10x Beste Puppy Tuigje

Puppy’s hebben vaak veel energie en kunnen soms erg druk zijn. Het is dan ook belangrijk om je pup meerdere keren op een dag uit te laten. Omdat puppy’s vaak erg enthousiast zijn willen ze alles ontdekken. Hierdoor is een tuigje een goede optie voor een pup. Als je hond er namelijk aantrekt dan zal dit niet erg zijn voor de nek.

Lijst met 10 beste puppy tuigjes

Pepets puppy tuig

Pepets heeft allerlei leuke puppy tuigjes in verschillende kleuren en met verschillende vormen. Zo ook een hele mooie beige met allemaal ruitjes. Hij is te verkrijgen van maat XS tot en met maat XL. Verder kun je met de gesp het tuigje nog groter of kleiner maken. Je kan hem gemakkelijk uitwassen en hij gaat lang mee door de goede kwaliteit.

Beeztees puppy tuig

Beeztees heeft een hele fijne en stevige puppy tuig. Hij zit erg fijn want hij is gemaakt van erg zacht en comfortabel materiaal. Er zitten meerdere gespen aan waardoor je hem gemakkelijk kunt verstellen. Verder is hij in drie verschillende maten te verkrijgen. Niet te vergeten ziet het tuigje er ook nog eens super schattig uit.

ACE Pets puppy tuig

ACE Pets heeft een heel erg fijn tuigje voor jouw puppy. Doordat er meerder gespjes aan zitten kan je hem verstellen en is hij ook geschikt voor puppy’s. Op het tuigje zitten ook nog eens reflecterende stroken waardoor je hond altijd te zien is! De stof is erg zacht waardoor hij niet schuurt en heerlijk zit!

Julius K9 puppy tuig

Je hebt vast wel een keer een hond zien lopen met een tuigje van Julius K9. Dit is omdat deze tuigjes simpel gezegd gewoon van hele goede kwaliteit zijn. Naast dat hij erg stevig is, heeft hij nog veel meer voordelen. Zo heeft hij een reflectiebandje, je kan hem verstellen, je kan een zaklamp bevestigen, hij is erg veilig en nog veel meer!

Annyx puppy tuig

Annyx heeft een hele mooie en stoere puppy tuig. Hij is mooi rood en zwart van kleur, maar hij is ook in andere kleuren te verkrijgen. Hij in maat XXS waardoor hij goed geschikt is voor puppy’s en kleine hondjes. Ook dit tuigje kun je gemakkelijk verstellen met de gespjes. Het tuigje past zich aan, aan de lichaam van je hond.

Vibfy puppy tuig

Ben jij meer van de kleuren en gekke figuurtjes? Dan is dit puppy tuigje van Vibfy perfect voor jou! Dit tuigje is geel met daarop allemaal avocado’s. Dit is niet de enige Vibfy heeft ontzettend veel andere tuigjes met leuke en vrolijke figuurtjes. Naast dat ze er leuk uitzien zijn ze ook van hoge kwaliteit! De tuigjes zijn ook nog eens gemaakt van gerecycled materiaal.

Little Lou puppy tuigje

Als je het hebt over vrolijke puppy tuigjes met leuke figuurtjes dan kunnen de tuigjes van Little Lou zeker niet ontbreken. Zo heeft Little Lou een heel lief blauw tuigje met daarop kleine vosjes. Het leuke is, dat je deze kan omdraaien en dan heb je op de ander leuke ruitjes. Uiteraard is hij ook van hele goede kwaliteit!

4animalz puppy tuigje

4animals heeft een heel erg handig en fijn ani trek tuigje voor je puppy. De binnenkant van het tuigje is gevuld met foam. Bij de buik en de nek zitten gespjes waarmee je het tuigje precies kunt verstellen voor het lichaam van je pup. Zo kun je hem ook weer wat groter maken als je puppy groeit. Hij is te verkrijgen in de maten XS tot en met L.

Dogogo puppy tuigje

Het tuigje van Dogogo is een air mesh tuigje, deze is dus speciaal gemaakt voor kleine honden. Met het klittenband kun je het tuigje nog verder verstellen. Het handig van dit tuigje is dat als je hem ik koud water legt dat hij ook dient als afkoeltuigje. Dit is natuurlijk perfect op hete zomerdagen. Verder is hij van hoge kwaliteit!

Rogz for Dogs puppy tuigje

Rogz for Dogs is een echt hondenmerk met ontzetten veel verschillende producten, zo ook een puppy tuigje. De tuigjes van Rogz for Dogs zijn gemaakt van nylon. Ze gaan erg lang mee omdat ze van hoge kwaliteit zijn. Hij is vel geel waardoor je hond goed opvalt.

Veelgestelde vragen

Waarom een tuigje en geen halsband?

Honden en vooral puppy’s zijn vaak erg enthousiast tijdens het wandelen. Hierdoor trekken de meest honden aan de riem. Omdat een halsband alleen om de hals van je hond zit is dit niet goed voor de hals van je hond. Dit kan zorgen voor schuurplekken, hoesten of zelfs kokhalzen.

Is een tuigje goed voor een puppy?

Jazeker! Een tuigje is heel erg goed voor een puppy. Aangezien puppy’s vaak erg enthousiast en druk zijn tijdens het wandelen is een tuigje veiliger dan een halsband.

Welke maat moet mijn puppy tuigje zijn?

Om de maat van je puppy te bepalen moet je met een meetlint de hals en buik opmeten. Zo weet je ongeveer de maat van je pup. Bijna elk tuigje is ook dan nog verstelbaar met gespjes of klittenband.

De gehele top 10 beste puppy tuigjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *