5x Beste Puppyren

Een puppyren is de ideale oplossing als je heel even je handen vrij wilt hebben. Een puppy in huis is natuurlijk hartstikke leuk. Maar een puppy kan ook veel van je tijd in beslag nemen. Het is dan fijn als je puppy even zelfstandig kan spelen in een puppyren. Je hoeft zo ook niet bang te zijn dat je puppy ondertussen iets sloopt. De puppyren wordt soms ook gebruikt als alternatief voor een bench als je zelf van huis bent. Je vindt hier een lijst met de 5 beste puppyrennen om uit te kiezen.

Lijst met 5 beste puppyrennen

Topmast puppyren

De Topmast Puppyren is een professionele ren die gebruikt wordt door fokkers om de puppy’s in huis te laten wennen. Het is natuurlijk geen doen om soms wel 8 tot 12 puppy’s constant in de gaten te houden. Een groot deel van hun tijd brengen ze daardoor in de puppyren. De Puppyren is 8 delig en is eventueel te koppelen aan een andere puppyren van TopMast. Zo kan je de ren extra groot maken. De ren is grijs gecoat en weegt 26 kg. De ren is 80 cm hoog en heeft een omtrek van 640 cm. De ren is speciaal gemaakt voor binnen gebruik. Voor buitengebruik verkoopt Tomast een gegalvaniseerde ren.

Tectake opvouwbare puppyren

Ben je gewoon voor je eigen puppy op zoek naar een ren om even je handen vrij te hebben? De Tectake opvouwbare puppyren is hiervoor de ideale oplossing. De ren is aan alle kanten gesloten waardoor je puppy niet kan ontsnappen. Doordat je de ren eenvoudig opvouwt kan je hem ook meenemen op reis. De ren wordt ook wel gebruikt als slaapplek voor puppy’s. De meeste puppy’s zijn gewend in een ren te zitten en voelen zich er veilig. De ren heeft twee in en uitgangen en wordt geleverd met een draagtas. Er zitten ook handige zijvakken waar je spullen in kan doen.

Adori puppyren

Jouw pup kan veilig spelen in de puppyren van Adori. Het voordeel is dat de bovenkant niet gesloten is. Je puppy voelt zich minder opgesloten en je kan hem er eenvoudig inzetten. Het is een achthoekige ren die gemaakt is van metaal. Je kan de kunststof puppyren zowel binnen als buiten gebruiken. De ren is 61 x 76 centimeter. Je kan hem ook even buiten gebruiken als je bijvoorbeeld op de camping zit of in de tuin.

MaxxPet puppyren

Wil jij jouw pup een eigen plekje geven in de woonkamer? Dan is de puppyren van MaxxPet ideaal. Deze puppyren kun je namelijk binnen en buiten gebruiken. Het is een stevige puppyren gemaakt van metaal en door de hamerslaglak heeft deze ren een robuuste uitstraling. Het fijne aan deze puppyren is dat je hem in verschillende vormen kunt opstellen: een achthoek, een rechthoek, een vierkant maar je kunt ook een gedeelte in jouw woonkamer afschermen.

Topmast puppyren met dak

De puppyren van Topmast met dak is speciaal ontwikkelt om de puppy’s buiten te laten spelen. Je puppy’s blijven hierin altijd droog. Topmast is een merk ontwikkelt voor fokkers. Ze kunnen zo even hun handen vrij houden. De puppyren is een cirkel met een omtrek van vijf meter. De hoogte is 107 cm. De ren is zeer solide en voorzien van een poedercoating om te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een puppyren?

Jouw pup kan lekker zijn eigen gang gaan in de puppyren, zonder dat hij jouw meubilair beschadigt. Ook kun je de puppy in de ren plaatsen als jij even geen oogje in het zeil kunt houden, bijvoorbeeld tijdens het koken. Daarnaast voelt de puppy zich in de meeste gevallen veilig in de puppyren.

Wat is de beste plek voor de puppyren?

Voor zowel buiten als binnen bestaan er puppyrennen. Het fijnste voor jou als baasje is wanneer de puppyren op een overzichtelijke plaats staat. Zet de ren liever niet naast een deur of bij een raam. Dit zijn namelijk plekken waar het gauw tochtig is.

Hoe laat ik mijn pup wennen aan de puppyren?

Probeer allereerst de pup op zijn gemak te stellen in de ren. Ga met de pup in de ren zitten en ga spelen met hem. Herhaal dit een paar keer voordat je de puppy alleen achterlaat in de ren. Hierna kun je de pup gaan belonen, zodat de pup de ren gaat associëren met iets leuks.

Bekijk hieronder de volledige top-5 puppyrennen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *