelen. De toren met drie verdiepingen kan gevuld worden met voer. De brokjes vallen via de toren langzaam naar beneden. Het is eventueel mogelijk om met de poot via een gaatje een brokje te stelen. Doordat het voer niet direct op te eten is verminderd dit schrokken bij je kat. Als je kat veel problemen heeft met schrokken is dit de oplossing voor je kat.

Best for Pets kattenvoerbak

Soms wil het design voor de baas natuurlijk ook wel wat. De Best for Pets kattenvoerbak is de perfecte moderne voerbak om je kat z’n eten in te serveren. De schaaltjes hebben de vorm van een kattenhoofdje en worden geserveerd op een wit onderstel. Dankzij de hoge schalen vallen er minder snel brokjes uit de voerbak. Een extra pluspunt is dat je kat niet te diep hoeft te bukken om te eten. Dit is weer beter voor de rug van je kat. Helemaal als je kat iets groter dan normaal is en wat ouder begint te worden. De bakken zelf zijn eventueel in de vaatwasmachine schoon te maken.

Surefeed Microchip kattenvoerbak

Ben je in een huis met meerdere katten? Dan is het heel lastig om je kat gescheiden eten te geven. De meeste katten proberen helaas het eten van elkaar te stelen. Hierdoor krijgt één kat te weinig te eten en de ander te veel. Het kan ook voorkomen dat je kat een allergie heeft en daardoor aparte voeding nodig heeft. Gelukkig is hiervoor de oplossing namelijk de Surefeed Microchip kattenvoerbak. De voerbak is voorzien van een klepje dat gesloten is. Bij de voerbak hoort een chip die alleen op deze voerbak werkt. Als jouw kat in de buurt komt gaat het klepje open en kan hij eten. De andere kat krijgt zonder de juiste chip de voerbak niet geopend. Zo kan je veilig de voeding scheiden.

Blond Amsterdam kattenvoerbak

Ben je op zoek naar een leuke, maar vooral originele kattenvoerbak? Blond Amsterdam heeft een originele kattenvoerbak gemaakt met een print van Blond Amsterdam op de bodem. De print is uiteraard geïnspireerd op kattenliefhebbers. De herkenbare illustratie is natuurlijk vooral leuk voor de baas, maar het staat ook nog eens leuk in je woonkamer. Je geeft nu met veel plezier je kat te eten uit de Blond Amsterdam voerbak.

Veelgestelde vragen

Waar moet je voerbak voor je kat aan voldoen?

Het is vooral belangrijk dat er genoeg ruimte in zit voor de voeding van je kat. Verder is het belangrijk dat je het bakje goed kan schoonmaken. Mocht je hier geen zin in hebben, dan is het slim om een voerbak aan te schaffen die in de vaatwasser mag. Dit bespaart je een hoop werk mits je een vaatwasser bezit.

Wanneer heb je een anti-schrok bak voor je kat nodig?

Als je kat te snel eet kan hij hier last van krijgen. Hij kan windjes laten, maar ook problemen met z’n maag en darmen krijgen. Ervaar je dat je kat wel heel snel de brokjes naar binnen schrokt en veel winden laat? Dan kan een anti-schrok bak voor je kat handig zijn.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...