beste paardenzadels

5x Beste paardenzadels

Bij de aanschaf van een paardenzadel is het vooral belangrijk dat deze goed bij je paard past. Als het zadel niet goed past kan je paard last krijgen van lichamelijke klachten. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij een top vijf gemaakt van de beste paarden zadels op dit moment. Je weet zo meteen dat je een verantwoorde keuze voor je paard maakt.

De beste zadels voor paarden op een rij

PFIFF New Lord 175

Dit is één van de beste paardenzadels op dit moment. Het zadel is echter wel speciaal ontwikkeld als dressuurzadel. Het zadel heeft een diepe zit en beweegt prettig mee tijdens het rijden. Ondanks de hoge kwaliteit is het paardenzadel voor een zeer scherpe prijs verkrijgbaar. Dit maakt het extra interessant om voor dit zadel te kiezen. De PFIFF New Lord 175 is absoluut een verstandige keuze voor jouw paard.

F.r.a. Bareback pad Dardo

Bareback riding wordt extra aangenaam met de F.r.a. Bareback pad Dardo. Dit prachtige zadel is gemaakt van syntetisch suede. De vulling is gemaakt van high density foam en is bij het zitvlak extra dik. Hierdoor zit de zadel vrij comfortabel. Kortom een prima keuze voor de bareback rijders. Een extra pluspunt is de scherpe prijs van de zadel.

PFIFF Dresuurzadel Gino 175

Opnieuw staat er een dressuurzadel van PFIFF in ons lijstje. De Gino laat opnieuw een kwaliteitszadel zien van de makers van PFIFF. De zadel is gemaakt van echt leer en is van een prima kwaliteit vooral in verhouding tot de prijs.

Harry’s Horse Pony Zadel VZH 15

De Harry’s Horse Pony Zadel VZH 15 is een synthetische zadel met een verwisselbare boom. Het is een vrij licht zadel en deze is ook vrij eenvoudig in onderhoud. Dit maakt het extra fijn om te gebruiken. Standaard wordt de zadel geleverd met een wijde boom, maar deze kan je verwisselen. Daarnaast staat Harry’s Horse al jaren bekend als de beste kwaliteit voor zowel de ruiter als het paard.

PFIFF Springzadel 175 zwart

Natuurlijk mag naast de collectie dressuurzadels van PFIFF ook de springzadel niet ontbreken in onze toplijst. De springzadel is gemaakt van hoogwaardig buffelleer en heeft een fijne structuur. De zadel is absoluut pure ambacht en perfect voor zowel de ruiter als het springpaard.

Geef een reactie

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 beste stalschoenen

Het werken in de stal kan zwaar- en gevaarlijk zijn. Het is daarom belangrijk dat je goed schoeisel draagt. Paarden zijn zwaar en als ze met hun hoeven op je...

5 beste chaps

Chaps zijn zeer prettig om te dragen en zorgen voor extra rijcomfort. Ze zijn eenvoudig om aan te trekken en je draagt ze bij jodhpurs en rijschoenen. Wil jij ook...

5 beste rijlaarzen

Rijlaarzen horen bij je rijuitrusting als ruiter. Het geeft comfort tijdens het rijden en zorgt ervoor dat je niet in je beugels blijft hangen. Er zijn diverse soorten rijlaarzen verkrijgbaar....

5 Beste konijnenhok

Een konijnenhok moet natuurlijk comfortabel zijn voor je konijn. Maar als het hok buiten staat is het ook belangrijk dat je hok weer en windbestendig is. Er zijn zowel buitenhokken...