5x Beste hondenkap

Na een medische ingreep dient je hond soms tijdelijk een hondenkap te dragen. Je kan een hondenkap bij de dierenarts meenemen, maar ook één online aanschaffen. De online hondenkap zit vaak net iets comfortabeler, dan de kap bij de dierenarts. Wij hebben de 5 beste hondenkappen voor je op een rijtje gezet.

Lijst met 5 Beste hondenkappen

Beeztees hondenkap transparant

Dit is eigenlijk de meest standaard hondenkap. Je kan deze aanschaffen als alternatief voor de hondenkap van de dierenarts. Maar de meeste dierenartsen verkopen eenzelfde soort hondenkap. Dit betekent overigens niet dat de Beeztees hondenkap niet effectief werkt. De kraag werkt effectief tegen het bijten in wondjes of het lostrekken van de hechtingen. Doordat de kap transparant is kan je hond er doorheen kijken. Dit geeft een minder opgesloten gevoel voor je hond.  

Trixie opblaasbare hondenkap

Ben je op zoek naar een comfortabel oplossing? De opblaasbare hondenkap van Trixie is de oplossing voor een kunststof kap. De band kan als een soort kraag gedragen worden. Hiermee bescherm je de hond dat hij niet gaat bijten, likken of krabben aan wondjes, eczeem of hechtingen. Met de opblaasbare kraag voorkom je vooral dat hij bij de kop, borst of het rug gedeelte kan komen. Doordat de opblaasbare hondenkap niet uitsteekt blijft hij niet meer overal aan hangen. Het zicht of gehoor wordt er niet door beperkt. Dit is vooral fijn voor angstige honden. Met klittenband maak je de kraag eenvoudig vast en los.

Nylon hondenkap voor je hond

De Comfy Cone is de oplossing als je geen plastic kap om de nek van je hond wilt doen. Een plastic kap zit natuurlijk niet erg comfortabel. Daarom heeft Comfy Cone de oplossing met een Nylpn hondenkap voor je hond. De kap voorkomt dat je hond aan wonden likt, maar je hond kan er wel gewoon mee liggen. Dit komt doordat het Nylon iets indeukt bij het liggen. De kraag werkt ook zeer effectief bij honden die angsitg zijn. Het is wel belangrijk om de juiste maat hondenkap aan te schaffen. Zo voorkom je dat je hond niet als nog bij de wondjes kan komen. De Comfy Cone kan eventueel met lussen bevestigd worden aan de halsband. De hondenkap is ondanks dat deze van Nylon is waterbestendig en vuil afstotend. Is de kap toch vuil geworden? Dan kan je hem omdraaien. Een extra pluspunt is de reflecterende rand voor als je in de avond een wandeling met de Comfy Cone gaat maken.

Pawise Inflatable Cone

Eén van de meest comfortabele hondenkappen op het internet is Pawise Inflatable Cone. De kraag voorkomt dat je hond aan wonden gaat likken of knabbelen. Daarbij is de Cone zelf vrij zacht. Zo kan je hond er comfortabel mee liggen. Doordat de band niet gigantisch groot is loopt je hond ook niet overal tegenaan. Je hond kan er ook gewoon mee eten zonder dat je de Cone af moet doen. Voor je de hondenkap om doet blaas je hem eerst op. De kraag zelf is aan de buitenzijde gemaakt van een zachte stof.

4Animalz foam hondenkraag

Ben je op zoek naar een comfortabele hondenkraag? Dan kom je al snel uit bij de 4Animalz foam hondenkraag. De hondenkraag is zeer licht en belast je hond bijna niet tijdens het wandelen. Ondertussen voorkomt de kraag dat je hond aan wondjes, eczeem of hechtingen gaat zitten. Doordat de kraag vrij groot is weet ook de buitenwereld dat je hond tijdelijk met rust gelaten moet worden.

Black Friday 2020Black Friday 2020

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5x Beste zitstokken vogels

Natuurlijk is een vogelkooi niet compleet zonder een zitstok. Je vogel maakt hier veel gebruik van. Op de zitstok rust je vogel uit of gaat hij lekker klimmen en klauteren....

5 Beste vogelschommels

Vanuit de natuur vindt een vogel het heerlijk om een bungelende tak te zitten. Terwijl de taak heen en weer wiegt door de wind oefent de vogel z’n evenwichtsgevoel. In...

5x Beste voer/waterbakken vogels

Natuurlijk is het belangrijk om je vogel elke dag vers water en eten te geven. Het is hiervoor belangrijk om de juiste voer/waterbak aan te schaffen. Bij de aanschaf van...

5 Beste papegaaienspeelgoed

Natuurlijk wil je graag dat je papegaai gezond en gelukkig is. Een manier om je papegaai gelukkig te maken is met papegaaienspeelgoed. Een kooi zonder speelgoed voor je papegaai is...