6x Beste Loopsheidbroekjes

Natuurlijk worden honden ook loops, dit kan erg vervelend zijn als je niet zo goed weet hoe je hier mee moet omgaan. Je wilt natuurlijk niet je hele vloer of meubels onder bloed hebben zitten. Daarom zijn er veel verschillende soorten loopsheidbroekjes. Perfect voor jouw lieve hondje. Hieronder staan de tien beste loopsheidbroekjes.

Lijst met 6 beste loopsheidbroekjes

Doglemi Loopsheidbroekje

Dit loopsheidbroekje van Doglemi is de perfecte oplossing voor wanneer jouw hondje loops is. Menstruatie is natuurlijk erg vervelend, daarom is het belangrijk dat jouw teefje zich comfortabel voelt. Ook zijn deze broekjes erg geschikt als jouw hondje net geopereerd is. Deze loopsheidbroekjes zijn er in veel verschillende maten en kleuren.

Sharon B Loopsheidbroekje

Ben jij opzoek naar een goed beschermend broekje, die je om kunt doen wanneer jouw teefje loops is, of in andere situaties? Dan is dit loopsheidbroekje van Sharon B perfect! Dit broekje beschermd namelijk erg goed door zijn zes lagen bescherming. Dit broekje is in vele maten en kleuren verkrijgbaar.

Duvo+ Loopsheidbroekje

Dit loopsheidbroekje van Duvo zijn perfect om ongelukjes te voorkomen. Bij dit broekje krijg je drie inlegkruisjes erbij. Deze inlegkruisjes zorgen ervoor dat er geen ongelukjes meer gebeuren. Daarnaast is dit broekje ook nog eens van strechstof. Hierdoor zal jouw teefje veel comfort en beweegruimte ervaren. Je kunt dit broekje gemakkelijk aan en uit trekken vanwege de clibsluiting. Dit broekje is in veel verschillende maten beschikbaar.

Ebi Loopsheidbroekje

Ben jij nog opzoek naar een gemakkelijk en verstelbaar loopsheidbroekje voor jouw teefje? Dan heeft Ebi het juiste broekje. Dit broekje is namelijk gemakkelijk te verstellen en daarnaast kun je deze broekjes gemakkelijk uitwassen. In elk pak zitten twee verschillende broekjes en nog vier inlegkruisjes. Alles om jouw trouwe viervoeter zich in deze vervelende periode toch nog comfortabel te laten voelen.

Hokkenvoordeel Loopsheidbroekje

Met dit loopsheidbroekje van Hokkenvoordeel weet je zeker dat er geen vlekken op jouw meubels komen. Daarnaast weet je zeker dat jouw teefje dit broekje als comfortabel zal ervaren. Dit broekje heeft namelijk erg veel stretch, waardoor jouw hond genoeg beweegruimte heeft.

Mikki Loopsheidbroekje

Het loopsheidbroekje van Mikki biedt jou en jouw teefje de optimale bescherming tegen loopsheid en vlekken.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt loopsheid bij honden?

Net zoals mensen worden ook honden ongesteld. Je teefje wordt namelijk twee keer per jaar, drie weken lang loops. Drie dagen in het jaar zal jouw teefje dus vruchtbaar zijn.

Waarvoor is een loopsheidbroekje?

Tijdens de loopsheid van jouw teefje zal er bloed komen uit haar vulva. Zodra je dit ziet of merkt, is het van belang dat je jouw teefje zo’n broekje aan doet. Je wilt natuurlijk niet dat alles thuis onder het bloed komt. Ook kun je een loopsheidbroekje gebruiken na een operatie of als jouw hondje last heeft van urineverlies.

Hoe merk je dat jouw hond loops is?

Naast dat je druppeltjes bloed zal vinden zodra je teefje loops is zal je dit ook zeker in haar gedrag terug zien. Het kan namelijk zo zijn dat ze wat ongehoorzamer is, het is daarom van belang dat je haar niet los laat lopen tijdens het uitlaten, daarnaast kan het zijn dat ze meer plast als ze loops is.

Bekijk hieronder de volledige top zes beste loopsheidbroekjes

Over de auteur

Team Redactie is een getalenteerde en toegewijde groep van vijf vrouwen - Hieke, Lola, Ilse, Manouk en Anne - die samenwerken om de best mogelijke informatie en advies te bieden aan dierenliefhebbers op Petmania.nl.

Met een brede en diverse achtergrond hebben alle vijf de teamleden hun eigen expertise en kennis van dieren. Hieke is bijvoorbeeld een specialist in reptielen, terwijl Lola zich richt op katten, en Ilse een liefhebber is van exotische dieren. Manouk en Anne brengen op hun beurt expertise op het gebied van honden en vogels.

Als team zetten we ons in om onze lezers te voorzien van betrouwbare en up-to-date informatie over alle soorten huisdieren. We werken nauw samen om ons platform te vullen met boeiende en informatieve artikelen, die variëren van praktische adviezen voor dierenverzorging tot inzichtelijke verhalen over de levens en behoeften van verschillende dieren.

Ons doel is om mensen te helpen de beste zorg te bieden aan hun huisdieren, en we zijn er trots op dat we deel uitmaken van het team dat het mogelijk maakt om deze missie te realiseren. Wij zijn Team Redactie, en we zijn toegewijd om dierenliefhebbers te helpen bij het bereiken van een lang, gelukkig en gezond leven voor hun huisdieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *