5 Beste puppy training pads

Het zindelijk maken van je hondje kan flink wat tijd kosten. In het begin is de blaas van je puppy nog niet groot genoeg. Hierdoor ben je soms net te laat als je een puppy wilt uitlaten. Vooral als je in een appartement woont kan het best lastig zijn om je puppy zindelijk te maken. Een manier om je puppy eerst te leren op een aangegeven plek z’n behoefte te doen kan met puppy training pads. Dit zijn pads waarin je de behoefte van je hondje kan opvangen. Bij een appartement kan je dit bijvoorbeeld op je balkon doen. Zo leert je puppy dat hij buiten z’n behoefte moet doen zonder dat je eerst drie verdiepingen naar beneden hoeft. Wij hebben in ieder geval de vijf beste puppy training pads op een rijtje gezet.

De vijf beste puppy training pads op een rij

Petsentials Puppy Training Pads

Eén van de populairste training pads om voor je puppy te gebruiken zijn de pads van Petsentials. De pads zijn super absorberend en voorkomen dat plasje erdoorheen lekken. Dankzij een speciale toegevoegde geur vinden de puppy’s het leuk om erop te plassen. Daarbij worden vieze geurtjes direct gevangen gehouden in de pads. Zo is het helemaal niet erg om de pads te gebruiken in bijvoorbeeld je woonkamer of hal. Uiteraard is het advies wel om de pads zo snel mogelijk te verwijderen, zodra je puppy er gebruik van gemaakt heeft. Je kan ze dan weer vervangen voor een nieuwe pad.

Posh Puppy Training Pads

Ben je op zoek naar extra luxe training pads om te gebruiken? Dan kan je kiezen voor Posh. Dit merk wordt uitstekend beoordeeld en is iets duurder dan bijvoorbeeld Petsentials. Daarbij zijn ze wel heel simpel in gebruik en helpen ze je bij het zindelijk maken van je puppy. Vocht en geurtjes worden direct in de pads ingesloten en zo is je puppy sneller zindelijk.

Easypets grootverpakking

Een puppy doet regelmatig kleine plasjes die je soms overal tegenkomt. Een manier om je puppy snel zindelijk te maken is met Easypets. Eén van de grootste voordelen is dat je deze echt in grootverpakking kan aanschaffen. Zo liggen de plasjes niet te lang voor je een nieuwe neerlegt. De pads zijn ook nog eens voorzien van een aangename geur. De geur zorgt ervoor dat je puppy hier graag z’n behoefte wil doen. Doordat ze ook nog eens super absorberend zijn lekken ze niet door en blijft je vloer schoon. De pads kunnen zelfs gebruikt worden door kleine volwassen honden.

Nobleza trainingsmatjes

Nobleza is niet alleen ontwikkelt voor puppy’s, maar ook voor honden met incontinentie problemen. Bijvoorbeeld oudere honden die problemen hebben om lang hun plas op te houden. De snelle vloeistofabsorptie en droging zorgen ervoor dat je vloer droog blijft. De matjes zijn ook behandeld met natuurlijke feromonen om je puppy aan te trekken.

Hondentoilet om je puppy mee te trainen

Wil je graag je puppy iets meer voorbereiden op het echt werk? Dan kan je kiezen voor een hondentoilet. Pet Park Deluxe is voorzien van een kunstgrasmat. Zo leert je puppy het op een stukje gras te doen in plaats van een matje. Onder het gras zit een speciale opvangbank waarin urine wordt opgevangen. Het hondentoilet is een alternatief voor de meubels waar een puppy al vrij snel tegenaan plast. Het matje moet je alleen wel zelf schoonspoelen. Maar de overgang van het matje naar een plek buiten is minder groot in verhouding tot een puppypad. Dit maakt het de moeite waard om toch een hondentoilet te overwegen in je woonkamer. Het is in ieder geval een goede vervanger van papieren pads.  

Veelgestelde vragen

Waar moet ik op letten als ik puppy trainingpads aanschaf?

Bij de aanschaf van puppy trainingpads zijn er een aantal aspecten waar je op kunt letten. Zo is het belangrijk als de pads absorberend zijn: je hond moet er immers zijn behoefte op doen. Ook is de grootte van de pad belangrijk. Dit hangt natuurlijk deels af van het hondenras. Als je kiest voor een herbruikbare pad, is het van belang dat deze makkelijk schoon te maken zijn.

Wat zijn de voordelen van puppy trainingpads?

Als je een pup in huis hebt die nog niet zindelijk is, kun je aan de hand van trainingpads jouw hond zindelijk maken. Ook voor honden die wegens hun gezondheid niet meer naar buiten kunnen zijn trainingpads ideaal. Je hond voelt zich hier immers comfortabel bij en de trainingpads zijn over het algemeen makkelijk schoon te maken.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn hond zijn behoefte gaat doen op de puppy trainingpads?

De puppy trainingpads bevatten een geur. Deze geur wordt door honden als aantrekkelijk beschouwd en deze geur zorgt ervoor dat de hond zijn behoefte wil doen. Wanneer de pup zijn behoefte hierop heeft gedaan, geef je ‘m een beloning. Ook verschuif je de pads steeds dichter bij de deur. 

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

10x Beste Hondenkussen

Je wil natuurlijk dat jouw hond een plekje in huis heeft waar hij tot rust kan komen. Zo mag dat bij sommige baasjes op de bank, maar sommige baasjes willen...

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond...

10x Beste Kauwstaaf

Kwispelen met de staart en een blij koppie: dit is waarschijnlijk de reactie van jouw hond wanneer jij aan komt lopen met een lekkere kauwstaaf. De hond vindt dit niet...

5x Beste Clicker

Met een clicker kun jij op een goede manier jouw hond trainen. Wanneer je op de clicker drukt, hoor je een klik. Hiermee zal jouw hond zijn eigen gedrag associëren...