5x Beste Puppymelk

Als je een lief kleine puppy in huis hebt is het voor de pup erg fijn om lekkere puppymelk te drinken. Het kan de pup helpen om goed te groeien en om sterker te worden. Als bijvoorbeeld de moeder te weinig melk produceert kan het enorm helpen voor de pup om toch door te blijven groeien.

Lijst met de top 5 beste puppymelk

Beaphar Puppymelk

Deze puppymelk van Beaphar is ideaal voor jonge pups die puppymelk nodig zijn. De puppymelk heeft een hoge kwaliteit en is zeer lang houdbaar. Je kunt dus meerdere weken en zelfs maanden met de pot doen. Verder vinden de meeste puppy´s de melk erg lekker.

Beaphar zuigflesje

Naast dat je puppymelk nodig hebt voor je pup is het ook verstandig om er een zuigflesje bij te doen, bijvoorbeeld van het merk Beaphar. Je kunt de puppymelk gemakkelijk in de fles stoppen zodat de pup lekker kan drinken. Je pup heeft dan het idee dat hij of zij nog melk drinkt van de moeder.

Royal Canin Puppymelk

Deze heerlijke puppymelk van Royal Canin is een echte aanrader voor jonge pups. Het is goede voedzame puppymelk die essentieel kan zijn voor het groeien van de hond. Deze puppymelk is gemakkelijk te gebruiken en smaakt erg goed voor de jonge pup.

Versele-Laga Puppymelk

Deze lekkere puppymelk van Versele-Laga is heerlijk voor de puppy en maakt de jonge hond aanzienlijk sterker. Er zitten veel voedingsstoffen in die nodig zijn voor de pup om te groeien. De puppymelk vallen bij veel pups lekker in de smaak en ze genieten er dus ook echt van.

Beaphar Melkvervanging

Deze mooie pot vol melkvervanging van Beaphar is ideaal voor jouw jonge hond. Deze voeding is bedoeld voor pups van een tot twaalf maanden. De pup kan goed groeien door middel van deze melkvervanging. De box van deze melkvervanging is maar liefst een kilo, hiermee kun je dus wel een tijdje mee vooruit.

Veelgestelde vragen

Hoeveel melk moet mijn pup?

Dit is afhankelijk van het lichaamsgewicht van de pup. Je kunt een norm aanhouden van 15 ml oplossing per honderd gram.

Hoelang moet je een pup puppymelk geven?

Je bouwt het geven van puppymelk langzaam af. Je kunt bijvoorbeeld per week een fles minder per dag geven totdat je hond sterk genoeg is om helemaal geen melk meer te hoeven drinken.

Hoelang geeft een teef melk?

Na ongeveer vier weken is het wel een keertje klaar voor de moederhond. Tegen die tijd moeten de pups langzaam gaan wennen aan vast voedsel.

Gehele lijst met de top 5 beste puppymelk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *