5 Beste puppyrennen

Een puppyren is de ideale oplossing als je heel even je handen vrij wilt hebben. Een puppy in huis is natuurlijk hartstikke leuk. Maar een puppy kan ook veel van je tijd in beslag nemen. Het is dan fijn als je puppy even zelfstandig kan spelen in een puppyren. Je hoeft zo ook niet bang te zijn dat je puppy ondertussen iets sloopt. De puppyren wordt soms ook gebruikt als alternatief voor een bench als je zelf van huis bent. Je vindt hier een lijst met de 5 beste puppyrennen om uit te kiezen.

5 Beste puppyrennen om uit te kiezen

Topmast Puppyren

De TopMast Puppyren is een professionele ren die gebruikt wordt door fokkers om de puppy’s in huis te laten wennen. Het is natuurlijk geen doen om soms wel 8 tot 12 puppy’s constant in de gaten te houden. Een groot deel van hun tijd brengen ze daardoor in de puppyren. De Puppyren is 8 delig en is eventueel te koppelen aan een andere puppyren van TopMast. Zo kan je de ren extra groot maken. De ren is grijs gecoat en weegt 26 kg. De ren is 80 cm hoog en heeft een omtrek van 640 cm. De ren is speciaal gemaakt voor binnen gebruik. Voor buitengebruik verkoopt Tomast een gegalvaniseerde ren.

Tectake opvouwbare puppyren

Ben je gewoon voor je eigen puppy op zoek naar een ren om even je handen vrij te hebben? De Tectake opvouwbare puppyren is hiervoor de ideale oplossing. De ren is aan alle kanten gesloten waardoor je puppy niet kan ontsnappen. Doordat je de ren eenvoudig opvouwt kan je hem ook meenemen op reis. De ren wordt ook wel gebruikt als slaapplek voor puppy’s. De meeste puppy’s zijn gewend in een ren te zitten en voelen zich er veilig. De ren heeft 2 in en uitgangen en wordt geleverd met een draagtas. Er zitten ook handige zijvakken waar je spullen in kan doen.

Kunststof puppyren

De kunststof puppyren kan gebruikt worden als alternatief voor een bench. Het voordeel is dat de bovenkant niet gesloten is. Je puppy voelt zich minder opgesloten en je kan hem er eenvoudig inzetten. De bodem is gemaakt van stevig kunststof en de tralies zijn van metaal gemaakt. Je kan de kunststof puppyren zowel binnen als buiten gebruiken. De ren is 113 x 79 cm en 60 cm hoog. Je kan hem ook even buiten gebruiken als je bijvoorbeeld op de camping zit of in de tuin.

AA Commerce hondenren

Dit is een puppyren die je zelfs nog kan gebruiken als je hond ouder is. De ren is een stuk breder in verhouding tot een bench. De tralies zijn gemaakt van stevig metaal plus roest en weerbestendig. Hierdoor kan je hem ook gewoon buiten gebruiken. Dankzij anti-slip voeten krijg je geen krassen bij gebruik. Zonder gereedschap kan je de puppyren in en uit elkaar zetten. De ren is voorzien van een deur die je open en dicht kan doen om je puppy erin of eruit te laten. De naden van de ren zijn netjes afgewerkt zodat er geen scherpe randen aanzitten.

Topmast puppyren met dak

De puppyren met dak is speciaal ontwikkelt om de puppy’s buiten te laten spelen. Je puppy’s blijven hierin altijd droog. Topmast is een merk ontwikkelt voor fokkers. Ze kunnen zo even hun handen vrij houden. De puppyren is een cirkel met een omtrek van 5 meter. De hoogte is 107 cm. De ren is zeer solide en voorzien van een poedercoating om te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5x Beste senior hondenvoer

Op het moment dat je hond de leeftijd van 8 jaar bereikt heeft is hij officieel een senior hond. Senior honden kunnen last krijgen van hun gebit of eten minder...

5 Beste hondensnacks

Uiteraard wil je af en toe je hond belonen. Of gewoon je hond een keer iets lekkers geven. Hondensnacks worden als tussendoortje gegeven, maar zijn vaak ook onderdeel van de...

5x Beste hondenvoerbak

Voordat je een hond aanschaft is het belangrijk om de basis benodigdheden in huis te halen. Eén van de belangrijkste benodigdheden is een hondenvoerbak. In de voerbak kan je het...

5 Beste voercontainers voor je hond

Een voercontainter is ideaal om de brokken van je hond langer vers in te houden. Het is voordeliger om voor je hond een zak van bijvoorbeeld 25 kg te nemen...